Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 21, 2017 Share Napisano May 21, 2017 prenos dirk 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 21, 2017 Avtor Share Napisano May 21, 2017 Zmagovalec 1. Rallycrossa je Tomaž Eržen. Zelo zanimivo dirkanje, v 3 minutah zašvicas tolk kot na cestni dirki v pol ure. Bomo probali narediti ekipe po 3 za naslednjo dirko, ker se mi zdi bolj zanimivo kot 1vs1, samo še pogruntamo kdo gre potem naprej. Trajalo je pa kr nekaj dlje za finaliste, kot sem predvideval 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bofu 175 Napisano May 21, 2017 Share Napisano May 21, 2017 Uf, sorry za neudeležbo, sem pozabil, da sem se sploh prijavil ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 21, 2017 Avtor Share Napisano May 21, 2017 @vajtos ni mel nič proti, ko te je mel za par v 1. dirki Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano May 21, 2017 Share Napisano May 21, 2017 Sej, js pa Eržena fašem Sem rekel da mora rikverc peljat Komi cakam DTM, bom dejansko lahko malo konkurencen Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
vajtos 227 Napisano May 21, 2017 Share Napisano May 21, 2017 Hehe. Bi rajši videl da bi prisel @bofu @PEK. Ampak mi je šlo zelo slabo danes tako da nisem bil sploh konkurenca. Se vidimo na Švedskem 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano May 23, 2017 Share Napisano May 23, 2017 Tole je blo čist zakon. 19:44 downloadal progo, potem sem se učil layouta in iskal kje je joker lap vse do prve vožnje proti @mancSLO. Na koncu mi je uspelo priti v finale, kjer smo vozili Tomaž, Miha in jaz. Ker smo šli na dve zmagi, je bilo potrebno odpeljati 4 vožnje, saj smo najpre vsak dobili eno zmago, na koncu pa je odločilno kot prvi v cilj pripeljal Tomaž. TOP! Če kdo še koleba (npr. @AliBuggy), naj se hitro pridruži za naslednjo RX dirko. Kje ste zdej ostali relisti? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
AliBuggy 1 008 Napisano May 24, 2017 Share Napisano May 24, 2017 Meh...jaz sploh ne kolebam, mi format RX ni vsec niti v Dirt Rallyju in sem peljal mogoce vse skup tri RX dirke. Sem pa prisel zadnjic na AC server sprobat progo, pa je bilo cist prevec drifta, premal rocne in feelinga, da bi lahko kaksen normaln cas naredu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts