Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Tuki se mi zdi da bo destruction derby v vseh ovinkih razen v tistem blagem desnem na štartno-ciljni ravnini...

S šikano bodo pa tako ali tako sami problemi, tako da moje mnenje bi bilo da se ne komplicira preveč. Ni važno če jo prepelješ po desni, po sredini ali pa po levi, v vsakem primeru je čista loterija da ne boš šel v steno tako da,...

Kolk kaj peljete...

Meni trenutno rata 1.13

Jah tisti 2. desni ovink bo pa itak najprej samo rinjenje... žal je taka narava ovinka, da je pa problem še večji na sredi ovinka fajn odskočiš tako da ti ja zadnji konec uide...

najbolj osovražena pista pri meni.... že s turnimi avti mi ne gre... tole bo katastrofa... pa še dež bo ? Ne me j*bat icon_wall.gif Nič zadnje mesto na q je moje... pokadim en čik počakam da se "zličkate" med sabo in potem pač odpeljem tistih par krogov ... taktika za v pike [krniki]

najbolj osovražena pista pri meni.... že s turnimi avti mi ne gre... tole bo katastrofa... pa še dež bo ? Ne me j*bat icon_wall.gif Nič zadnje mesto na q je moje... pokadim en čik počakam da se "zličkate" med sabo in potem pač odpeljem tistih par krogov ... taktika za v pike [krniki]

To povem en recept, manj jo furaš, boljš bo... [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...