Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Hm...vsak dan bolj vidm, da mi te formule ne ležijo najbl.....mogoče zato, ker probam setup nastimat kot pri avtu...kaj pa vem...

Komej sem pelou tist cajt....mogoče bi mi ratal 52 ampak 50 zihr da ne. Prednji konc mi skos vn nese pa sm že skor vse probal.

Najbl simple je prednja krilca za 1-2 gor dvignt al pa mal pomehčat sprednji konc; al pa stršat zadnji konc ali pa spustit zadnja krilca za 1-2...

Odvisno kako točno maš vse skup nastavljeno oz. kaj bi rad...

Upam da nisem preveč zakompliciral...

Ob priliki bi se še zahvalil za skin SilverFoxu.... [dance] Its beautiful

4prosen1l.th.jpg

1.50 kje ste pa ta čas dobili? To je noro na katerem serverju pa ste vozili

No mi smo malo vadli v četrtek pa smo vsi imeli nekje 1.53.3 mi pa ni jasno kje ste dobili še 3 sec.

1.50 kje ste pa ta čas dobili? To je noro na katerem serverju pa ste vozili

No mi smo malo vadli v četrtek pa smo vsi imeli nekje 1.53.3 mi pa ni jasno kje ste dobili še 3 sec.

Na mom serveru a isto moze i na nasem serveru,a u kvalifikacijama se ide 1.49.5xx

Men tud ni jasno....a je možno, da ste kakšno drugo verzijo proge vozili? Jst sm namreč vozu Brno 09. Je pa res, da se mi avto grozno obnaša in mi prednji konc skos odnaša. Če bi znal to poštimat bi mogoče tud bil lahk mal hitrejši.

bomo danes vidl , kakšen je ta krog z časom 1.50.xx in še celo manj, hm , mislim da nas je mal prestrašu ja icon_thongue.gif,realno okol 1.53.xx za dirko, time atack pa seveda manj, sem pa prepričan , da bo ena dirka mokra , pa vsem velik športne sreče na Češkem [ok]

Nč ne strašimo...

Jaz sem dejansko offline peljal najbolje 1.50.5...

Najboljše na serverju pa 1.51.1 s tem da sem imel že boljše vmesne pa sem naredil tik pred koncem napako.

Tako da 1.50.xxx so še kako realni časi...

Sicer pa če bodo res mokre kvalifikacije, vse tako izgleda, pa vse to odpade, tako da bo čista loterija...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...