Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Jst sem šel včeri par krogov nrdit online, ker proge praktično nisem vozil že ene 2, 3 leta...

Časaa žal še nisem uspel postavit, ker mi je že na začetku počil volan...stara navada Momota... sicer sem danes za silo zlepil samo vprašanje kako bo...

Če ve kdo za kkšno ugodno ponudbo za G25 se priporočam

A ste kaj vozli včeraj laguno seco in kakšni so bili kaj časi?

Nekako se mi zdi da smo se malo polenili ali pa je prehitra f masters za nekatere.

Maxl a bomo imeli kakšno nadaljevanje za f masters ali pa mogoče da dodamo še f3000 ki je malo hitrejši?

Rok.. Formula 1 se zacne sred marca, tko d ce ti disi hitrost bo tapravo zate:)

A lahko dones pridem na dirko ce bo cas al je use polno?

Lp!

Ja bi se pridružil z veseljem, edino, brez zamere, še sedaj ne razumem kaj vse je potrebno za prijavo.

Če mi lahko prosim to malo razložiš, lahko na PM.

Na dirko pa lahko, pomojem, prideš. Ker nas je bilo nazadnje tako ali tako samo okoli 10, tako da bi prišlo prav če bi bil še kdo. [ok]

Lahko prideš...

Oprosti Gregor, vendar je to zadnja dirka in je še veliko stvari odprtih v igri za končna mesta.

Zato mislim da ne bi smel dirkat.

Brez zamere

LP

Prvak je že znan, tako da ne vem kaj je še lahko odprto?

To je pa tudi več ali manj to kar šteje. Tako da ne vidim razloga zakaj ne bi smel [guns]

Rajš povej kolk pelješ krog?

Jst sm svojga zbil na 1.18.5.... 1.18 čas bi bil možen z res perfektno, raje rečeno srečno vožnjo, vsaj z mojem setupom.

KAko kaj drugi peljete???

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...