skopusnik 1 374 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Se opravičujem za neudeležbo, mal pozno prišel domov Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 14, 2017 Avtor Share Napisano May 14, 2017 (urejeno) Nas je blo 9, pa še je bla kdaj guzva na tej stezi. Na začetku sta letela dva novinca na slo-racing, bla tam do sredine dirke na podium mestih. Potem malce napak vseh nas... Eržen prišel naprej iz ozadja, pol se je pa odločil it v Box mal na čevape in kokakolo.... Mel več ali manj dobljeno dirko potem pa napaka tam nekje na sredini proge v ovinku kjer nism vedu da je možno da te odnese. Gas do konca in P3 za dvema Tomažema. REZULTATIZdaj pa gremo mal v blato Uredil May 14, 2017 - PEK Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
vajtos 227 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Dober je blo ce se nebi kot ponavadi na zacetku zasukal in pristal na zadnje mesto. Potem sem lovil in lovil Marjana in ga koncno prehitel po njegovi napaki. potem je Marku zmanjkalo bencina?? ali nekaj v predzadnjem krogu in na koncu P6. Se vidimo na RX Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Tko odpuljena steza, da šele po ene 20 krogih ugotoviš, da gre lahko vse na polno Luštn štart, pa se vozim spredaj in mi je dolgčas, grem na en burek. Potem pa v gužvo, se prehitevamo, nekje me Mark odnese v steno, da vidim vse zvezde. Malo glej levo desno, občasno te lahko kdo prehiti , No do konca sta tudi najhitrejša pred mano nekaj mencala in se čakala, potem je bil Eržen žejen in šel na pir, Janko je bil pa fovš, ker jih je zmanjkal v boksih in se je odločil, da gre na pir kar na sredini steze. Fajn je blo 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 (urejeno) Zahtevna prva dirka! Proga mi ni najbolj lezala, sploh pa ne zadnji ovinek. Rokovnjac se opravicujem za kontakt, nikakor ni bilo nalasc. Tekom dirke sem dobil nekaj busk in jih zal tudi nekaj potalal. Naceloma pa sem vozil brez vecjih napak in delal dokaj konsistentne kroge. Ampak ja, zal sem se ustel pri gorivu in v 21. krogu ostal brez. Pokuril sem 62L medtem ko so nekateri prisli cez z 58L (KAKO ?!). Zdaj pa preklopit v RX mode in boljsim rezultatom nasproti! Uredil May 14, 2017 - motorka Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
57X 962 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Super je blo, en orenk crash z Markom in Erženom. Mark predlagam, da začneš uporabljat helicorso Proga res nora Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 A s tabo tudi Pa se mi je zdelo pretezno da sem branil svojo linijo in je drug folk vame letel. Bom bolj pozoren na okolico, tale app zgleda kar super ja. Kako je z vec monitorji, so trije minimum ali se da z dvemi kaj pacat? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Eden ali trije, z dvema ne vem kako bi vozil Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Helicorsa je potuha in odvrača pozornost. "Stay in line" raje... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
57X 962 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Helicorsa je čist uporabna in nč ne odvrača pozornosti, je pa res, da ne smeš non stop gor bult. V določenih situacijah je celo nepogrešljiva - ko ne pričakuješ, da se bo nekdo znašel na nekem kritičnem mestu. Takrat seveda "stay in line"ne velja. Je pa fino če ti takrat nekaj utripne na ekranu. Tud v našem karambolu sem se jaz dokaj nepričakovano prikradel med Tomaža in Marka in slednji mi je podaril bodiček, ker verjetno ni vedel, kje sem jaz in da smo 3-wide Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 Si bil ti tisti ki je fasal v zadnjem ovinku in sel v ograjo al tisti s kerim sem se celo ciljno rukal in sem potem jaz v prvem levem ovinku fasal eno? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 (urejeno) Pred 8 urami , mancSLO je napisal: Helicorsa je potuha in odvrača pozornost. "Stay in line" raje... Pa še eno zlato pravilo: po incidentu zabremzaj in ostani na miru, dokler ostali ne pridejo mimo, oziroma dokler varno lahko odmanevriraš. Uredil May 15, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 Če ne moreš spremljat helicorse še ne pomeni da je neuporabna in potuha. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
57X 962 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 (urejeno) 1 hour ago, motorka said: Si bil ti tisti ki je fasal v zadnjem ovinku in sel v ograjo al tisti s kerim sem se celo ciljno rukal in sem potem jaz v prvem levem ovinku fasal eno? Nisem bil ne prvi, ne drugi. Bil sem tretji.. verjetno me res nisi pričakoval Nič hudega, le helicorso si namesti, pa mal v vzvratna ogledala glej oz še bolje, bindaj si tipke za look left/right/behind. Tle si v ovinku in pol spravil s ceste tri komade. Gre za fun evente in končna uvrstitev tu ni prioriteta, tako, da ni potrebe po tako agresivnem pristopu. Takole je izgledalo iz moje pozicije: Uredil May 15, 2017 - 57X 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 (urejeno) Uffff vidim da me je bila res cela cesta polna Se res se enkrat opravicujem, moja tekmovalnost me bo pokopala Bom se mal izgovoril da je bila moja prva dirka in bo na drugi 100% bolje. Bom si ruknu dol Helicorso pa se kak fajn app. Za okoli gledat pa nevem kam bi si bindal tipke, ker mam ze cel volan nafilan za bremze, turbine,... Eno vprasanje, vozim iz bumper kamere, se dobi kak app z vzvratnim ogledalom za ta pogled ali naj se navadim na drugo kamero? Uredil May 15, 2017 - motorka Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts