Skoči na vsebino

Porsche 911 GT3 Cup

markop

Recommended Posts

• Odgovori 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če je slučajno kdo spregledal novico...

Tavikend smo v Watkins. So far dobre, intenzivne dirke. Bil celo v splitu z IR3700. Bolj zadaj no  Pa naj še kdo reče, da ni Porsche Cup odlično simuliran :  

@Matjaž Murn me veseli da ti je nucal  Je pa tako kot je @markop napisal, vreme igra v IR veliko vlogo.    Bom od sedaj naprej uploadal vse popravke setupa sem, pa če komu pride prav ok, če ne pa

Nič ne nuca višji split, tudi mene je v mojem eden nasadil od zadaj :( Zgubil sem par sek , kar pa je še huje top speed je šel adijo in s tem kakšna vsaj solidna uvrstitev.

Mislim da jih je tudi Vedran fasal glede na to da je začel iz pole, končal pa za mano...

Je...ti Sebring:angry: Prvi na q startam ko stara mama padem na p3, kjer sem lepo 4 kroge pol pa rahla napak se zasucem padem na p13. Naj gre vse v K..... Pa folk tk na silo prehiteva, če jih nebi spiščal bi lahk vsako dirko končal že po parih krogih, ampak še vseen je fun za vozit :D 

Kaj naj rečem jaz ? 2 štarta ,2x tema od rezultata. Vedno me kdo pobere ko je že sam samo passenger ali pa jih fašem od zadaj .

Sicer sem vedel da bo tako nekako prvo sezono ko se vsi rinejo dirkat s tem avtom, sem pa vseeno mislil da bom imel vsaj malo več sreče... Ni druge kot danes probat še 1x :D

Uredil - edgeslo

Ja, ma ni kaj, škoda zgubljat živce, se pač gre odpeljat še eno :)

Žal mi je samo da sem stolkel čase do nizkih 2.03 , pa tega na dirki nikakor ne morem vnovčit ... kaj vnovčit, še dokončat  pošteno dirke ne morem :D

Sem pa včeraj probal IMSO in me je na hitro vse skupaj minilo... @silicijeva dolina je pisal da so vozniki Porsche-a tema... jaz raje nebi zgubljal besed o voznikih višjih klas... kot da own-ajo stezo se obnašajo in marsikdo bi si lahko prebral bonton multiclass dirkanja... avto iz jače klase oziroma avto zadaj je odgovoren za varno prehitevanje in tudi nižje klase dirkajo in se ne rabijo umikat gospodi :) Blue flag je opozorilo da prihaja hitrejši avto in ne zastava za umikanje ... to ni F1 !

Če me ne moreš normalno prehitet , pač počakaj naslednjo priliko... ampak praksa ni taka, je pa tudi res da vsaj tistih par session-ov ki sem jih odpeljal jaz je bil SOF zelo nizek,,,

Ta teden sem popoldne v službi, tako da sem sedajle odpeljal par dirk, ker je bil čas. Super dirkanje v zelo mešanem splitu - iRating od 7k+ do 1500... Na trenutke je malo veliko kontaktov, vendar je to le GT racing in to je del tega. Hvala bogu. So pa tile hrošči kar dosti prizanesljivi na razne bumpe, moram kar pohvalit.

4 hours ago, Matjaž Murn said:

Ta teden sem popoldne v službi, tako da sem sedajle odpeljal par dirk, ker je bil čas. Super dirkanje v zelo mešanem splitu - iRating od 7k+ do 1500... Na trenutke je malo veliko kontaktov, vendar je to le GT racing in to je del tega. Hvala bogu. So pa tile hrošči kar dosti prizanesljivi na razne bumpe, moram kar pohvalit.

Drži, sicer nisem kaj dosti avtov sprobal v zadnjem času, samo edino V8 in Porsche nista iz papirja. :D

Uff ne vem, najbrž za vikend delam tako da... bom najbrž tale teden bolj kot ne samo na par practice prišel (toliko da mi čas mine, ne pa da bi se resno pripravljal na dirko) :D