Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

A se kej ve kva je blo s tem k se nama je s killerjem zgodil? [buzara]

Tukaj je lahko več dejavnikov: od raznih težav "tvoje" linije, simbin net kode na nekaterih dirkališčih,...svoje pa je dodal še server, ki že 3 mesce ni bil restartan (sedaj je). Kaj čmo, to je online dirkanje...

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Na kratko.... končno vsaj en vikend brez n problemov. Na Q samo 9 je pa tudi res da nisem prav veliko krogov naredil.

Prva dirka, štart kot vedno porazen zgubil nekaj mest, potem kar nekaj borb in na koncu osvojil 4 mesto.. Druga dirka ista zgodba kot prva, zanič štart, spet prebijanje naprej in na koncu 5 mesto.

Za prvo dirko in takoj pobranih 9 točk več kot odlično.... k bi šel WTCC tako dobro... ;)

P.S. : Je pa bistveno težje tole kot WTCC, saj za prehitevat, ker samo majhen dotik pomeni v 99 od 100 primerih en lep izlet izven steze ;)

da še jaz povem nekaj utrinkov iz včerajšne dirke.

Popoldne sem si vzel čas in na serverju naredil preko 100 lap in si naredu , za mene primeren setup za čas ( tm nekje med 10 ), vendar ko sem videl kakšni časi so bili na practic , me je mal minilo do mojga setupa (ali mojih sposobnosti) vendar sem vstrajal pri njemu in na koncu se je obrestovalo :lol:

Q: zgleda da je bila tempirana forma ,saj sem končal na 5. mestu, in seveda presenečenje na višku ,glede na čase iz practic.

R-1:g.Marko Novak me je lepo prehitel že na samem štartu, hja si mislim no tudi 6 izhodišče ni slabo, ampak moje veselje je bilo samo do prvega ovinka, ko me "stari soborec"GOGEC ,katapultira v pesek , in posledica 19 mesto-( zadnje ) , vendar športno nadaljujem in po napakah ostalih udeležencev in po moji (skromni izkušenosti :mrgreen: ) prilezem na , za mene odlično 6 mesto.

R-2:po nekih čudnih okoliščinah (ne z moje strani) pridem v vodstvo ,in križarim na vodilnem mestu do končnice kjer naredim nekaj drobnih napakic (istrošen material ali istrošen Mirko [Jel2] ), seveda zaradi teh navidez drobnih napakc , se mi približa g.Šoster (team mate [ok] ), z katerim sva imela borbo in dveh prehitevanj, hja v najbolj hitrem ovinkuin ob dotiku formul,se je najin dvoboj slabo končal za mene, in pristal sem zopet v pesku kjer sem bil že v R1 [wall] , in med lazenjem iz tega peska , sta me dva "neznana leteča predmeta" prehitela , tako da sem končal na 4 mestu .( tudi zadovolen )

Seveda sem zadovoljen z izkopičkom obeh dirk in 3. mesto (če gledamo skupek obeh)

Tudi glede serverja , lahko samo pohvalim , meni je laufal kot urca [ok] ( nemorem pa to rečt za Brands , ko mi je štekal prvi krog-pol se je samo popravl)

No zdej pa prihaja prava (udarna )proga za te formulce in upam-upam na vsaj enak rezultat :lol:

Q Pikola kakšni časi so padali in nisem mogel bolje kot šele 8 mesto.

R1 Štart nič posebnega mislim da vsi štartamo enako in ni videt da kdo zamudi na štartu ampak potem sem se komaj umaknil nesreči v 1 zavoju med Obidom in Novakom. Super sem že 6 in v naslednjem ovinku sem že bil 5 ker se eden peljal malo po travi. No nekako sledil vodilnim in se bližal Novaku nakar me v napočasnejši ovinek prehiti eden od Prosenov (persen)icon_jel2.gif malo optimistično in sem se tudi umaknil ker bi fajn poknalo in je obdržal linijo ter ga nisem mogel prehitet nazaj. No potem sma šla wheel to wheel nakar sma zadela in sem pozicijo dobil nazaj. No potem so se vodilni malo zapletli oba hrvata in sem že bil na stopničkah. Lovil Novaka in ga nisem mogel prehitet pa čeprav sem bil hitrejši. Na koncu p3.

R2 No malo sem zaspal na štartu in do drugega ovinka zgubil 2 mesti. Potem sem zelo dobro prehitel Vodičarja in zatem sta izpadla še 2 v enem ovinku in sem bil spet pod stopničkami ok 4 mesto super. Ampak potem mislim da sem prehitel še Kurenta in sem prišel za teammate na p2 in ga začel loviti 3ec zaostanka. Hitro sem ga ujel in seveda midva bučmana namesto da bi varno prišla do konca na p1 in p2 sma se zacela prehitevat mogoče tudi zaradi pritiska od vzadaj saj sta se Obid in Kralj hitro prebliževala. No moja napaka je Mirkota poslala v pesek [opa] in tako prišel do zmage.

Sorry Miro [Joj]

1.52, 1.51...

Tukaj nekje bi se morali vrteti...

Sicer pa ni nikoli ne veš dokler ne prideš dejansko na kvalifikacije... Na prejšnji dirki je vse izgledalo da bo kar koli pod 1.29 dober čas pa se je na koncu izkazalo da je bilo 1.28.5 komaj dovolj za deseterico.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...