Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

KAJ sem mislu , hja odgovoril sem Šosterju ,vendar po pogovoru z šosterjem si dosegu tisti čas potem , ko sem jaz že odšel iz serverja , kar sem pa jaz pokazal , si pa naredu čas dokler sem bil še jaz na serverju , kapiš [Jel]

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Presenetljivo dobra dirka glede na to, da nisem niti kroga naredu pred dirko...sm sam vzel setup od brands hatch in mal prilagodil menjalnik in aerodinamiko :)

Q: se mi zdi da p7

R1: v gneči neki zgubil, sredi dirke se prebil pred sandija in začel dohitevat oba M. Novaka. Ko sm ju dohitel je na izhodu Mirko zalagal, Marko ga je nasadu in letel vn. Kasnej je še meni Mirko zalagal na izhodu iz unga S ovinka in sm ga porinu še mal vn sam sm ga počakal in ga kmal nazaj prehitel in končal na p5

R2: tle sm še več zgubil, k sm letel v pesek. Po napakah drugih sm se prebil za Kurenta, ki mi je delal precej problemov, sam mi je nekak uspelo ga prehitet in ostat pred njim v predzadnjem krogu. Končal na p4.

še posnetek zapleta obeh Novakov

IvWw6yjz23U

Dobre borbene dirke nimaš kaj

Q sem bil 4 ampak čas od čolaka je pa bil neverjeten v q 1.44.8 se mi zdi vsi ostali 1.5 sec odvzadaj. Sem mislil saj nas bo v dirki za 1 krog pustil vzadaj.

R1 v 1 šikani se zapletem z teammatom Mirkom in seveda posledično zgubil 3ali 4 mesta padel na p8. Začel lov in lepo počasi vse prehitevat prišel za gogo na p5 in ga malo po njegovi dobri volji tudi prehitel.

Ok p3 super pa 6 krog je že bil ,spredaj pa oba Kralj pa Čolak ene 4 sec. Ampak sem jih začel počasi dohitevat z najhitrejšim kogom in jih celo dobil nekaj zaradi njunih napak. Kralja sem prehitel in ga pustil zadaj in se skoncentriral na Čolaka ker njega je pa res natežje prehitet.

No v variante della roggia sma pa trčila in je Čolaka odneslo no v bistvu sma bila wheel too wheel in je zavil na mojo linijo. To je pomenlo p1 in zmago.

R2 sem spet začel slabo izgubil 2 mesti ampak potem so naredili ostali nekaj napak in sem prišel na p4 medtem ruknil gogo sorry res sem malo pozno bremzal.

Potem sem spet začel lovit Čolaka mislim da sma si usojena v teh formulcah da se vozima skupaj no prej pa sma se z Markom Novakom veliko tiščala skupaj.

Bolj na rossijev način prehitim Čolaka tam kjer je najmanj pričakoval in se mu malo odlepim in potem malo v pesek in me prehiti nazaj in tako naprej vse do cilja.

Super izkupiček ker sem mislil da bodo drugi bolj hitri saj tako je kazalo v qualy.

Formulce pa so tudi ble setupsko čisto drugačne. Jaz sem imel zelo nizko čist podn krilca in sem na ravnini pridobiva,l Čolak pa v ovinkih ki sem jih jaz komaj zvozil dobro.

• 2 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...