mihagapiha 45 Napisano April 6, 2017 Avtor Share Napisano April 6, 2017 Marjan, zelo lusten video, hvala za posredovanje. Meni je bil super "trik" s kamero (F5 plus pozicija miske -- to sem ze iskal, pa nisem nasel takrat) in zanimiva razlaga pritiskov za gume. Jaz bi instinktivno desnim gumam se zmanjsal pritisk (da bi se bolj segrele, ker so bile hladnejse od levih), kar je seveda narobe. Upajmo da bo se kak video na to temo! Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano April 7, 2017 Avtor Share Napisano April 7, 2017 Ni in ni mi slo v glavo, kako me obrne s Porcheom na VIRu. Glede na izkusnje v RL mi je bilo nenavadno, da avta vecinoma ne morem ujeti, ko odnese zadek -- v RL seveda taksnega avta nikoli nisem vozil. Od RWD sem dirkal prakticno samo z gokartom pri Hitrem dirkacu (fenomenalna izkusnja), kjer tovrstnih tezav nisem imel. Pri FWD mi lovlenje ob oversteeru niti v AC niti v RL ne dela nobenih tezav. Pa sem se danes malce igral in ob oversteeru nisem le popustil stopalke za plin, ampak sem samo malce pritisnil bremzo in glej glej, avto se v trenutku stabilizira. Je to splosna praksa (v AC in/ali v RL)? Na VIR-u sem takoj pridobil sekundo na krog, pri tem da mi je povsem jasno da linije se vedno nimam dobre, pa tudi ta noviteta s hkratnim plinom in bremzo se mora se malce usesti v mozgan - torej je se mnogo prostora za izboljsave (beri: vec treninga). Pocnete to tudi vi? Ali kako reagirate ko avto odnese? Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano May 17, 2017 Avtor Share Napisano May 17, 2017 Aristotelis ima se nekaj vec video posnetkov na temo "Go faster" v Assetto Corsa: https://www.youtube.com/playlist?list=PLhcxwsAYQYBBjJD2IfMCVr3vayF_I3unZ Zaenkrat so stirje posnetki, zadnji je bil 3. maja. Citiraj Link to post
Recommended Posts