alkoro 676 Napisano March 6, 2017 Share Napisano March 6, 2017 (urejeno) V 150min sem pridobil le eno dolžino avtomobila. Uredil March 6, 2017 - alkoro 4 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 6, 2017 Share Napisano March 6, 2017 Das Lambo Rakete Še dobro, da je Mclaren hitrejši v srednje hitrih ovinkih, drugače bi bil pečen Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano March 6, 2017 Share Napisano March 6, 2017 (urejeno) Tudi jaz se sprašujem kje ste včeraj še našli energijo za pisanje … Pred dirko sem tigrčkoma razlagal, da bom itak odpeljal na izy, brez pritiska in švica saj, kakor že nekaj zadnjih mesecev, ni bilo kaj dosti časa za trening. No, bilo je vse prej, kot tako Q: Katastrofa, brez legit kroga R: Štart iz predzadnjega mesta, kljub temu začnem zelo previdno in presenetljivo hitro, že po enem krogu, napredujem do 8. mesta. 2x je bilo sicer blizu, kjer bi imela srečanje z Grebencem ampak je uspel rešiti situacijo, da se je zame izteklo brez nesreče Oceno 10 ti dam za pirueto, ki si jo v Armbergu izvedel čisto pred mojim nosom Zaradi pridobljenih mest morala zraste in spet dobim voljo. V pričakovanju razburljive dirke, se poženem v galop. Sledi najbolj dramatična vožnja ever, NOT!, če seveda izpustim vse izlete s ceste in odbijanja od ograje. Uf, trepet pred računom, ki ga bodo izstavili za vsa ta popravila - baje, da res ni poceni. No, kako razburljiva je bila vožnja, vse od drugega pa do zadnjega kroga, nazorno prikazuje tale graf: Nekako sem bil ves čas v sredini in držal nekih 5-30s razlike z vozniki pred in za mano. Nikakor nisem uspel dohiteti tistih pred sabo, po drugi strani pa na srečo uspešno bežal pred zasledujočimi. Zašvicu vseen ful! No, s svojim klicem na pomoč mi je še zaključek polepšal Marko. Malenkost, in še kdaj Čestitke podiumu, predvsem ekipnem kolegu Uredil March 6, 2017 - bofu 6 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Čestitke vsem, ki ste to dali skozi. Jaz nisem uspel. Za mano je bil nori teden. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 Točkovanje posodobljeno. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 (urejeno) @Matjaž Murn V temi Točkovanje si 2x nalepil skupno točkovanje ekip. Manjka skupno točkovanje posameznikov. Uredil March 7, 2017 - 57X Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 Popravljeno. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 @Matjaž Murn Eršte je dobil 3 točke manj kot bi jih moral. Pravilno je 9 in ne 6. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 Ja, tko je, ko se ti mudi, da spacaš vse čimprej. Hvala za opozorilo. Sem popravil v skupnem točkovanju - v tem posamičnem za ta vikend se mi ne da... 1 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts