Skoči na vsebino

Porsche 911 GT3 Cup

markop

Recommended Posts

• Odgovori 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če je slučajno kdo spregledal novico...

Tavikend smo v Watkins. So far dobre, intenzivne dirke. Bil celo v splitu z IR3700. Bolj zadaj no  Pa naj še kdo reče, da ni Porsche Cup odlično simuliran :  

@Matjaž Murn me veseli da ti je nucal  Je pa tako kot je @markop napisal, vreme igra v IR veliko vlogo.    Bom od sedaj naprej uploadal vse popravke setupa sem, pa če komu pride prav ok, če ne pa

Po patchu moram setup malo popravit. Sedaj je zadek kar previsok in na slemenu, ko se začnes spuščat ter ob vznožju pri zadnjem bremzanju je težko obrdžati zadek miren.

Zgleda tudi, da je debata okoli pritiska v gumah stvar preteklosti (why ?!). Po patchu je vse na minimum in to je zgleda optimum. Vsaj jaz ne znam vozit z višjim pritiskom v gumah. @edgeslo: si kej testiral ?

Sem , ampak premalo da bi prišel do kakšnega resnega zaključka. Kolikor sem sprobaval je očitno res minimum najboljša izbira (samo prvih par krogov je mal čuden občutek). Naredil sem tudi par krogov tako da mi je hot zlezel na 180kpa pa težko rečem da je res neka bajna razlika ...

Jah, jaz bom tudi moral testirat na kakšni drugi progi. Na Bathurstu nisem dovolj konstanten, da bi lahko vlekel zaključke. Definitivno je pa kompromis pri sprint dirkah. Lahko favoriziraš 1. polovico dirke, ko se priblizuješ optimalnem pritisku in si pol slabši v 2. polovici ali pa nastaviš, da si proti koncu na optimumu.

Jaz nikakor ne morem varno in uspešno čez "goro" ta teden:

1. dirka zid, ko sem bil na 8.mestu - neuspešno lovil zadek 2 ovinka po strmini navzdol.

2. dirka zmaličenja pločevine pred mano na vrhu gore, bremzam, se izognem, zadaj pa "neustrašen" voznik na polno vame, da me je odneslo v zrak. Je pol na private odogovoril "sorry" in da ni razumel zakaj bremzam.

3. dirka pozno zvecer. Precej sem bil utrujen, rahlo pekoče oči. Govoril sem si, da je bolje da ne dirkam, pa me je premamilo. Na 10. mestu v 8 krogu enostavno nisem več videl proge. Zid. Avto poškodovan, da sem komaj vozil. Prišlepal na predzadnje mesto.

Neto izguba IR je okoli 250. S to kokurenco v top splitu bom potreboval cca. 8 zelo uspešnih dirk, da bom to popravil. 

Ta stena je zelo zahrbtna. Če jo odpelješ pravilno lahko noro dosti pridobiš na času,je pa najmanjša napaka takoj kaznovana. Prav tako mi je težak zavoj The Dipper. Če ga ne vzameš pravilno te lahko prehiti veliko dirkačev,ki ti sledijo ali pa letiš v steno. Esses pa je itak zgodba za sebe.

Jaz ta teden špricam :D Itaq sem delal čez vikend in tudi v naprej sem vedel da bo tukaj ir in  SR preveč trpel.

Na tej progi enostavno nisi odvisen samo od sebe, čim je "pizdarija" so avti povsod in nimaš kam.

Je pa to tudi prva pista ki mi s tem avtom preveč ne ustreza (podobni problemi kot pri Markotu) :)

Jup težka proga. Js sem tudi samo prvo brez incidentov odpeljal naslednje dve je bil kreš na polno ampak ne po moji krivdi in adijo IR :D Sploh na zadnji ko se mi je en v rit zaletu. Njemu nič je nadaljeval mene je pa v steno razbilo. Me privlečejo do boksov popravilo 13 min. Haha esc in quit 

Jaz sem zaključil dve dirki. Obe enako s crashem. Prvo že po parih krogih, vendar sem odpeljal do konca s poškodovanim dirkalnikom. Ni bilo lahko, vendar sem skoraj do top10 prišel, saj je tudi veliko ostalih odstopilo. Tudi drugo sem razbil avto, ko sem bil na P3 v 10. krogu in sem nato z bolj počasnim tempom pripeljal v cilj kot šesti. Vseeno bolje kot odstop. Jutri probam odpeljat še zadnjič in upam, da ostanem v enem kosu.

Iskreno mislim, da nisem za top split. Pravzaprav rezerve na dirki ni. 25min na polno in limitu. Vozi se v vlakcu, kjer je med enim in drugim 0.3s. Prostora za napako ni. Izlet s steze pomeni zadnje mesto. Ce sem dober prilezem nekje na pol grida. Včasih s tem celo izgubim IR.  Po drugi strani je pa zelo dobro, ko so na gridu zveneča imena sim racinga. Bomo videli. Se 1x bom probsl cez goro. Drugi teden pa spet med zide v Kanado. Tam je tudi pestro skozi sikane.