Skoči na vsebino

2. 911 RSR 3.0 @ Riverside Spike - 14.05.2017

Recommended Posts

• Odgovori 91
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@Rokovnjac vidim da je šel do @mancSLO po napotke za zadnji nascar ovinek in ga odpeljal 0.6sec bolje kot jaz... 

Mal smo offtopic. Moje mnenje o helicorsi je super. Večkrat dejansko sredi ovinka vidim koliko se lahko še priblžam, oziroma koliko se moram nekomu vštric še umakniti samo na podlagi te aplikacije,

Nas je blo 9, pa še je bla kdaj guzva na tej stezi. :D

rivr.jpg

Na začetku sta letela dva novinca na slo-racing, bla tam do sredine dirke na podium mestih. Potem malce napak vseh nas... Eržen prišel naprej iz ozadja, pol se je pa odločil it v Box mal na čevape in kokakolo.... Mel več ali manj dobljeno dirko potem pa napaka tam nekje na sredini proge v ovinku kjer nism vedu da je možno da te odnese. :)

Gas do konca in P3 za dvema Tomažema. 

REZULTATI

Zdaj pa gremo mal v blato :o 

Uredil - PEK
Deli na drugih straneh

Dober je blo ce se nebi kot ponavadi na zacetku zasukal in pristal na zadnje mesto. Potem sem lovil in lovil Marjana in ga koncno prehitel po njegovi napaki. potem je Marku zmanjkalo bencina?? ali nekaj :)  v predzadnjem krogu in na koncu P6. Se vidimo na RX

Deli na drugih straneh

Tko odpuljena steza, da šele po ene 20 krogih ugotoviš, da gre lahko vse na polno :D  Luštn štart, pa se vozim spredaj in mi je dolgčas, grem na en burek. Potem pa v gužvo, se prehitevamo, nekje me Mark odnese v steno, da vidim vse zvezde. Malo glej levo desno, občasno te lahko kdo prehiti :D ,  No do konca sta tudi najhitrejša pred mano nekaj mencala in se čakala, potem je bil Eržen žejen in šel na pir, Janko je bil pa fovš, ker jih je zmanjkal v boksih in se je odločil, da gre na pir kar na sredini steze. Fajn je blo :D 

Deli na drugih straneh

Zahtevna prva dirka! Proga mi ni najbolj lezala, sploh pa ne zadnji ovinek. Rokovnjac se opravicujem za kontakt, nikakor ni bilo nalasc. Tekom dirke sem dobil nekaj busk in jih zal tudi nekaj potalal. Naceloma pa sem vozil brez vecjih napak in delal dokaj konsistentne kroge. Ampak ja, zal sem se ustel pri gorivu in v 21. krogu ostal brez. Pokuril sem 62L medtem ko so nekateri prisli cez z 58L (KAKO :DD?!).

Zdaj pa preklopit v RX mode in boljsim rezultatom nasproti!

Uredil - motorka
Deli na drugih straneh

A s tabo tudi :|

Pa se mi je zdelo pretezno da sem branil svojo linijo in je drug folk vame letel. Bom bolj pozoren na okolico, tale app zgleda kar super ja. 

Kako je z vec monitorji, so trije minimum ali se da z dvemi kaj pacat?

Deli na drugih straneh

Helicorsa je čist uporabna in nč ne odvrača pozornosti, je pa res, da ne smeš non stop gor bult. V določenih situacijah je celo nepogrešljiva - ko ne pričakuješ, da se bo nekdo znašel na nekem kritičnem mestu. Takrat seveda "stay in line"ne velja. Je pa fino če ti takrat nekaj utripne na ekranu. Tud v našem karambolu sem se jaz dokaj nepričakovano prikradel med Tomaža in Marka in slednji mi je podaril bodiček, ker verjetno ni vedel, kje sem jaz in da smo 3-wide :)

Deli na drugih straneh
Pred 8 urami , mancSLO je napisal:

Helicorsa je potuha in odvrača pozornost. "Stay in line" raje...

Pa še eno zlato pravilo: po incidentu zabremzaj in ostani na miru, dokler ostali ne pridejo mimo, oziroma dokler varno lahko odmanevriraš.

Uredil - mancSLO
Deli na drugih straneh
1 hour ago, motorka said:

Si bil ti tisti ki je fasal v zadnjem ovinku in sel v ograjo al tisti s kerim sem se celo ciljno rukal in sem potem jaz v prvem levem ovinku fasal eno?

Nisem bil ne prvi, ne drugi. Bil sem tretji.. verjetno me res nisi pričakoval :) Nič hudega, le helicorso si namesti, pa mal v vzvratna ogledala glej oz še bolje, bindaj si tipke za look left/right/behind. Tle si v ovinku in pol spravil s ceste tri komade. Gre za fun evente in končna uvrstitev tu ni prioriteta, tako, da ni potrebe po tako agresivnem pristopu. Takole je izgledalo iz moje pozicije:

Uredil - 57X
Deli na drugih straneh

Uffff vidim da me je bila res cela cesta polna :|

Se res se enkrat opravicujem, moja tekmovalnost me bo pokopala [Joj]

Bom se mal izgovoril da je bila moja prva dirka in bo na drugi 100% bolje. Bom si ruknu dol Helicorso pa se kak fajn app. Za okoli gledat pa nevem kam bi si bindal tipke, ker mam ze cel volan nafilan za bremze, turbine,... 

Eno vprasanje, vozim iz bumper kamere, se dobi kak app z vzvratnim ogledalom za ta pogled ali naj se navadim na drugo kamero?

Uredil - motorka
Deli na drugih straneh
  • PEK unfeatured this tema
  • PEK locked this tema
  • PEK unlocked this tema