B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Maš vgrajen zaslon v Caddilacu. Te Korvete, ki jo kažeš na posnetku pa nimaš v iRacingu. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Saj tudi Helicorsa ni v iR.... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Ne vem zakaj je Murn skasiral minus za svoj post, kljub temu pa ima prav.. Helicorse ali karkoli podobnega v IR ne bo nikoli, tako kot še n drugih app. iR zagovarja hardcore sim in če tega pripomočka ni v pravem avtu ga tudi v iR ne bo... zdaj pa če je to ok, cool, narobe ali whatever pa je čisto druga stvar. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Pridi danes malo sceno pogledat, če je čas. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 7, 2017 Avtor Share Napisano May 7, 2017 Zame je to en navaden incident ki se zgodi v vsaki sim. Tudi rl. Samo poglejte rl Porsche Cup. Demolition derby. Bolj me je presenetil odziv tega tipa. Pol sva zgladila in je celo sam rekel da je sam izzval incident ker je bil nervozen zaradi slabega Q. To je drugače ir5000 voznik. Ir je ocitno merilo za hitrost in ego. Z iq ima bolj malo veze. It's a fuck*** game... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Pred eno uro, mancSLO je napisal: Pridi danes malo sceno pogledat, če je čas. Nimam Porsche-a, ko boste teral Alfe pa sigurno pridem pred 35 minutami, markop je napisal: Zame je to en navaden incident ki se zgodi v vsaki sim. Tudi rl. Samo poglejte rl Porsche Cup. Demolition derby. Bolj me je presenetil odziv tega tipa. Pol sva zgladila in je celo sam rekel da je sam izzval incident ker je bil nervozen zaradi slabega Q. To je drugače ir5000 voznik. Ir je ocitno merilo za hitrost in ego. Z iq ima bolj malo veze. It's a fuck*** game... Ehhh ne smeš se sekirat, ampak enostavno pozabit... Sicer pa tudi iR ni več prav neko merilo, greš v serijo kjer je puščava in si slej ko prej nabiješ 5k (ne pravim da je to počel ta tip s katerim sta zaratila) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 (urejeno) Pri mojem rf2 primeru bi tako rekel: ali oni tam nebi smel prehitevati, ali pa bi moral modri dati malo več prostora. Uredil May 7, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 7, 2017 Avtor Share Napisano May 7, 2017 Meni se tvoj primer vseeno zdi drugačen. Ta sivi avto je ze prehitel modrega, ko je modri zaprl. Pri meni je pa bil zadaj. Oba pa spadata v kategorijo občutka za okolico verjetno. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Pred 2 urama , edgeslo je napisal: Nimam Porsche-a, ko boste teral Alfe pa sigurno pridem Kako to mislš, da nimaš Porscheja? Kakšen simracer pa si 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 pred 36 minutami, Matjaž Murn je napisal: Kako to mislš, da nimaš Porscheja? Kakšen simracer pa si Khm,ga mam, sam ne v pravi simulaciji za dirkat z vami Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 7, 2017 Avtor Share Napisano May 7, 2017 Ne ne. Oni ga imajo v napačni za dirkat z nami... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Hehe, vas bom raje potem z tole Alfo načigumal ko boste vozil 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 @markop tvoj dvoboj iz spa-ja je čista dirkaška nesreča, prej bi rekel, da je kriv on, ker je rinil kjer ni prostora. Sicer ne škodi, če se navadiš random pogledat levo-desno na tipkah, samo da ošvrkneš mrtve kote. Čeprav tudi tu ni rečeno, da bi se kaj videlo. Pri posnetku od @mancSLOwa pa je po mojem kriv moder avto, ker ni pustil dovolj prostora ob pravilnem prehitevanju. Linije ni prav čas zaprl, potem pa je naprej rinil v sivega avtoja. 2 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 On 6. 5. 2017 at 11:36 PM, markop said: Čigava napaka je bila tule ? Po vašem mnenju ? Jaz ga sploh nisem videl. V iRacingu je spotter zelo dober, zato ti priporočam, da ga uporabljaš. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 11, 2017 Avtor Share Napisano May 11, 2017 @Paps: Seveda ga uporabljam in tudi poslušam. Tle se res ne spomenm, da bi kej rekel ali sem jaz preslišal v vsem tistem dogajanju. Mogoče ni nič rekel, ker je bil avto offtrack ? Citiraj Link to post
Recommended Posts