Skoči na vsebino

Sola varne in hitre voznje

mihagapiha

Recommended Posts

Marjan, zelo lusten video, hvala za posredovanje. Meni je bil super "trik" s kamero (F5 plus pozicija miske -- to sem ze iskal, pa nisem nasel takrat) in zanimiva razlaga pritiskov za gume. Jaz bi instinktivno desnim gumam se zmanjsal pritisk (da bi se bolj segrele, ker so bile hladnejse od levih), kar je seveda narobe. Upajmo da bo se kak video na to temo!

• Odgovori 47
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je za tole še zanimanje? Je pa par zadev: - Vozilo se bo MED TEDNOM (skoraj sigurno PONEDELJEK, morda pa še kak drug dan - server bo vrjetno cel teden online tako kot je že v navadi) - Začnemo z

Aaaa jej, sem mislil, da bi me mal šlajfo gt3 naučil, ko mam 9:20, tko da me že ekipa fabi onemanband ruga po discordu...  

Tole bomo nadaljevali za vikende, ker se mi zdi da je takrat še najlažje vse dobit. Sobota popoldne bom postavil server in bo online do nedelje ponoči.   Bomo pa naredili najprej FWD vikend, nasled

Posted Images

Ni in ni mi slo v glavo, kako me obrne s Porcheom na VIRu. Glede na izkusnje v RL mi je bilo nenavadno, da avta vecinoma ne morem ujeti, ko odnese zadek -- v RL seveda taksnega avta nikoli nisem vozil. Od RWD sem dirkal prakticno samo z gokartom pri Hitrem dirkacu (fenomenalna izkusnja), kjer tovrstnih tezav nisem imel. Pri FWD mi lovlenje ob oversteeru niti v AC niti v RL ne dela nobenih tezav.

Pa sem se danes malce igral in ob oversteeru nisem le popustil stopalke za plin, ampak sem samo malce pritisnil bremzo in glej glej, avto se v trenutku stabilizira. Je to splosna praksa (v AC in/ali v RL)? Na VIR-u sem takoj pridobil sekundo na krog, pri tem da mi je povsem jasno da linije se vedno nimam dobre, pa tudi ta noviteta s hkratnim plinom in bremzo se mora se malce usesti v mozgan - torej je se mnogo prostora za izboljsave (beri: vec treninga).

Pocnete to tudi vi? Ali kako reagirate ko avto odnese?

• PEK unfeatured this tema
  • 1 month later...