markop 702 Napisano April 26, 2017 Avtor Share Napisano April 26, 2017 V IR bi imelo smisel organizirat "Adria" prvenstvo. Torej slo, nekaj ita in nekaj hitrih cro+srb je stalno na IR. V takem primeru bi mogoče z prijavninami celo zbrali za live prenos in komentiranje. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano April 26, 2017 Share Napisano April 26, 2017 Ulala tole pa niso poceni češnje @edgeslo public na AC je sedaj malo boljši, ampak vseeno se preferira "portalno dirkanje". Na rF2 in Automobilista pa publica praktično ni. Pa saj v gamingu na splošno je bilo vedno tako, da na publicu ni bilo neke kvalitetne izkušnje. Maš pa recimo portal, kjer za €10 na leto lahko dirkaš vsak dan v tednu. Automobilista ima celo league finder, kjer tudi brez problema najdeš za cel teden dirkanja v resnih ligah, v raznih serijah. AC lig je malo morje, rF2 isto. Večina je brezplačnih Kako se pa potem kaj poznate med seboj, glede na to, da je masa uporabnikov tako ogromna? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 26, 2017 Share Napisano April 26, 2017 Meni do portal dirkanja nekako ni več... pač dirkat samo določen dan ob določeni uri mi nekako več ne znese... Ko sem jaz prišel v IR razen @Paps-a nisem poznal nobenega, no potem z leti "naletavaš" na ene in iste ljudi (sploh če voziš skoz eno serijo), beseda da besedo,na koncu imaš kup IR frendov iz celega sveta (razen če ti je angleščina no go) Dan danes je tudi kar nekaj članov in ex članov slo racinga na iR ,plus še nekaj Slovencev,ki jih tukaj še nisem zasledil (ali pa se uspešno skrivajo za nick name-i ) Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 26, 2017 Avtor Share Napisano April 26, 2017 Spet ni tako ogromno ljudi. Jaz se omejim na 1 serijo. V IR imam težave kar tako menjavat avte, ker se med seboj res razlikujejo. Čas imam večino zvečer in pol se zvečer vsaj na dirki, kjer si zložen po splitih večinoma eni in isti srečujejo. Trenutno 911 serijo fura cca. 1500 dirkačev. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2017 Share Napisano April 26, 2017 (urejeno) No ja, glede na izkušnje slo-racerjev in pa tudi moje je v IR kar velik problem rangiranje. Pride do kar hudih sporov. Je pač denar zadaj. Največkrat ne dobiš niti sorry. V Nascar Iracing Series fix. nas je 3500, open pa caa. 2500. Sezona traja 36 dirk. Kljub moji polomljeni angleščini se kaj že pomenimo. (dostikrat se smejijo, pa nimam pojma za kaj). Ker pa te rating omejuje (greš gor ali dol), je dirkanje z istimi praktično nemogoče. Tako "rivalstva", kot ga poznamo na našem portalu, tam ni. Saj se spomniš, @markop, kako fin je občutek, ko se kje na pisti srečamo . Pa še pri nas so sedaj z utežmi zadevo kar se tega tiče uničili, ampak so drugi razlogi za to. Menda izenačenost. No to pa v IR sigurno dobiš, saj 3500 dirkačev razdelijo v 100 skupin in je grid tridesetih v sekundi... Uredil April 26, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 26, 2017 Share Napisano April 26, 2017 Hja, ma kakor obrneš ni prav s tem razvrščanjem. Osnovna za split je IR kar naj bi v teoriji omogočalo da voziš z sebi enako hitrim. Problem pa je da temu ni vedno tako ker obstaja "lažen" IR. Pač če voziš v neki seriji kjer je zelo malo voznikov čez sezono ti IR pretirano raste ali pretirano pada kar pomeni da se lahko hitro znajdeš v "napačnem" splitu. Rivalstva tam res ni v takem smislu kot je recimo v ligah, samo mene osebno to ne moti... vsi ki vozijo z mano jih je treba nažgat, pa če je to Lojze,Ivek ali pa Donald 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 5, 2017 Avtor Share Napisano May 5, 2017 Evo, končno dobra dirka v SPA včeraj. Top split od štirih. Fantje se tam ne hecajo. V Eau Rouge sva šla z enim v 2. krogu "two wide". Če boste pogledali spodaj so bili časi kar slabi. Mogoče posledica, da smo vedno dirkali skupaj. Še veliko prakse bo potrebno, da bom lahko konsistento vozil znotraj 0.4s in uspel pripravit napad brez, da bi tisti spredaj naredil napako. Škoda, škoda, da se konec dirke prelevi v management 1x. http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=19502529&custid=179833 Še vabilo za glasovanje: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3551658.page Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 6, 2017 Avtor Share Napisano May 6, 2017 Spa smo se spet šli. V drugem krogu se je zapletlo. Sploh nisem vedel ,da sem koga vrgel ven, ko mi na privat začne tip grozit, da me bo prijavil in da me bo naslednjič vrgel ven. Da ima veliko prijateljev, ki bodo poskrbeli da me bodo ven metali, ipd...wtf ?! Grem brat pravila protestov in vidim, da se grožnje da prijavit. Pa ne bom glih svinja in ga najprej kontaktiram kaj se gre. Fant se opraviči, češ da je to bil njegov friend, ker se je šel on shaldit ven Ja še kaj ? Čigava napaka je bila tule ? Po vašem mnenju ? Jaz ga sploh nisem videl. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 (urejeno) Čisto konkretni dogodek kaže puščica krivde na njega. Ne vem pa, kaj sta imela zadnjih 500m pred tem... Uredil May 6, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 6, 2017 Share Napisano May 6, 2017 (urejeno) V najslabšem primeru zate, racing accident... kar se mene tiče je tiščal nos tam kjer ni bilo prostora... Kar se pa tiče metanja ven.... hehe , bull shit.. za bistveno večje stvari se dobi max opozorilo iR staffa. Uredil May 6, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 6, 2017 Avtor Share Napisano May 6, 2017 @mancSLO: Pred tem ni bilo nič posebnega. Jaz sem šel paralelno z enim proti Eau Rouge-u. Pred ovinkom sem popusil in ga spustil naprej. Ta s katerim sem imel kontak se pa je pobral iz odzadi in zgleda hotel izkoristit moj slab izhod iz ovinka. V replyu zdaj vidim, da je blendal neki že prej. Sicer je to neki težki hitri frajer. Če sem pa še 1x gledam reply je on vame ruknil, ko se je vrnil na stezo. Tudi vidim, da sem zgleda le začitil na avtu, ker se vidi, da sem rahlo popravil volan. Samo o je bil insinkt zgleda. SPloh se tega ne spomnem. Pa naj še kdo reče, da je FFB slab Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Sploh ne veš da je bil tam, pol se pa kregate da je Helicorsa bedarija. Evo, za take primere je helicorsa. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 7, 2017 Avtor Share Napisano May 7, 2017 Jaz osebno ne pomnem, da bi imel kaj proti hlicorsi. Tudi če jo bi tukaj imel ne vem, če bi pomagalo. Vedel sem, da sem šel slabo iz ovinka. Bil sem pozoren (ogledalo) na tisti moder in na tisti siv avto. Da je en ob meni izven steze, ki tišči gas nisem porajtal. KAr se sicr ne vidi na posnetku je pa še borba s samim avto, ker je izhod iz eau roge čisto loose, ker ni kompresije. Tako, da sem na 3 faktorje pazil enega pa spregledal Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 (urejeno) Morda podoben primer. Kaj praviš, @markop. Uredil May 7, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 7, 2017 Share Napisano May 7, 2017 Tudi meni, ko vozim z OR se mi zgodi, da kdaj koga spregledam, kaj še le, če voziš z enim monitorjem. Helicorsa je zelo dober pripomoček kar se tiče mrtvih kotov. Ne vem pa, za kaj ne vgradijo recimo v Corvette C7 v zaslon za digitalno zvratno kamero tako kot ima RL dirkalnik. In ne samo ta Corvette, tudi drugi dirkalniki imajo to možnost. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts