markop 702 Napisano March 27, 2017 Avtor Share Napisano March 27, 2017 Hja 100 žensk 200 j**... pravijo Moji občutki so drugačni. Če sem rahlo na gasu rine nos ven. Če sem "bam" po gasu pa zadnje gume ful zagrabijo in lepo pelje iz ovinka. Pri bremzanju pa morem glih tisto fino mejo dobit, da prednje gume dobijo težo. Kakorkoli... Pripet je moj set. Če se komu da nekaj krogov odpeljat... Bathurst 2017-S2 v1 2017.sto Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 27, 2017 Share Napisano March 27, 2017 Pri meni pa gre takole .Da držim avto v rotaciji sem ponavadi na rahlo na zavorah, potem takoj tranzicija v gas. Cost-a skoraj da ni, razen če je tak ovinek ki ga drugače ne morem speljat.. Že potem kar smo napisal je več kot očitno da isti setup ne bo vsem enako ležal in nam dajal enakih časov Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 28, 2017 Avtor Share Napisano March 28, 2017 (urejeno) Evo, veselo trenirajte... Kako mu uspe v T7 tak lep izhod iz ovinka. Meni skozi avto v oversteer sili. Da ni trik, da v T5 (hitri desni), da takoj v 5. prestavo, gre relativno počasi in ne pregreje gume ? Hum, tudi drugje vozi kar precej drugače od mene. Back to the drawing board.... Se bom dal na VRS za treninge... Uredil March 28, 2017 - markop Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 28, 2017 Share Napisano March 28, 2017 Si probal z njegovim setupom? Drugačen setup moraš drugače vozit. Drugače gre pa tudi njemu malo v oversteer ampak hitro popravi z opposite lockom. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 28, 2017 Avtor Share Napisano March 28, 2017 Evo sem vedel. DIRT bo uničil vse. Še izdali ga niso pa se že pozna. Danes ob 5:45 GMT se je 1. zgodilo, da P911 dirka ni bila official ?!?!. Pa ne no. In to 5:45 GMT. Paradna ura. Menda je bilo 590 uradnih dirk od izida, danes pa tole. It's a sad day. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 28, 2017 Share Napisano March 28, 2017 To ni nujno slabo... raje vidim pol manjši comunity pa notri normalni dirkači, kot pa tole kar je bilo do sedaj Sicer pa tudi z dirtom bo podobno kot z vsemi avti do sedaj, naprej hype, potem pa drastičen upad... na koncu bo rednih dirk ene toliko kot jih je z v8 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 28, 2017 Share Napisano March 28, 2017 Kaj pa ma dirt tle veze? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 28, 2017 Avtor Share Napisano March 28, 2017 Ja hec a ne Cel IR forum je v deliriju zaradi te DIRTLANDIJE. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 3, 2017 Share Napisano April 3, 2017 Je kdo peljal Montreal? Jaz ga nimam, tako da naslednji teden peljem BH. 37 krogov... 37x speljat pravilno Paddock Hill Bend. Žurka Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 3, 2017 Avtor Share Napisano April 3, 2017 Jaz sem neki peljal, vendar me skozi crashajo zadnje case. Ne vem, če jez delam kaj narobe al kaj. Ko štartaš zadej je potrebna 110% previdnost sicer je po tebi. Meni sicer lepa proga, vendar mi tej robniki uničijo ves užitek, ker če nisi v 1mm precizen dobiš slow down ali pa greš "pogo mode" po progi in zgubiš tudi po 0.5s. Ja drugi teden bo žurka. Ne vem kaj so šli dat to kratko varianto pri tako lepi progi. Pa še IR sem konkretno znižal tako ,da se kej vidimo na gridu. Morem pa več trenirat. Že kar nekaj časa nimam časa za sim-racing. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2017 Share Napisano April 3, 2017 Jaz grem najbrž danes odpeljat dirko... imam namreč enak problem kot Marko... Tole "dovoljeno" sekanje je res treba imeti naštudirano v nulo. Samo v zadnji šikani gre pol sekunde (ali pa celo upališ po steni) če ne zadeneš idealno prvega robnika... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 3, 2017 Avtor Share Napisano April 3, 2017 Moja rak rana te proge je šikana T8/T9. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2017 Share Napisano April 3, 2017 U bistvu so vse šikane tle zaj.... Še najbolj pa me razkuri time penalty... mislim halooooo,3 sec zato k sem par mm preveč sekal ? In kje sem toliko profitiral da mi nabiješ 3 sec kazni ? Če gledaš ta krog od VRS vidiš da včasih skoraj z vsemi 4 kolesi pelje izven steze, sem ker je dečko nadrkan točno do kje lahko gre je temu primeren čas.... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 3, 2017 Share Napisano April 3, 2017 Malo gledam tole. Bo treba pa še vadit : Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2017 Share Napisano April 3, 2017 Shit, sem prepozno prišel domov...škoda, sem mislil it peljat in kolikor gledam imam pace za okoli 10. mesta (razen če je kakšno totalno odbito vreme) Citiraj Link to post
Recommended Posts