PEK 2 291 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 (urejeno) Že dolgo se mi poraja ideja o nekem dirkaškem eksperimentu, ki bi potekal takole: Vsak prijavljen dirktno pred dirko popije 5 pirov (0,5L , 4,5 - 5%, lager pač), ali pa podobno količino alkohola v vinu npr. (se pravi kak liter vina - @Matjaž Murn cvička malo več ..) Po pitju se zapodimo po stezi, da vidimo kako ta alkohol vpliva na čase, koncentracijo, reflekse itd.... Dirkali bi z GT3 avti na RedBullRing, kjer ze imamo dovolj izkušenj in krogov, čase kontrolne (trezne menda ) dirke izpred 14 dni. Pri tej dirki bi uporabljal enako obtezitev kot smo imeli na "kontrolni dirki" 19.2. Odpeljalo bi se 15min Q in dirko 35min. Dirko ne bi potekala na nedeljo, ker so vse zasedene do daleč naprej. Najbolje bi bilo PET ali SOB, če slučajno kdo ni tolk vajen alkoholola in bi imel že po takšni količini mačka drug dan. Potem bi blo fajn vidt čase, primerjati število incidentov, obnašanje na stezi... Edin problem/spremenljivka ki jo vidim je, da bi se dirke preveč razlikovale v tem kako resno bi jo dirkači odpeljali. Prava je bila le za championship, ta pa bi bila (veliko) bolj za FUN in experiment. Kako bi folk prepričal torej da bi bil mal bolj resen? Sploh po popitem alkoholu? Mogoče nekaj piva za prve 3? Za nek realen prikaz bi rabli kakšnih 10 prostovoljcev iz HDGT3 prvenstva (pa brez zgražanja, to je social experiment iz katerega se da veliko podatkov dobit in se kaj naučit na varen način, razn če kdo po štengah pade ko gre do računalnika) Je kdo za? (razen mene) Uredil March 1, 2017 - PEK 3 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 LOL, to so na IR 1x že delali. Bi moral zbrskat ven. Neki skandinavci so se tega lotili. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Zame je 5 pirov preveč. Jaz ponavadi spijem 2...mogoče 3, pa ga že dobr čutim. Da bi jih spil 5, grem pa sam še na kavč, ne pa za comp. dirkat. Pač, uživam v piru, ne pa v pijanosti, ki pride od tega... 3 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Enako, 5 je za moje kg preveč, to je že 2,5L skupaj, sem pa za če se bo testiralo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Jaz imam kilogramov dovolj,samo ne pijem alkohola. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Ima Janko že v redu mere. Im in Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Hah. Sem tut jaz mogoče zraven, sicer me ne mika brez družbe spit 5 pirov zato še ni 100℅ Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 1, 2017 Avtor Share Napisano March 1, 2017 Mogoče je 5 res mal velik... Lahko naredimo 4 za tiste bolj izkušene, 3 pa za tiste nekoliko manj. 2 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Bolj izkušene...misliš večje pjance Jaz sem za! 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Haha, kaj takega sem že sprobal in povem, da že po treh whiskeyih vozim kot en Nagasaki. Koncemtracija za hot lap gre skozi okno, ravno tako ponavljanje zavornih točk iz kroga v krog. Tako da bo zabavno in sem za. Pil bom pa whiskey, ker sem do pira mehurno netoleranten Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 (urejeno) Prosim damage na OFF Aja, pa po 5 pirih bo res mal dolga 35min brez pavze vozt Uredil March 1, 2017 - skopusnik 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 1, 2017 Avtor Share Napisano March 1, 2017 Skrajšamo na 25min in DMG off. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Sej pir lahko pijemo v "druzbi". Se dobimo na TS ali discordu pa gledamo kaksen livestream oz. dirko. Po tem pa gremo peljat. Lahko pa pijemo med treningom pa qualy 5 pirov na hitr je kar - sploh ce jih na hitr spijes 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano March 1, 2017 Share Napisano March 1, 2017 Jaz sem za ! Je pa tudi pri meni meja nekje pri 3h pirih . Več ne spravim vase , pa še po 3 grem 6x prznit balastne vode . Bo pa treba na Skype kako konferenčno video debato vdarit pred tem tak da se vidimo in da ne bo kdo švinglal . Citiraj Link to post
Recommended Posts