markop 702 Napisano March 6, 2017 Avtor Share Napisano March 6, 2017 (urejeno) Quote Inspired by the flagship Skip Barber Race Series model, our Porsche iRacing Cup schedule will follow its own rotation. 1 of the 12 weeks will be reserved for a different free track every season, Laguna Seca, Lime Rock, Okayama, Summit Point (for now) During each season, you will be asked to vote for 3 or 4 tracks, these tracks will stay on the schedule for 3 consecutive seasons Once a track was used 3 seasons, it will be inelligible for 2 consecutive seasons When iRacing releases a new road track, it's automatically part of the selected tracks The Nürburgring Nordschleife and Combined will be considered as one item, the Nürburgring GP-strecke as another item http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3523693.page Uredil March 6, 2017 - markop Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 6, 2017 Share Napisano March 6, 2017 Sem videl, ne bom pa rekel da se mi dopade sistem. Glede na piste ki so izbrane vem da najmanj LeMans in Šlajfo špricam (ena samo nabijanje v blokado , po moje izsiljena s strani mr Lemans :D, druga za kaj več kot hotlap competition zame ni ).. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 Kaj čmo danes iskat buge v novem buildu s Porscheji na Sebringu ? Bom dal en practice server, ki štarta ob 20h in je gor 4 ure. Vabljeni. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 V katerih timeslotih pa ponavadi odpeljete te dirke? Mogoče ne bi blo slabo, da se probamo dogovorit za isti time slot - mogoče kakšno dirko celo skup odpeljemo, če nas v isti split vrže ... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2017 Avtor Share Napisano March 7, 2017 (urejeno) Server danes bo samo practice, da ni pomote. Da malo vidimo kje smo s časi. Drugače pa se sedaj nismo nič organizirali, ker smo bili razdrobljeni. To je neka prva serija, ki vzubuja večji iteres. Sej mogoče na koncu ne bo nič iz vsega skupaj. Lahko pa probamo. Verjetno bi kot timeslot najbolj ugajal vikend v večernih urah (osebno meni v timeslotu po 20h). Pozitivna stvar je ker se vse skupaj konča v cca 40minutah. Je pa res, da bomo zaradi IR težko prišli v isti timeslot pri partecipaciji kot je sedaj. Skoraj ne verjemem, da bi bili. Za top split je navadno potrebno IR nekaj pod 3000. Za ostalo pa ne vem. Samo dvomim ,da bomo vsaj na začetku skupaj, dokler ne pridemo nekje na isti IR. Jaz pričakujem, da bo moj šel navzdol recimo Če ne drugo mi ga bo @edgeslo kej vzel Za danes zvečer server "P911 S2/W1 Practice by slo-racing" ob 19:30h@4 ure. Uredil March 7, 2017 - markop 1 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 Bom prišel malo pogledat ko pridem iz službe. Malo po deseti uri. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 @Matjaž Murn jaz ponavadi odpeljem čez vikend v večernih urah. Med tednom več ali manj samo practice vozim, se pa zna zgoditi tudi med tednom ko so kakšni prazniki ali pa dopust Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 7, 2017 Share Napisano March 7, 2017 3 hours ago, markop said: Server danes bo samo practice, da ni pomote. Da malo vidimo kje smo s časi. Drugače pa se sedaj nismo nič organizirali, ker smo bili razdrobljeni. To je neka prva serija, ki vzubuja večji iteres. Sej mogoče na koncu ne bo nič iz vsega skupaj. Lahko pa probamo. Verjetno bi kot timeslot najbolj ugajal vikend v večernih urah (osebno meni v timeslotu po 20h). Pozitivna stvar je ker se vse skupaj konča v cca 40minutah. Je pa res, da bomo zaradi IR težko prišli v isti timeslot pri partecipaciji kot je sedaj. Skoraj ne verjemem, da bi bili. Za top split je navadno potrebno IR nekaj pod 3000. Za ostalo pa ne vem. Samo dvomim ,da bomo vsaj na začetku skupaj, dokler ne pridemo nekje na isti IR. Jaz pričakujem, da bo moj šel navzdol recimo Če ne drugo mi ga bo @edgeslo kej vzel Da danes zvečer server "P911 S2/W1 Practice by slo-racing" ob 19:30h@4 ure. Hja IR vsaj mene dost tepe ker že lep čas nisem nič official redno vozil Upam da bom s Porsche hitro nad 3k in bi tudi moral biti v kolikor gledam čase ki sem jih vozil na practice. Po moje ti IR ne bo letel pretirano navzdol, kar vedno več ali manj voziš v svojem splitu, sploh pa dokler je tak naval kot trenutno je , te pa boš menda že "opral" Zvečer, itaq,ampak bomo sprobaval v starem buildu. Sicer pa očitno bo za Porsche-a vseeno, ker sprememb ni... mater, še nikol nisem bil tolk vesel, ko sem prebral da v novem buildu na mojem prime car-u ne bo sprememb.... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2017 Avtor Share Napisano March 8, 2017 Razgretega asfalta pod floridskim soncem smo imeli včeraj proti koncu vsi dovolj. Kasneje bom prilepil še moj set, vendar je vse skupaj v liniji in bremzanju bolj kot v setupu. Še najbolj vplivajo gume. http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=18974758&custid=179833 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Vidim, da sem precej off-pace... Sicer sem vozil default setup ter default vreme, a ne pridem pod 2:06... A je blo kej več gripa na tem sessionu? Sicer dvomim, da je tri sekunde razlike zaradi gripa in setupa, tko da bo verjetno potrebno še mal potrenirat Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 9, 2017 Share Napisano March 9, 2017 Evo, tole so vsi setupi ki jih imam Nekaj je mojega, nekaj dobljenega,..... porsche911cup.7z 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 9, 2017 Avtor Share Napisano March 9, 2017 @Matjaž Murn stanje steze in temp lahko precej vpliva. Bom se moj set peilepil ko peidem do pc-a. Pri mojem linku zgoraj lahko vidis temp in stanje steze. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2017 Share Napisano March 10, 2017 @edgeslo s tvojim testnim sebring setupom (ki je avto btw čist transformiral) in takimi nastavitvami kot so na serverju, mi je sedaj v prvo uspelo prit pod 2:04. Kar ne morem verjet, da so take razlike ... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 10, 2017 Share Napisano March 10, 2017 @Matjaž Murn me veseli da ti je nucal Je pa tako kot je @markop napisal, vreme igra v IR veliko vlogo. Bom od sedaj naprej uploadal vse popravke setupa sem, pa če komu pride prav ok, če ne pa tudi nobene velike škode Edino kar je pač treba bit pozoren je vreme in tyre pressure po 4-5 krogih. Jaz poizkušam imeti med 145 in 160 kpa hot tyre pressure. Nisem še čisto sure samo na isti stezi z različnim vremenom imam včasih boljši grip pri 160 kot pri 145 in vice versa... tega še nisem čisto skužil v čem je štos. Predvidevam da je veliko odvisno od tega kje in kako zaključim test... recimo še se pripeljem čez cilj in se ustavim, ali pa če grem v bokse z pitlimiter bo temp različna (pri zadnjem načinu bo nižja)... predvidevam, bo pa treba še na motec-u pogledat da bom ziher 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 10, 2017 Avtor Share Napisano March 10, 2017 Še moj set iz Sebringa. Sebring 2017-S2 v1.sto 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts