Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Q: Fantje sanja se mi ne iz kje sm potegnil cajt za drugo mesto icon_joj.gif

R1: Dobre borbe, en manjši incident z Mirkotom ampak me je počakal. Drgač pa dirka polna mojih napak s katerimi sem na koncu prišel do 5. mesta.

R2: Solidna dirka....brez napak....zgubljal in pridobival mesta in na koncu 3. mesto.

Končno se je suša pri meni nehala in sem dobil točke!

Vidš Mare, z vročino morš vozit, pa gre...icon_twisted.gif

Q: Po pričakovanjih slabo..."samo" 2,23 sek za pole position-om.icon_joj.gif

R1: Štartal dobro in takoj pridobil mesto ali dve. V naslednjih krogih, pa je nekaj tekmovalcev pred mano naredilo napake in prebil sem se do P3. Pol sem pa samo še "rutinirano" odpeljal do cilja in končal na odličnem P3.icon_champion.gif

R2: Štartal še bolje kot v R1 in spet prišel kakšno mesto višje. Kmalu je za mano priletel nekdo (mislim da Čolak), ki je bil veliko hitrejši od mene. Na vsak način je poizkušal čim prej priti mimo in me pri tem na zaviranju zadel od zadaj in poslal s proge, zaradi česar sem padel na skoraj zadnje mesto. Morm priznat, da je bila borba fer, razen te manjše napake. Res je, da sem tut jaz zapiral vendar mislim, da tokrat pravilno. wink.gif

Po tem sem poskušal do konca narest čimmanj napak in na koncu prišel do solidnega P6.

Tele formulce so mi pa kar všeč ratale, če pomislim, da mi formule na splošno niso preveč všeč. Res pa je, da sem po konkurenčnosti še daleč od najboljših voznikov ampak tut borbe bolj zadaj so super! [it]

Maxl, mene sploh ni na seznamu v drugi vožnji niti v rezultatih, pa sem štartal in odpeljal 1 krog. icon_krniki.gif Po koncu dirke sem bil definitivno na lestvici.

Mogoče se motim, ampak po poškodbi vpetja in po nesreči (razlog za odstop) v R2 sem imel čas spremljati dirko iz boksov do konca in mislim, da tole niso pravi rezultati. Dva sta bila DQ, eden pa je imel nesrečo v zadnjem krogu. Mislim da bi moral bit Kurent peti v R2. Lahko se motim, ampak preveri.

Pa še tole preveri, seznam po točkah na lestvici ne štima:

(označeno z rdečo)

Driver Championship

Current driver championship standings: P Driver C Pts

1. Jani Soster 85 85

2. Marko Novak 63 63

3. Marin Colak 36 36

4. Goran Obid 47 47

5. Mirko Novak 40 40

6. Vedran Kralj 29 29

7. Ales Kurent 35 35

8. Rok Prosen 23 23

9. Marko Mejak 20 20

. Saso Prosen 20 20

11. Sandi Jerman 21 21

12. Gregor Vodicar 12 12

13. Primoz Makselj 9 9

14. Janko Glavac 8 8

15. Matej Mejak 5 5

. Samo Golobic 5 5

17. Damjan Simenc 4 4

18. Denis Voncina 3 3

19. Dusan Retelj 0 0

. Matjaz Murn 0 0

. Jure Zupan 0 0

Lp.

Točke glej tukaj: http://online.slo-racing.com/standings. ... enu=season

66% dirke moraš končati, da dobiš točke...vseeno bi te moralo kazati, ampak glede na to, da si odstopil prvi krog, nebom zdaj raziskoval :P (lahko da moraš odpeljati vsaj en cel krog, da te kaže)

Če je pa kaj narobe med tistimi top 8, pa sporočte (med rezultati kaže 2 dirkača, da sta bila DQ)...mislim da vse štima.

To tud men včeraj ni blo jasno...

V R2 sem začel zadnji krog na P7, ko sem pa pripeljal v cilj pa je pisalo P5.icon_eek.gif Vidu sem, da je nekdo dikvalificiran, pol sem pač predvideval, da se je nekdo, ki je že pripeljal skozi cilj disconectal in me zato kaže kot P5.

Ne vem...zlo čuden je bil zadnji krog. Kakorkoli...boljš P6 (al pa P5), kot pa P7 kot sem že mislil, da bom končal. [ok]

PS: Aja, zdej sem se spomnil, kaj bi pri meni lahko blo narobe. Ker sem celo R2 odpeljal brez opozoril "Cut track", sem zadnjo šikano sekal in takoj dobil črno zastavo.

A ni blo včasih tko, da te je nekajkrat najprej opozorilo, šele nato si dobil kazen za sekanje. No, sej nima veze...sej sem sam kriv, če sem zaradi tega izgubil mesto, sam me pa res zanima...

Mešani občutki včerajšne dirke

Q pričakoval sem malo boljši čas ampak ni bilo čistega kroga in pristal na p3 [buzara]

R1 Štartal zelo dobro in skoraj prišel na p1 v prvem ovinku ampak sem malo zabremzal da nebi zadel Čolaka.icon_krniki.gif

Potem pa borba ki je bila zelo dobra saj ta presneti Čolak zelo dobro zapira se bo treba od tega kaj naučit. No borba je trajala mislim da 7 krogov in končno sem se zmuznil mimo potem pa je Čolak naredil napako v zadnji šikani in se zaletel v zid. Lahko kruzanje do cilja in zmaga.icon_champion.gif

R2 Soliden štart in po napakah drugih prišel na p2 že v 3 ovinku nič jasno sem vsaj mislil kako se bom boril z nekaterimi na progi. No borba je spet trajala nekaj krogov z Kraljem ki sem ga končno prehitel na ravnini po f1 iz zaveterja in rutinirano prej zabremzal in potegnil v ovinek in prišel pred njega. Ampak davek je bil precejšen saj sem po 3 krogih že imel 2x cut track ampak sem vodil in sem si rekel lepo počasi do cilja pa brez napak. Ampak tega se ni dalo naredit saj sem 2 kroga kasneje že dobil stop&go. Sledili so hitri 3 krogi da pridobim nekaj na času in vsaj pridem na stopničke.

Evo grem v box in igra vse naredi sama pridem ven in imam še vedno stop&go in si mislim proklet špil spet v box. Ok saj je še veliko krogov bom šel čez 3 kroge ampak igra me je DQ-la že naslednji krog in hitro je bilo treba pod tuš.icon_jaooo.gif

Bravo Marin zmaga iz zadnjega mesta je pomoje najslajša :shock:

Prijava situacije: Magny Course

R2, 148 sek. Čolak - Kurent

Čolak prepozno zaviral, me butnil od zadaj in poslal na travo. Padel s 6. na 9. mesto.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...