Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Q: Naredu presenetljivo dobr cajt, ampak so mi ga na koncu zmetal na 6. mesto al nek tazga.

R1: V redu dirka na kateri sem počasi plezal proti vrhu. Dobri dvoboji s Šoštrom in na koncu 2. mesto.

R2: Štart v redu, sem šel prvi ovinek po notranji strani, na zunanji je bil Mirko, ki me je malce ruknil, ker sem priletel kot kamikaza in sem se nekaj časa lovil in tako zgubil par mest. V 3. ovinku pa me TARA RAARARARA RA kdo drug kot naš BREMZY rukne in me obrne. Zraven mi je verjetno še nekaj polomil, ker se mi je potem dirkalnik celo dirko čudno obnašal. Padel sem skoraj na zadnje mesto in jezn k ps teral mojo formulco k norc. Prišel sem na 4. mesto, ko je kar naenkrat za mano priletel Kurent. Zihr je mel nitro montiran. U glavnem ker sem preveč gledal nazaj sem naredil napako in me je tako prehitel. Končal na 5. mestu. Škoda za tist 360 na začetku, ker sm veliko mest zgubil. Mislim, da prijave nima smisla pisat, ... ali pač....bomo vidli od počutja....vsekakor je pomagalo, da sm si mal pauze uzel preden sem šel to pisat, ker drugače bi bilo veliko več kletvic tukaj :D

Ni treninga ni rezultatov ;) To je ves komentar na mojo dirko včeraj ;)

Ker nism potreniral niti 1min in popoldne z velkim glavobolom, žal nisem prišel, opravičili se žal nisem!

Se oproščam!

Q:1

R1:1

R2:10

Vse kar bom rekel za prvo dirko je da drugič prosim našimajte hladilnik ker je katastrofa vozit za dimno zaveso sploh pa če zaostajate za krog prosim dajte spustit naprej vodilne... to bi me kmalu koštalo 1. zmage.

Na drugi dirki pa seveda spet ni šlo brez rinjenja v 1. ovink in le kdo drug kot jaz sem spet skupil,... Oba Novaka sta se bila tesno skupaj vendar Marko ni spustil in je šel v kamikaze stunt in tako lepo odpikiral direkt v mene...hvala ...

Ne vem zakaj ne bi uvedli kakšno pravilo da 1. ovink sploh ni prehitevanj čim nisi res hitrejši ker tole je školjka... Čim prvi ovink na štartu odletiš pa vemo kakšne so tvoje možnosti pridet iz zadnjega mesta kam naprej...

To je dirkanje!! Kaj misliš, da bomo odpeljali prvi ovinek v procesiji, potem pa samo še hotlapirali. V tem primeru si inštaliraj Burnsa. Poglej si WTCC Brno dirko prvi ovinek, pa ti bo jasno, kaj je prvi ovinek. Če ne pa najboljš de nastavim, da bodo vsi duhci. Enkrat ga nastradaš, drugič bo pa obratno. Nobenega takega novega pravila se nebo uvajalo!

Jaz pa moram priznat, da sem kar zadovoljen z včerajšnim rezultatom, glede na to, da sem prvi krog naredil 15 min. pred začetkom treninga. icon_owje.gif

Q: V dežju se nisem znajdu tako, da samo P12.

R1: Štartal dobro in že v 1. krogu prišel do 6. mesta. Nato pa moja napaka. Opravičit se moram Sandiju Jermanu, ki sem ga poslal v pesek. Pol so se pa začele komedije...Na koncu 1. kroga čist avtomatsko zavijem v bokse na DT kazen. Sem čist pozabil, da to ni R2P. icon_joj.gificon_wall.gif Itak sem prehitro priletel v bokse, zaradi česar dobim STOP/GO. Grem v 2. krogu še 1X v bokse na prestajanje kazni, ker pa sem se pozabil ustavit (sem mislu da je DT kazen) mi seveda ni štelo in se mogu zato v 3. krogu še tretjič v bokse. Tokrat mi je uspelo kazen odslužit tako kot treba. Pol sem pa do 9. kroga cruzal slabo minuto za Vedranom na 9. mestu, ko mi je razneslo motor in sem lahko samo še parkiral ob progi.wacko.gif

R2: Štartal dobro in zaradi napak drugih sem bil v L2 že na 5. mestu, ki pa sem ga kmalu izgubil zaradi napake Vedrana, ki me je zadel od zadaj, da me je zavrtelo in sem padel na zadnje 12. mesto. Pol sem pa tiščal kolikor se je dalo in hitro pridobival mesta. Uspelo mi je pridt do P4, kjer sem tudi končal.

