B_U_R_I 3 290 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Haha! Pozabil na lubico? Link to post
jero950 16 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 tud zame valentinovo upam da do 9 bom doma drugače lepo dirkajte Link to post
FBR18 112 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Ne, v bistvu nisem pozabil niti na lubico niti na dirkanje, kar pa sem pozabil pa je seštet 1 + 1 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Dirkanje po lubici? Link to post
Killer_B 87 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Sej vi kr ne rabte vozt...več točk za nas Sam se prisilt se morm, da se usedem za volan pa probam progo Link to post
FBR18 112 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Dirkanje po lubici? Tud ta dirka je na sporedu danes Link to post
Ale 472 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Prvak je že znan, tako da ne vem kaj je še lahko odprto? To je pa tudi več ali manj to kar šteje. Tako da ne vidim razloga zakaj ne bi smel Če pa tko razmišljaš, pa boljš, da se nam sploh nikol ne pridružiš v kateremkoli prvenstvu. Jaz npr. tukaj nimam šans za prvaka, al pa kr za prva 3 mesta v prvenstvu, pa mi je še vseeno zanimivo dirkat. Pa tut vsake točke, ki jo osvojim, sem vesel, čeprav se borim za 5. mesto v skupni razvrstitvi. Zaradi takega razmišljanja nas zdej v prvenstvu (F Masters in WTCC) tekmuje sam še 2/3 al pa še manj prijavljenih v prvenstvo. Se pravi, po tvoje, če si na polovici prvenstva bolj zadaj v skupni razvrstitvi sploh ne prideš več na dirko, ker prvega v prvenstvu sploh ujet več ne morš. Očitno pa je, da je zate samo to pomembno. Ne pozabit, da nisi sam na dirki in JA, marsikomu še lahko zaje**š prvenstvo v zadnji dirki. Link to post
FBR18 112 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 No, hvala za toplo povabilo na ostala prvenstva... Sicer pa je moje mišljenje, da ravno zaradi tega ker folk več ne hodi na tekme, da je vsak dobrodošel. Razen če je bolje da se jih 5 vozi, po možnosti vsak 1sek na krog počasnejši od drugega. Sploh v Mastersu kjer je že od začetka manj udeležencev kot v WTCC-ju (izjema mogoče prvi dve dirki, ko so še vsi prišli). Sam sem na sredini lestvice in Z VESELJEM tekmujem. Ravno tako Z VESELJEM pa vidim dodatno konkurenco. Eni pač ne. PS: Vem da nisem sam na dirki, niti se tako ne obnašam, niti na forumu niti na tekmi... torej ne vem čemu ta omemba!? Link to post
Ale 472 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Zmotil sem se, ker sem mislu, da McGoga misli tebe....Se opravičujem. Še vedno pa mislim, da je tvoje razmišljanje napačno. (Beri tvoj citat v mojem prejšnjem postu) Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Sj ne bom pršu tko d ne se kregat... Link to post
FBR18 112 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Sj ne bom pršu tko d ne se kregat... Kolk si najhitrejš pelal???... sm vidu da si s "stunt" vožnjo peljal 1.18 PS: Mene žal ne bo... Valentinove prijetne obveznosti Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 14, 2010 Avtor Share Napisano February 14, 2010 Eh, dirka za pozabit :cry: Najprej za dirko pozabim odpreti radiator...pregrevanje, za bonus pa še narobe nastavim gorivo: namesto 15 krogov sem nastavil 15 litrov Čestitke zmagovalce in ostalim Na koncu se je tale Formula Masters izkazala za kar zabavno Link to post
Killer_B 87 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Q: 2. mesto ... imel pol sekunde prednosti na zadnjem sektorju potem pa v zadnjem ovinku naredil napako. R1: Itak delal napake med dirko kot vedno in pristal na zadnjem mestu.....se uspel prebiti do 4. ko mi je razneslo motor valda radiator pozabu odprt R2: Slab štart, potem pa še Kurenta ven spravim po nesreči. Spet delal napake in na koncu pristal na 5. mestu Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 14, 2010 Share Napisano February 14, 2010 Sj ne bom pršu tko d ne se kregat... Kolk si najhitrejš pelal???... sm vidu da si s "stunt" vožnjo peljal 1.18 PS: Mene žal ne bo... Valentinove prijetne obveznosti 1.17.7.. kolk je biu pole? Lp! Link to post
Recommended Posts