vajtos 227 Napisano April 29, 2017 Share Napisano April 29, 2017 Evo rally odpeljan. Nevem zakaj niso v treh letih popravli da nastavitve za volane ki jih nimajo direktno podprte ne shrani. Za vsako ko grem ven se moram ponovno j... z nastavitvami . Pa še zapovrh se DR odloči da pač bo na drugem stagu volan šou mal iz centra In potem jovo na novo nastavljanje volana in je bilo ok do zadnjih štirih kjer se spet odloči da pač nebo naravnost ampak bo malo v desno. Zelo moteče. Aja še vožnja, primerna temu da walesa ne maram+ problemi z volanom in rezultat je tak kot je Sej sem zadovoljen ampak ne vem če bom DR še sploh zagnal, ker da se moram j... z volanom za vsako se mi zdi rahlo mimo. Mal sem se razpisal GL še ostalim. Fizik pa še vedno obvlada (vsaj mislim da je Pawks666=Fizik), če se pravilno spomnem. Ok over&out Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 30, 2017 Avtor Share Napisano April 30, 2017 huh skoda da te tehnicne tezave upocasnijo, ma sej bo D4 zunej cez en mesec Jst sm odpeljal in moram rect, da sem meu precej dober filing u autu na vecini stageou. Par crashou ampak overall je blo kar vredu Citiraj Link to post
jforst 5 Napisano April 30, 2017 Share Napisano April 30, 2017 Kul rally, v prvih nekaj etapah mi je še dobro šlo, pol pa en velik crash, predrta guma, od tam dalje pa vse navzdol :-) Ko že itak zaostajaš in še bolj pritiskaš pa pač več napak in posledično več mehanskih težav, hehe :-) Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 30, 2017 Share Napisano April 30, 2017 @nivek_m cestitke za lepo odpeljano. @FiZik pa tudi kapo dol, sploh po tako dolgem mirovanju. Skoda za tezave z volanom @vajtos ja. Je pa res, da se tukaj z njim dela dosti bolj neusmiljeno kot pa na pisti. Tam teh tezav nimas? Mogoce ingame se enkrat kalibracijo cez spustis v nastavitvah? Ostali pa srecno..Wales ni ravno prizanesljiv za napake! Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano April 30, 2017 Share Napisano April 30, 2017 Najmanj težav z volanom mam v iR. Neki časa zdej je delalo normalno ampak včerajse je odloču da ne bo :D. Bo že mal več ko mesec še pa D4. Upam da bo moj volan po defaultu zraven Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 3, 2017 Avtor Share Napisano May 3, 2017 Hvala vsem za udelezbo na rally-ju. Se vidimo 12.5. v nemciji Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 10, 2017 Avtor Share Napisano May 10, 2017 (urejeno) Peugeot 306 Maxi - Rally Germany V Nemčijo se bomo ta vikend podali s Peugeot 306 Maxi. Z močnim atmosferskim motorjem in podvozjem pripravljenim za asfaltne ceste se ta avtomobil v vojaški bazi Baumholder počuti kot doma. 8 hitrostnih preizkušenj je razdeljenih v dva dneva, avto, kot zmeraj, dobite na posojo, mehaniki pa so vaši. Event bo trajal od 12.5. ob 12:00 do 15.5. ob isti uri. Uredil May 10, 2017 - nivek_m 7 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 13, 2017 Avtor Share Napisano May 13, 2017 Huh, danes pa sm naredu kar nekaj napak...v prvih dveh stage-ih sm meu 3 spine in zadnji stage je bil polomija. Na polovici stage-a sem zluknjal prednjo levo gumo in potem je bil samo se sunday drive do cilja. No, nad ostalim pa se ne smem prevec pritozevat Citiraj Link to post
jforst 5 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 Očitno ti je vseeno šlo kar dobro :-) Js sm tokrat bolj na izi in pazljivo, vsaj resnih izletov iz proge tokrat ni bilo... je pa nemčija po mojem najlažja oz. vsaj js imam z njo najmanj težav. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 14, 2017 Share Napisano May 14, 2017 17 hours ago, nivek_m said: Huh, danes pa sm naredu kar nekaj napak...v prvih dveh stage-ih sm meu 3 spine in zadnji stage je bil polomija. Na polovici stage-a sem zluknjal prednjo levo gumo in potem je bil samo se sunday drive do cilja. No, nad ostalim pa se ne smem prevec pritozevat Madonca jaz sem pa stiskal ko zmesan pa te nikakor nisem ujel. Kaj bi sele bilo, ce bi ti slo idealno. Cestitke za lepo odpeljano! Vsak stage sem zgubil kaksnih 5 sekund napram tebi tako da na koncu tudi preluknjana guma ni bila dosti da bi nadoknadil razliko. Je bil pa ta dez lep dodatek za konec ko koncentracija ze popusca Cestitke se enkrat 1 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 14, 2017 Avtor Share Napisano May 14, 2017 hah hvala ja 30s je slo na tazadnje stage-u...pac nemcija je moj "domac" teritorij, se pozna Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 Tudi jaz sem odpelajl kr direktno brez vaje ze lep cas. Vmes sem mogel dvakrat volan nastavit na sredino spet, ker sem ugotovil da je volan kriv in zdej je crknu tko da ja . Še tri tedne pa D4 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 15, 2017 Avtor Share Napisano May 15, 2017 se en event je zakljucen...again, hvala vsem za udelezbo Zadnji event pred Dirt 4 bo na svedskem cez 14 dni Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 25, 2017 Avtor Share Napisano May 25, 2017 Ford Focus RS WRC - Rally Finland Prišlo je do manjše spremembe in se ta vikend namesto na Švedsko podajamo v gozdove Finske. M-Sport nam bo posodil Ford Focus RS WRC, ki se s svojim modernim vzmetenjem, sekvencialnim menjalnikom ter elektronsko kontrolo diferencialov očitno zelo dobro znajde na finskih cestah saj je med letoma 2006 in 2010 tam slavil kar štirikrat. Ekipe čaka 8 hitrostnih preizkušenj v spremenljivih pogojih. Nastavljanje avtomobila je sicer onemogočeno, vam pa bodo vaši inženirji pomagali pri popravilih. Štart bo v petek 26.5. ob 12:00, cilj pa v ponedeljek 29.5. ravno tako ob 12:00. 5 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2017 Share Napisano May 25, 2017 Tle se malo oglaste, mamo šanso skup kako rečt... Citiraj Link to post
Recommended Posts