Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Prvak je že znan, tako da ne vem kaj je še lahko odprto?

To je pa tudi več ali manj to kar šteje. Tako da ne vidim razloga zakaj ne bi smel [guns]

Če pa tko razmišljaš, pa boljš, da se nam sploh nikol ne pridružiš v kateremkoli prvenstvu.icon_buzara.gif

Jaz npr. tukaj nimam šans za prvaka, al pa kr za prva 3 mesta v prvenstvu, pa mi je še vseeno zanimivo dirkat. Pa tut vsake točke, ki jo osvojim, sem vesel, čeprav se borim za 5. mesto v skupni razvrstitvi.

Zaradi takega razmišljanja nas zdej v prvenstvu (F Masters in WTCC) tekmuje sam še 2/3 al pa še manj prijavljenih v prvenstvo.

Se pravi, po tvoje, če si na polovici prvenstva bolj zadaj v skupni razvrstitvi sploh ne prideš več na dirko, ker prvega v prvenstvu sploh ujet več ne morš. Očitno pa je, da je zate samo to pomembno. Ne pozabit, da nisi sam na dirki in JA, marsikomu še lahko zaje**š prvenstvo v zadnji dirki.

No, hvala za toplo povabilo na ostala prvenstva...

Sicer pa je moje mišljenje, da ravno zaradi tega ker folk več ne hodi na tekme, da je vsak dobrodošel.

Razen če je bolje da se jih 5 vozi, po možnosti vsak 1sek na krog počasnejši od drugega. Sploh v Mastersu kjer je že od začetka manj udeležencev kot v WTCC-ju (izjema mogoče prvi dve dirki, ko so še vsi prišli).

Sam sem na sredini lestvice in Z VESELJEM tekmujem. Ravno tako Z VESELJEM pa vidim dodatno konkurenco. Eni pač ne.

PS: Vem da nisem sam na dirki, niti se tako ne obnašam, niti na forumu niti na tekmi... torej ne vem čemu ta omemba!?

Zmotil sem se, ker sem mislu, da McGoga misli tebe....Se opravičujem.

Še vedno pa mislim, da je tvoje razmišljanje napačno. (Beri tvoj citat v mojem prejšnjem postu)

Eh, dirka za pozabit :cry:

Najprej za dirko pozabim odpreti radiator...pregrevanje, za bonus pa še narobe nastavim gorivo: namesto 15 krogov sem nastavil 15 litrov [Joj]

Čestitke zmagovalce in ostalim [champ]

Na koncu se je tale Formula Masters izkazala za kar zabavno [it]

Q: 2. mesto ... imel pol sekunde prednosti na zadnjem sektorju potem pa v zadnjem ovinku naredil napako.

R1: Itak delal napake med dirko kot vedno in pristal na zadnjem mestu.....se uspel prebiti do 4. ko mi je razneslo motor :D valda radiator pozabu odprt

R2: Slab štart, potem pa še Kurenta ven spravim po nesreči. Spet delal napake in na koncu pristal na 5. mestu :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...