n1vekk 262 Napisano April 5, 2017 Share Napisano April 5, 2017 Ta tema je namenjena organizaciji "rally sprintov." Odvijali se bodo za vikend v slo-racing ligi na https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/14526/slo-racing Ligi se lahko kadarkoli pridružite, prosim pa, da mi spodaj napišete vaš dirt.net nickname. 4 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 5, 2017 Avtor Share Napisano April 5, 2017 (urejeno) Opel Manta 400 - Grčija Ta vikend se boste v Grčiji lahko preizkusili z Oplom Manto 400. Z močnim atmosferskim motorjem in zadnjim pogonom je kot nalašč za drsenje po grških makadamskih cestah. Rally ima 9 hitrostnih preizkušenj med katere so razdeljene 3 servisne cone kjer bodo vaši mehaniki lahko popravljali vendar ne nastavljali najeti avtomobil. Event bo trajal od petka 7.4. ob 14:00 do ponedeljka ob isti uri. Uredil April 5, 2017 - nivek_m 4 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 7, 2017 Share Napisano April 7, 2017 (urejeno) Ves penast prisel domov iz sluzbe in kako najbolje sprostit varovalko kot....PuniM!!! Sem sel kar direkt na progo...pa naj bo kar bo. Vidim da sem prvi sploh na sessnu, kar me je navdalo malce s strahom malo pa je vzelo tudi tenzije. Tokrat nobenega izleta izven proge razen dveh pobranih grmickov in malega rolinga. Pohvalno Ali, da nisi tokrat zakljucil ze v prvi etapi...cestitke Avto krasen, proga idealna za powerslide cez ovinke, seveda ce je petkovo bozanstvo prasinarjev na tvoji strani. Ene par harpinc mi jih ratalo narest tako lepih, da sem se kar kusnil na levo roko par pa je bilo tudi pretiranih in so sle desetinke...tko pac je! Maline nobene pobral, sem pa prepad ze jahal po robu, kot divji jezdec iz zahoda ...tko da decki good luck&have fun....tnx Nivek za tale sus adrenalincka. Grem zdej za nagrado kujci enga orosencka spit! Uredil April 7, 2017 - AliBuggy 4 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano April 7, 2017 Share Napisano April 7, 2017 Fantje, kako tole poteka? Je treba vse brzince odvoziti naenkrat, ali lahko vmes naredis pavzo? Dirta nisem vozil ze zelo dolgo, Mante pa sploh se nikoli. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 7, 2017 Share Napisano April 7, 2017 Na servisnih stageih lahko save-as. Tokrat je Nivek nastavil to na 3 stage. Vse skupaj te pride v susu 40min ali manj, kot bodo peljali alieni. Ce nisi se vozil Mante se ti preden zacnes spalaca odvozit en stage v Grciji, da dobis filing za avto in podlago...ostalo so nianse ravnotezja med biti (pre)pogumen in tehnicno takticen postrezeno na krozniku srece. Najvecji plus je ker ni restartov in je potrebno biti se zelo skoncentriran cel cas (tudi zavedanje, da ne mores ponovit stage-a nekaj pripomore k pressingu) pa to, da je stock setup pridoda tudi malo utezi med ljubitelji spila in prasinarskimi alieni Tko da kar pogumno na en trening, pol pa pici miki...PuniiiiiM! Zabava zagotovljena adrenalina na tej kombinaciji je dovolj. Pol pa na pir Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 8, 2017 Avtor Share Napisano April 8, 2017 DNF zame Sploh se nisem znal ujet z autom...understeer, oversteer, stvari sploh nisem imel pod kontrolo... Ali, kapo dol za case moj tempo se mi zdi da niti ni bil toliko za tvojim samo, da za razliko od tebe sem namesto v cilj peljal u grapo...over and over again Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano April 8, 2017 Share Napisano April 8, 2017 Zanimivo je tole. Par vprasanj: 1. Najprej sem se bal, da ce ce mocno zaletis, si out -- pa vidim da tudi v tem eventu deluje "recover vehicle". So vseeno kaksne omejitve? Ker ce lahko avto potegnes ven iz grabna, potem je strah odvec in lahko picis kakor gre, mar ne? 2. Da se naucim avta (nimam niti dobrega obcutka za sirino) -- ali obstaja kaksna progra, kjer je recimo samo asfalt oz. makadam, pa da se lahko preganjas, ali je edina opcija, da vedno naredim nek custom event? Nekaj sem zasledil nek Battersea complex, ampak ne vem tocno, kako naj bi bilo to vezano na career mode. Kdo ve? Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 8, 2017 Avtor Share Napisano April 8, 2017 1. Avto lahko se zmeraj toliko unicis da avtomatsko odstopis, z izleti s ceste pa je malo loterija...nekje lahko das recover nekje avtomatsko odstopis. 2. Za trening moras vozit costum event, druge ni. Tisti battersea area je biu v Dirt 3, tukaj ga ni vec. Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano April 8, 2017 Share Napisano April 8, 2017 (urejeno) Respect @AliBuggy, uspelo ti je najt pravi balance med hitrostjo in previdnostjo! Začelo se je z grmičkom, ki mi je pobral kar nekaj časa, na sredini nekaj uspevalo, na koncu pa še ostal brez ene gume in pošteno zašvical :). Kljub temu, da sem od četrtka čist brez energije sem naredo en video za tiste, ki še boste vozli. Se vidimo na naslednji. Uredil April 8, 2017 - mare87 5 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 9, 2017 Share Napisano April 9, 2017 hehe vidim da sem imel res srecen dan...hvala za cestiteke @mare87 in @nivek_m. Sicer pa je res kar dosti odvisno kako ti avto lezi ter tudi koliko srce je s teboj. 1 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 10, 2017 Avtor Share Napisano April 10, 2017 Hvala vsem za udeležbo na rally-ju. Še enkrat, čestitke @AliBuggy za zmago. Naslednji event bo konec aprila. Nevem še kaj in kje tako, da če imate kakšno željo/predlog napišite spodaj. 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano April 10, 2017 Share Napisano April 10, 2017 Mini Marathon Wales Mini edition with Minis! Vse 4 dolge etape,2 prehoda v spremenljivih okoliščinah..ljeto,zima,noč,dan,nema veze,en servis po 4 etapi brez setup-ov+ 5€ entry fee za vse donatorje Sloracingov,ostali free entry.Zmagovalec prejme poleg rispektov še letno naročnino na PIL,antenino prilogo Zaupne besede,ter enciklopedijo Vzpon in padec debat o sviloprejstvu na Sloracing forumih! Engage! 1 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 11, 2017 Avtor Share Napisano April 11, 2017 Vredu, bom probal zrihtat ja 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 11, 2017 Share Napisano April 11, 2017 @Lojzze vse to za samo 5€...to se pa že splača Citiraj Link to post
Recommended Posts