B_U_R_I 3 290 Napisano March 17, 2017 Share Napisano March 17, 2017 Jaz moram pa v kakšen višji split prilezt. Treba iRating dvignt. V T1 je pol grida končalo z dirko... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 17, 2017 Share Napisano March 17, 2017 Nič ne nuca višji split, tudi mene je v mojem eden nasadil od zadaj Zgubil sem par sek , kar pa je še huje top speed je šel adijo in s tem kakšna vsaj solidna uvrstitev. Mislim da jih je tudi Vedran fasal glede na to da je začel iz pole, končal pa za mano... Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 18, 2017 Share Napisano March 18, 2017 Je...ti Sebring Prvi na q startam ko stara mama padem na p3, kjer sem lepo 4 kroge pol pa rahla napak se zasucem padem na p13. Naj gre vse v K..... Pa folk tk na silo prehiteva, če jih nebi spiščal bi lahk vsako dirko končal že po parih krogih, ampak še vseen je fun za vozit 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 19, 2017 Share Napisano March 19, 2017 (urejeno) Kaj naj rečem jaz ? 2 štarta ,2x tema od rezultata. Vedno me kdo pobere ko je že sam samo passenger ali pa jih fašem od zadaj . Sicer sem vedel da bo tako nekako prvo sezono ko se vsi rinejo dirkat s tem avtom, sem pa vseeno mislil da bom imel vsaj malo več sreče... Ni druge kot danes probat še 1x Uredil March 19, 2017 - edgeslo 2 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 19, 2017 Share Napisano March 19, 2017 Danes je nov dan. Novim zmagam naproti , če verjameš Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 19, 2017 Share Napisano March 19, 2017 Evo pa se je končno vse pokloplo http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?subsessionid=19049168&custid=66344&SessionType=TargetedSession 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 19, 2017 Avtor Share Napisano March 19, 2017 Takšno je pa življenje v mid-packu s SOF ~3400 or so... ...gre na mm včasih, se pa tudi tle zgodi, da gre pol grida po T1 v bokse. Dirke ni kej... 3 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 Ja, ma ni kaj, škoda zgubljat živce, se pač gre odpeljat še eno Žal mi je samo da sem stolkel čase do nizkih 2.03 , pa tega na dirki nikakor ne morem vnovčit ... kaj vnovčit, še dokončat pošteno dirke ne morem Sem pa včeraj probal IMSO in me je na hitro vse skupaj minilo... @silicijeva dolina je pisal da so vozniki Porsche-a tema... jaz raje nebi zgubljal besed o voznikih višjih klas... kot da own-ajo stezo se obnašajo in marsikdo bi si lahko prebral bonton multiclass dirkanja... avto iz jače klase oziroma avto zadaj je odgovoren za varno prehitevanje in tudi nižje klase dirkajo in se ne rabijo umikat gospodi Blue flag je opozorilo da prihaja hitrejši avto in ne zastava za umikanje ... to ni F1 ! Če me ne moreš normalno prehitet , pač počakaj naslednjo priliko... ampak praksa ni taka, je pa tudi res da vsaj tistih par session-ov ki sem jih odpeljal jaz je bil SOF zelo nizek,,, 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 Ta teden sem popoldne v službi, tako da sem sedajle odpeljal par dirk, ker je bil čas. Super dirkanje v zelo mešanem splitu - iRating od 7k+ do 1500... Na trenutke je malo veliko kontaktov, vendar je to le GT racing in to je del tega. Hvala bogu. So pa tile hrošči kar dosti prizanesljivi na razne bumpe, moram kar pohvalit. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 4 hours ago, Matjaž Murn said: Ta teden sem popoldne v službi, tako da sem sedajle odpeljal par dirk, ker je bil čas. Super dirkanje v zelo mešanem splitu - iRating od 7k+ do 1500... Na trenutke je malo veliko kontaktov, vendar je to le GT racing in to je del tega. Hvala bogu. So pa tile hrošči kar dosti prizanesljivi na razne bumpe, moram kar pohvalit. Drži, sicer nisem kaj dosti avtov sprobal v zadnjem času, samo edino V8 in Porsche nista iz papirja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 @edgeslo ni bil problem,da jih ne bi mogel prehiteti,ampak je bil problem ,da ko me je zagledal v zvratnem ogledalu je norec začel zavirati, cikcakati in me seveda naslonil. Fantje kot da nimajo izkušenj. Saj ne vsi, definitivno pa je razlika med prej, ko so dirkali RUF-i. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 Meni je bila ideja da je dostop do IMSA še bolj zategnjen kot samo A licenca bila odlična ideja, sam se ni obnesla... money talks pač 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 20, 2017 Avtor Share Napisano March 20, 2017 (urejeno) A se boste drugi teden kej pomerili na gori ? Pa ne pozabit glasovat za S3: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3531467.page#10406593 Uredil March 20, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 20, 2017 Share Napisano March 20, 2017 Uff ne vem, najbrž za vikend delam tako da... bom najbrž tale teden bolj kot ne samo na par practice prišel (toliko da mi čas mine, ne pa da bi se resno pripravljal na dirko) Citiraj Link to post
Recommended Posts