Rokovnjac 783 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Haha, kak avto pa kaka proga Ne vem če sem 2 kroga isto odpeljal. Q: Nekje zadaj, R: Po štartu je bilo vse belo in en kup avtomobilov po stezi, sledi kreš bum beng in zadnje mesto. Potem se počasi prebijam do ene 11 , ko se v unem tunelu polnem betona razkantam in gredo vsi mimo. No razen team mata Marjana. Do konca se mi zdi da še ene dva prehitim, ki stojita ob progi in fertik delo. Zabavno je pa bilo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano May 7, 2017 Avtor Share Napisano May 7, 2017 (urejeno) Presenetljivo dobra udeležba. Q Pole. R prehitro prešaltal v 2. a še nekako uspel obdrzati vodstvo. Potem prvi krog lep boj z Rožičem, s katerim užćgeva tandemsko powerslidanje v zadnjem ovinku, pa njega odnese malo na travo na zalost. Potem vozim sam, si mislim da bom prišparal malo gume, ampak karnaenkrat Murn in Aleksandrov mimo mene... Na koncu mi uspe mimo Aleksandrova, ker naredi napako v predzadnjem krogu, Murn je bil prehiter. Dobra dirka zame, veliko borb, upajmo da bo tako tudi na Riverside. REZULTATI! Uredil May 7, 2017 - PEK 6 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 (urejeno) Mega fotka @PEK... Q: ni šlo R: ni šlo, razen v steno v prvem ovinku, a ne teammate ... Uredil May 7, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
alkoro 676 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Prevelika želja po vodstvu, kar se je končalo s spinom. (noob ) Potem sem naredil 2-3 prehitevanja, enkrat nabasal vrtečega Eržena, enkrat še sam malo popravil sprednji spliter, ter nato vozil cca 10 sek za vodilnimi pol dirke. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
bofu 175 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Najprej se moram vsem skupaj opravičiti za povzročitev verižnega trčenja, jao Stivnu sem omenil naj bo previden v T1 in evo, instant karma Takoj zatem na ravnini pa jst nč kriv Nora kombinacija, največ borb je bilo kar s teammateoma, na srečo smo vsi delali napake, kar je naredilo vse skupaj še bolj zanimivo. Raje ne povem kako sem v zadnjem ovinku izgubil eno mesto ... ah, nič ne dé, saj je fun 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 (urejeno) Ko prideš iz rf2 na tole sploh ne veš, če volan še dela. Sem šel ven v nastavitve gledat, če je vse OK. Verjetno zanimiv kombo, ampak bi rabil 200 krogov treninga za okoli P8... Ps.: sem sedaj rpl. gledal, pa bi šel morda še kak meter bolj levo, da me nebi krešnili v prvem ovinku polurne dirke... Uredil May 7, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
57X 962 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Ne jamri Koderman, v Nascarju tud kdaj pa kdaj nogo daš z gasa Super kombo, mal smo čaral, se čakal, spinal, bumpal.. good fun Upam, da mi rata pridet na naslednjo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Kaj bi jamral brez treninga za tako zahteven kombo. AC bo do jeseni, malo počakal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Popular Post B_U_R_I 3 290 Napisano May 11, 2017 Popular Post Share Napisano May 11, 2017 Mal akcije z nedeljske dirke. 12 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts