Skoči na vsebino

2. 911 RSR 3.0 @ Riverside Spike - 14.05.2017

Recommended Posts

pred 50 minutami, skopusnik je napisal:

Če ne moreš spremljat helicorse še ne pomeni da je neuporabna in potuha. 

Saj jo lahko spremljaš. Samo drugega po tem ne. 

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 91
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@Rokovnjac vidim da je šel do @mancSLO po napotke za zadnji nascar ovinek in ga odpeljal 0.6sec bolje kot jaz... 

Mal smo offtopic. Moje mnenje o helicorsi je super. Večkrat dejansko sredi ovinka vidim koliko se lahko še priblžam, oziroma koliko se moram nekomu vštric še umakniti samo na podlagi te aplikacije,

pred 27 minutami, motorka je napisal:

Eno vprasanje, vozim iz bumper kamere, se dobi kak app z vzvratnim ogledalom za ta pogled ali naj se navadim na drugo kamero?

Tipka F11 ga ni ogledala? 

Deli na drugih straneh

Nisem vedel da je opcija, moram probati.

Problem je da sem casovno zelo omejen in potem ko se spravim igrat se usedem in vozim, se ne zajbavam s tehnikalijami. 

Sem sele par dni nazaj ugotovil da gres z misko desno in se ti odpre app bar [Joj]

Se mal pa bom vedel vse osnovne zadeve :rolleyes:

Deli na drugih straneh
pred 10 minutami, skopusnik je napisal:

Alieni so ti povedali, da ne moreš spremljat helicorse in svoje vožnje naenkrat? 

Ne. Svetovali so mi, naj helicorso izbrišem.

Deli na drugih straneh
pred 55 minutami, motorka je napisal:

Eno vprasanje, vozim iz bumper kamere, se dobi kak app z vzvratnim ogledalom za ta pogled ali naj se navadim na drugo kamero?

Predlagam, da čimprej začneš vozit iz kokpita. Nekaj vzvratnih ogledal vidiš tam, vklopi si še virtualnega z F11. Helicorsa je super pripomoček, ampak načeloma bi spremljanje ogledal moralo zadostovat. S perifernim vidom stalno vidiš ogledala in vidiš, da so za tabo. Ko nekoga v ogledalu ni več, avtomatsko domnevaš, da so nekje vzporedno.

pred 16 minutami, mancSLO je napisal:

Ne. Svetovali so mi, naj helicorso izbrišem.

Tudi vsemogočni vesoljci niso nezmotljivi. Mogoče pa njim ne pride prav, ker se vedno vozijo samo spredaj :) Če je oni ne potrebujejo, še ne pomeni, da komu drugemu ne bi prišla prav.

Deli na drugih straneh

Mal smo offtopic. Moje mnenje o helicorsi je super.

Večkrat dejansko sredi ovinka vidim koliko se lahko še priblžam, oziroma koliko se moram nekomu vštric še umakniti samo na podlagi te aplikacije, ker se drugače vse dogaja v mrtvem kotu, ki je v igri kar velik. 

Deli na drugih straneh
  • PEK unfeatured this tema

Malo smo šli res off, ja. Tudi @zamex23 mi je svoj čas rekel, naj se znebim vse možne navlake na screenu. Seveda pa naj se vsak sam odloči, kako in kaj. Jaz sem npr. letošnji GT3 odvozil že brez helicorse in če bi še enkrat začel sim pot, je že od začetka nebi uporabljal. Se mi zdi, da je pred časom debata tudi tu gor že šla v to smer, da so takšni app-ji moteči. Sedaj pa opažam, da je trend, da se ponovno uvede.

Deli na drugih straneh

@motorka , zato so fun eventi, da se take zadeve tukaj razpucajo in da se vsi nekaj novega naučimo. 

@57X je nalimal krasen video, ki ti pokaže, da tole ni hot lapanje, ampak smo včasih vkup trije ali celo več avtomobilov. Takrat je meni Helicorsa že večkrat rešila rit, ker se vidi, če je kdo prepozen na zaviranju in se lahko bombi umakneš. Ravno tako je uporabna na način, ki ga je omenil @PEK, da se naučiš kje je meja avtomobila. 

Deli na drugih straneh

Jz sem mogu včer ugasnt komp druge ni blo, drgač me pa res zanima kje bi končal na koncu. Sam mislim da bi bil na podiju. Bi blo fajn, da se magar trening začne ob 19h. Pa rečmo Trening 10min kvailifikacije  20min, pa dirka štart od 19.30. Edin če dnevnik gledate :P 

Deli na drugih straneh

Marjan, ne gre za trend. Gre za to kaj nekomu odgovarja in kaj ne. Ti si imel res ogromno krame gor, zato so ti pred časom svetovali, da se odvečnega znebi. Pritoževal si se, da ti helicorsa odvrača pozornost, zato si verjetno dobil tudi napotek, da se je znebi. Helicorso sicer priporočajo na vseh tekmovanjih, tud na RD. Spotter je ok, ampak ni narejen tako, da bi v ključnih momentih človek lahko pravilno ocenil situacijo. V omenjenem primeru iz Riversida, bi spotter v najboljšem primeru opozoril na 3-wide, kar pa Marku ne bi dosti pomagalo, saj ni spremljal dogajanja zadaj in ni vedel kje točno sem jaz.

Mark zadeva sploh ni problematična, kar pogumno naprej ;)

Uredil - 57X
Deli na drugih straneh
  • PEK locked this tema
  • PEK unlocked this tema