Skoči na vsebino

Alpine A110 @ Monte Carlo

n1vekk

Recommended Posts

Alpinca in sneg...en dobronamerni predlog. Bejz stran z bremze...vse delas z menjalnikom, gasom in counter volanom, ravno pravi cas, da prenasas tezo cez ovinke. Sem sel eno downhill varianto in je pestro PUNIM! Restarti upam, da so onemogoceni ali lahko malinovc flasiramo ravno kolkr nam srce pozeli?

Uredil - AliBuggy

Odpeljal prej, na začetku pomoje precej penzionersko, na sredini že preveč pogumen, na koncu pa me streznile razmere na cesti, nivek dobro začinil s "politim oljem" :). Gl, za mene lep sprint in zanimiv avto.

ajoj...javljam se moje katastrofo. Startam lepo. Prve dve harpine nekak prepocasi zvozim v drugi prestavi in se zavem, da je stock setup malo drugacen od tistega, ki sem ga v petek vozil in bo treba malce spremenit taktiko v ovinkih. Se pocasi z Aplinco privajava se ze lepo ogrejem, ko pridem na snezni del in po snegu (razen enega ovinka) lepo pred ovinkom spustim gas, da diff avto potavi lepse v linijo, potem pa nezno po gasu in z volanom cez ovinek.

Woohoo poezija, te ze imam v mezincku pomislim, ko me v zadnjem checkpoint glih pred ciljem preseneti dolg zavit ovinek, ki se je se dodatno zalomil jaz pa s preveliko vstopno hitrostjo vanj in slide proti prepadu...Ali jebote kaj narest?...ne na bremzo..probi kej z rocno resit pomislim.! Jo malce poslatam, da bi me vsaj na cesti zavrtel pa pol resujem naprej. Sprednji konec se zapelje na zapluzek, se nekaj metrov kot po tirnici drsim po nejmu in vseeno upam da se bo izslo...zal ne v mojo korist, Cas se je upocasnil...vse skupaj je zgledalo kot potop Titanika saj je po nekaj metrih Aplinca zalostno koncala v prepadu, kakor tudi vse moje danasnje ambicije, da bi se uvrstil vsaj nekje na sredo :S

Tnx Nivek za priloznost.

Uredil - AliBuggy

Začelo se je obetavno,lepo brez napak pičim jst lagano sportski,prvi 2 etapi kulj vse po PS,pol pridejo 2 etapi,ko Nivek-a ugrabijo vesoljci in ga zamenjajo z repliko,nakar nas razturi kot majhno deco.Od 4 etape naprej pa je šlo vseskupaj v tri pisane marjetice. Napake so se vrstile,zbirka okvar se je krepko povečala,enkrat za malo da nisem šel v prepad gledat kje je Ali parkiral svojo Alpinco in upi,da bi izzval vsaj Mare-ta so šli malinam žvižgat...jebi ga,važno je sodelovati praujo,Alpinca je kulj ,Nivek,zate pa odrejam doping kontrolo ;) 

Kaj bomo pa drug vikend?