edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2017 Share Napisano March 12, 2017 Sem naredil še kakšnih 100 krogov, sicer še ni prave hitrosti je pa vsaj konstantnost Vreme sem si nastavil na 32 stopinj,clear, tako da je steza imela 41 stopinj,marbles pa na automatic.Pač boljš naštudirat v najslabših možnih pogojih pa potem dirkat v boljših kot pa vice versa Skratka,najboljše kar mi je uspelo odpeljat je bilo 2.05.9 , konstantno pa sem lahko vozil cca. pol sec počasneje,optimal pa je bil, če sem si prav zapomnil 2.05.5 (vedno vozim z 55l, nimam pojma zakaj glih tolk ). Kar sem spremenil od sebring-test ki je zgoraj v zip-u - Spustil sem gume za 2 klika, oziroma tako da sem imel hot tyre pressure po petem krogu okoli 150kpa, približno enak tp je bil tudi po 12 krogih - Povečal Toe-in spredaj iz -0.3 na 0-6 (oziroma en klik) .. se mi zdi da je zdaj lažje odpeljat zadnji ovinek, kjer sem imel prej občutek da je avto preveč naravnost rinil.. Drugače pa je setup enak kot je bil.Še vedno dovoli kadar si malo prepozen pri zaviranju z kontrolo zavore avtu daš malo boljšo rotacijo (in po možnosti spelješ ovinek ). Če koga to moti samo popravite break bias. Je težko verjet , samo včasih brake bias totalno spremeni avto. V planu se imam samo še malo poigrat z sprednjim ARB .Imam feeling (se vidi tudi na replay-u), da imam dostikrat dvignjeno notranje sprednje kolo v ovinku, zdaj ne vem če igranje z ARB to rešilo oziroma ali je to sploh kakorkoli rešljivo pri tem avtu. A mogoče kdo ve, telemetrija se ne beleži na TEST-u ??? Namreč ni mi posnel niti ene telemtrije pa zdaj ne vem ali je to bug ali pač še ena "dodatna funkcionalnost" iRacinga več Še eno vprašanje. Kako vzamete zadnji ovinek ? Bolj ob stožcih,posredi ali čisto ob škarpi ? Mislim da je tle največ pridobljenega ali izgubljenega časa...vsaj pri meni 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2017 Share Napisano March 12, 2017 Jst ga probam vzet čimbolj po notranji strani. David Williams style: 3 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2017 Share Napisano March 12, 2017 @Matjaž Murn, hvala.Eh, jaz bedak stari.. sploh mi ni usekalo, da bi pogledal kakšen youtube posnetek, pa tudi če je z drugim avtom Je pa tole je zelo podobno vstopu kot ga imam jaz By the way.... Gradim pa že tudi novo taktiko za novo sezono...u bistvu bo kar neke vrste nagradna igra . Ključnega pomena v taktiki bo tale skin Igra pa gre takole... bolj kot bom spredaj v skupnem seštevku, več jošk se bo vidlo. No,pa da vidmo kakšni deci bodo z mano dirkal 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2017 Share Napisano March 12, 2017 Hehe Pa boš povedal ostalim taktiko? Jaz te prec naprej spustim Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2017 Share Napisano March 12, 2017 Hehe, bom videl kje bom po prvi dirki. Če rezultata ne bo potem povem, drugače pa to ostane as v rokavu Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 12, 2017 Avtor Share Napisano March 12, 2017 Vsaka dirka na koledarju ima vnaprej določen čas v dnevu v katerem se odvija. "Morning" in "Late Afternoon" imajo precej stabilne temperature, medtem ko "Afternoon" lahko temp precej niha v odvisnosti od oblakov. Meni osebno nnajtežji čas v dnevu, saj ti lahko komplet obrne setup. Prva dirka, torej Sebring se dogaja zjutraj. Če trenirate si dejte to nastavit v nastavitvah. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Vsake toliko časa izvem kaj novega ... No sej če bi pogledal koledar dirk bi lahko opazil da to piše..... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 @markop hvala za Bathurst set. Sem odpeljal dirko - survival mode. Fora je bla v tem, da tik pred začetkom pogledam kako dolga dirka je in piše 22 krogov. Kvalifikacij pa ni bilo. Hitro v garažo mal natankat in natočim 55L. Se vsedem na grid in vidim, da je to za 21,1 kroga. Jao Ok, bomo mel pa fuel saving mode celo dirko, da napraskam en krog ekstra goriva... Peljem ene 6-7 krogov na tak način in prilezem do P7, ker so drugi crashal, nakar vidim belo zastavo za zadnji krog. Pa nism bil čist ziher, če mi prou kaže. No, dirke je bilo konec po osmih krogih, ker je bil time limit 15 min. To sem na info screenu spregledal, med dirko pa mi je pisalo x/22. No ja, vseeno je bilo fun, čeprav s pol gasa Ne vem pa zakaj je bil unofficial. Grid je bil poln. Včeraj sem MX-5 peljal pa mi je upoštevalo iRating in SR. 3 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Hehe, week 13 je, tako da so nekatere official nekatere pa ne Drugače pa jim vsaj z Porschem nekaj ne štima v tem week 13. Na isto foro so nategnil mene, samo s to razliko da nisem rinil preveč naprej ker je kao dost časa No, ni ga bilo.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 13, 2017 Avtor Share Napisano March 13, 2017 Dober si, da si kar taklo šel tale Bathurst in to celo med W13, ko vse živo leze po serverjih. Jaz imam neko straho-spoštovanje do te in še nekaterih drugih prog in preden grem dirkat dobro premislim, če sem ready... Btw...se ti dopade tale 911 ? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 14, 2017 Avtor Share Napisano March 14, 2017 Danes se začne sezona. Tole bo prav prišlo: 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Pred 12 urami , markop je napisal: Dober si, da si kar taklo šel tale Bathurst in to celo med W13, ko vse živo leze po serverjih. Jaz imam neko straho-spoštovanje do te in še nekaterih drugih prog in preden grem dirkat dobro premislim, če sem ready... Btw...se ti dopade tale 911 ? Sej nimaš kej zgubit. Sploh pa ne med W13, ko tudi če kaj orto zajebeš, zapraviš samo čas (svoj in od nekoga drugega, če ga slučajno ven spraviš zarad svojga crasha). 911 se mi kar dopade. Ne dopade se mi pomanjkanje cajta, da bi ga vložu v kak trening. Kdaj boste peljali dirko ta teden? Jaz mislim, da lahko edino v petek proti večeru stisnem dirko notr... Se kdo pridruži? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Jaz bom upam da med tednom že kej peljal če bo čas, drugače med vikendom sigurno kakšno odpeljem. v petek se lahko pridružim če ne boš prepozen. Drugače pa mi je uspelo med W13 prilezt to B licence Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 (urejeno) Jaz tudi najbrž oddelam cup dirko v Petek, v Nedeljo pa še IMSA Uredil March 14, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 Kaj, a rečemo še uro? Ob 20:45? Citiraj Link to post
Recommended Posts