B_U_R_I 3 290 Napisano April 18, 2017 Avtor Share Napisano April 18, 2017 Vidim, da nekateri še vedno niste dojeli: Citat Nagrade Posamezniki mesto: pokal + Hitri Dirkač dirka (več informacij) mesto: pokal + bon v vrednosti 40€ za nakup v spletni trgovini playgame.si mesto: pokal + bon v vrednosti 20€ za nakup v spletni trgovini playgame.si Najboljših 20 voznikov v prvenstvu prejme tudi brezplačno trening vožnjo s tekmovalnim gokartom Hitri Dirkač na zaključnem srečanju slo-racing.com Ekipe mesto: pokal mesto: pokal mesto: pokal Vse nagrade povezane z vožnjo gokartov prispeva Hitri Dirkač. Bone za spletno trgovino prispeva podjetje Playgame. Pokale za posameznike prispeva Miha Fabijan Photography, pokale za ekipe pa prispeva podjetje Anglicus. 4 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 18, 2017 Share Napisano April 18, 2017 Dobr, da nisem vozu GT3, ker če bi slučajn mel zastonj vožnjo pa ne bi mogu vozit ker sem predebel, bi že bil mal jezn..tak pa..meeeh. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 21, 2017 Avtor Share Napisano April 21, 2017 Kot kaže je večina za Raceland. Ko bo znan naslednji termin, se bomo dogovorili naprej. 4 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 5, 2017 Share Napisano June 5, 2017 On 10/04/2017 at 6:36 PM, zamex23 said: To, da nimaš socialnih skilov razvitih, si v prvi fazi kriv sam. Vedno lahko pristopiš do skupine in rečeš, kdo si ti, kdo si ti, ne poznam vas, ker se skrivate za avatarji od avtomobilčkov in namišljenih sponzorjev. Zadeva je precej enostavna. Precej lahko tudi identificiraš glavne jabije. Najbol debeli, js letos prekašam Eržena in Kodermana, naprimer, mogoče tudi Terzič s svojo Dacio. Pol tista dva, ki mal škilita, Murn in Glavač. Ločil ju boš po tem, kdo nima denarnice v žepu in drži pir v rokah, slednji je Glavač. Tisti, ki bo najbol podoben opici je Fabijan. Potem maš tu še Kurenta, ki ima malo popedran glas, ampak no homo. Dopuđe ne moreš zgrešit. Vse ostalo pa niti js ne poznam. Križnik al ka je še bil un lani, z bejbo pa prstani. Mogoče letos naredimo portofolio, če sem prav napisu, s svojimi slikami zraven in interesi poleg simracinga, čeprav se po navadi itak pogovarja o tem, kdo je prehitro speljal na dirki in kako so gokarti zanič. Meni je vseeno kje je, sam pravim pa, da lokacija ne bo kriva za to, da se tebi to zdi formalni dogodek, drugim pa zabava. Lih serjem pa sm mislu da sm zakluču, sam ko pr opisu Fabjana sm se še mal usrau ko sm se tok režau. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 6, 2017 Share Napisano June 6, 2017 Od kar je ta post se režim, ne vem no, ubija me.... Citiraj Link to post
Recommended Posts