Maxl, a tuki tut lahko prijavo napišem, ker to kar je Vedran izvedel in na koncu še zmagal ni za nikamor...icon_guns.gif (Da bi se mi vsaj opravičil [jezik12] )

Ker če kazni ni, se bojo te dirke spremenile v demolition derby! Že včeraj sem vidu par kamikaz...

Vse kar bom rekel za prvo dirko je da drugič prosim našimajte hladilnik ker je katastrofa vozit za dimno zaveso sploh pa če zaostajate za krog prosim dajte spustit naprej vodilne... to bi me kmalu koštalo 1. zmage.

Se opravičujem za dimno zaveso...nisem vedu, da je tok hudo. :oops: Sem te ravno mislu spustit mimo, ko sem vidu, da si par sek. za mano, pol si pa kr zginu. wacko.gif

Sicer pa tut men ni blo fajn 5X na krog poslušat, da se mi pregreva motor, pol pa v predzadnjem krogu odstopit. :cry:

Na drugi dirki pa seveda spet ni šlo brez rinjenja v 1. ovink in le kdo drug kot jaz sem spet skupil,... Oba Novaka sta se bila tesno skupaj vendar Marko ni spustil in je šel v kamikaze stunt in tako lepo odpikiral direkt v mene...hvala ...

Hm tale mi pa ni jasna? Kako sm jst tebe vn spravu? Edino kar je bilo res je to, da nisem popuščal....najebal sem pa itak večino jst, ker me je Mirko tolk ruknil, da sm potem cel prvi ovinek lovil avto in tako zgubil par mest. Če pa mogoče govoriš od trku nekje na sredini dirke v predzadnjem ovinku (ampak nisem prepričan, da si bil ti) lahko pa komisarji pregledajo situacijo in boš videl, da tam nisem bil kriv jazst, saj sem bil na notranji strani in čez polovico tvojega dirkalnika. Poleg tega sem pravilno zabremzal, ker me ni nosilo izven linije, problem je bil ker je ta voznik zavil vame in se odbil.

Hm tale mi pa ni jasna? Kako sm jst tebe vn spravu? Edino kar je bilo res je to, da nisem popuščal....najebal sem pa itak večino jst, ker me je Mirko tolk ruknil, da sm potem cel prvi ovinek lovil avto in tako zgubil par mest. Če pa mogoče govoriš od trku nekje na sredini dirke v predzadnjem ovinku (ampak nisem prepričan, da si bil ti) lahko pa komisarji pregledajo situacijo in boš videl, da tam nisem bil kriv jazst, saj sem bil na notranji strani in čez polovico tvojega dirkalnika. Poleg tega sem pravilno zabremzal, ker me ni nosilo izven linije, problem je bil ker je ta voznik zavil vame in se odbil.

To sem bil jaz. In nisem zavil vate, sem lepo pripeljal po liniji (še enkrat poglej replay, se vidi sledi od idealne linije), medtem ko si ti zadel mene na notranji strani. Kolesa na tvojem avtu niso bila čez polovico mojega dirkalnika, mogoče na meji. Na mojo žalost ni bilo rešitve in sem potem do konca križaril z okvaro.

hm " obzirnost ", sam si reku , da si prletu kot kamikaze not , potem pa še odgovarjaj za kamikaze dejanja [wall] ,veš , saj ni problem nasilo uletet na notranjo stran ovinka, sam kako se bo pa izšlo? , a oni ko je pa na zunanji strani naj pa lepo kamikaze mim spusti sam pa zaradi centrifugalne sile naj gre u pesek, res ,da je treba branit pozicijo pred ovinkom , samo nekaj na silo , pa nevem no. [Joj]

To sm prijavu, ker ponavadi ne počnem tega in se mi je zdel ta manever čist ne meni podoben....še vedno je bil pa povsem v meji legalnega, da ne bo pomote. Nism jst denzy, da bi štalo delal....

p.s.: sej bom kmal nehal denzija u drek tlačt....sam si to zasluži glede na to kaj mi je na race2 naredu :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...