Skoči na vsebino

Porsche 911 GT3 Cup

markop

Recommended Posts

Heh, isto jaz. 9:45 sem zamudil, pol je bilo pa prepozno. 10. mesto je brez napak na dosegu pri tebi sigurno. Jaz sem z malo slabšim pace-om od tvojega ob napakah drugih prilezel do 8. mesta v četrtek. Kroga pred koncem pa sem se zavrtel. Brez poškodb, vendar takoj predzadnje mesto.

• Odgovori 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če je slučajno kdo spregledal novico...

Tavikend smo v Watkins. So far dobre, intenzivne dirke. Bil celo v splitu z IR3700. Bolj zadaj no  Pa naj še kdo reče, da ni Porsche Cup odlično simuliran :  

@Matjaž Murn me veseli da ti je nucal  Je pa tako kot je @markop napisal, vreme igra v IR veliko vlogo.    Bom od sedaj naprej uploadal vse popravke setupa sem, pa če komu pride prav ok, če ne pa

Včeraj sem se malo podil. Srečal tudi Sašota. To bo "mayhem" od dirke. Spominja me na Lime Rock. 37 krogov. Po serverjih imam pace za ~10 mesto nekje. Jutri odpeljem eno ob 9:45, če bo še kdo.

Uff ne vem, spet se mi obeta da bom od doma za vikend, med tednom pa čedalje težje najdem čas za vozit... komaj čakam da bo tega stanja konec  :angry:

Drugače pa... v novem buildu lahko "blendamo" s Porsche-em. Take popravke še odobravam .... :D

Evo, odpeljal en trening. Pace je kar uredu, ene pol sekunde sem za najboljšimi na serverju. PB sem peljal 44.850. Bom videl, če mi danes uspe kakšna dirka, če ne pa jutri zvečer... Kdaj boste fural? 19:45 al 21:45?

Men je uspel tut eno odpelat zdele. Fak, čist moker.

Zajebal Q in dvakrat dobil x1 tko da krog ni štel. Startal zadnji. Še pred T1 velik crash. Skoču na bremze prepozn pa me je odvrtel. Ene 5 krogov pred koncem še en spin v Paddock Hill Bend in na koncu P12. Tle moraš pa res čist nonstop delat. Mičken blinkneš pa gre en mim.

Še HeartRate:

v9kOGX9.png

Pred 2 urama , Matjaž Murn je napisal:

Men je uspel tut eno odpelat zdele. Fak, čist moker.

Zajebal Q in dvakrat dobil x1 tko da krog ni štel. Startal zadnji. Še pred T1 velik crash. Skoču na bremze prepozn pa me je odvrtel. Ene 5 krogov pred koncem še en spin v Paddock Hill Bend in na koncu P12. Tle moraš pa res čist nonstop delat. Mičken blinkneš pa gre en mim.

Še HeartRate:

v9kOGX9.png

Če bi fural z VR bi ta HR šel še malce višje.

pred 1 minuto, Matjaž Murn je napisal:

Ura Fitbit Blaze. Za potrebe takih eksperimentov cist ok, drugace pa ni najbolj natancna...

Se mi je zdel da imaš e-tiktakarco :D