57X 962 Napisano April 28, 2017 Avtor Share Napisano April 28, 2017 debato sem prestavil v temo namenjeno za reševanje težav in deljenje nasvetov bom zvečer malo počekiral fps-je ob trkih na speedlandu 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 Žal imaš res bolj slabo grafično, tudi jaz mislim, da je to največji problem trenutno. Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 19 hours ago, 57X said: Sapphire Radeon R9 290X Tri-X OC, 4GB GDDR5 Vidim da imaš AMD zato bom vprašal. A si mel kdaj kake probleme z crashanjem. V manualu namreč piše da je možnost problemov z programom Radeon settings. Grafo imam RX 470 http://prntscr.com/f1x6ce Že odkar sem kupil Automobilisto imam problem pri joinanju multiplayer serverjev. Preko postopka u steamu se joinam in igra se zažene ampak imam tudi od 3-5 minut črn zaslon. Če odprem task manager, ta kaže da je AMS not responding. Karkoli pritisnem zašteka še windows explorer, zbudim ga lahko s ponovnim CTRL-ALT-DEL. Po teh 5ih minutah se zalaufa uvodni video in igra deluje načeloma uredu. Se pa občasno med igro ko na progi pritisnem escape za v pit zgodi isto ( pravtako se dostikrat zgodi to ob prehodu iz enega sessiona v drugega. Nima veze ali kaj delam ali pustim da premelje (tako si to razlagam) vedno je teh par minut ko crashne pa nadaljuje potem normalno. Nevem zakaj se mi to dogaja, izgleda da je problem samo pri multiplayer joinanju ampak me pa izredno moti. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano April 28, 2017 Avtor Share Napisano April 28, 2017 A se vedno prek steama konektaš na server? Odkar deluje in-game lobby, grem js vedno v špil in se iz tam konektam. Nisem pa imel nikoli nobenih problemov z AMS. Lahko se probaš konektat direkt iz špila. Prej klikn še integrity check če to ne bo pomagal, probaj zagnat špil v steam lobbyu (nekaterim zagon iz namizne ikone povzroča probleme) --> desni klik na AMS v steamu. Če to ne bo, lahko probaš v configuration tool dodat/odstranit klukco na windowed mode. Kater antivirus uporabljaš? Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 vedno preko steama, antivirus microsoft security essential Citiraj Link to post
57X 962 Napisano April 28, 2017 Avtor Share Napisano April 28, 2017 Če ne boš uspešen s predlaganimi metodami lahko probaš še porte odpret (vsi so UDP, najdeš jih v datoteki Multiplayer.ini) in dodat ams.exe v izjeme na firewallu in antivirusu. Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 Aha pa še to. Vesno ko dam verify integritiy najde napake. Jih odpravi ampak cez dan ali dva spet. Pravtako sm zdajle zagnal v steamu, spet je javilo automobilista launcher ali nekaj stoped working ampak po pritosku na OK za graficne nastavitve zagnalo igro normalno. Probal connectat iz lobbya in ocitno deluje normalno. Bom videl ce bo vmes kaj problemov Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 2 hours ago, Grebenc Gašper said: Aha pa še to. Vesno ko dam verify integritiy najde napake. Jih odpravi ampak cez dan ali dva spet. Pravtako sm zdajle zagnal v steamu, spet je javilo automobilista launcher ali nekaj stoped working ampak po pritosku na OK za graficne nastavitve zagnalo igro normalno. Probal connectat iz lobbya in ocitno deluje normalno. Bom videl ce bo vmes kaj problemov Iz ingame lobby-a use kul zaenkrat bilo 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 28, 2017 Share Napisano April 28, 2017 Jaz, ko postavim server, ga zaženem iz folderja, prav tako tudi ams.exe v tem primeru. Tako lahko z alt/tab šarim po nastavitvah serverja kar ingame... Za rf2 se mi pa še ne da štimat za enkrat. Bo pa kot kaže po 1 maju drugače... Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano October 14, 2017 Share Napisano October 14, 2017 (urejeno) OK eno vprašanje na hitro. Se je že komu to dogajalo . Sem tudi reinštaliral na novo in je isti ku........ https://youtu.be/0j06jVUyHzk Uredil October 14, 2017 - Ramok Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 14, 2017 Share Napisano October 14, 2017 Kako pa zaganjaš igro? Iz Steam-a? Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano October 14, 2017 Share Napisano October 14, 2017 Ne iz namizja jo zaganjam. Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano October 14, 2017 Share Napisano October 14, 2017 Verify integrity of game files ne pomaga? V zadnjem hotfixu naj bi blo fixanih par crashev na namizje (CTD). Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 15, 2017 Avtor Share Napisano October 15, 2017 Jaz vedno zaženem iz steama. Desni klik in play. @Ramok mogoče kakšna izmed petih točk pomaga. Zadnja bi znala bit rešilna https://forum.reizastudios.com/threads/i-cant-run-automobilista-official-troubleshooting-topic.40/ Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano October 15, 2017 Share Napisano October 15, 2017 @57X hvala za pomoč sem uštimal. Res zadnja je bila tista rešilana @mare87 tudi če sem dal Verify integrity ni pomagalo. Spoiler 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts