Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

q: uredu

r1: uredu

r2: uredu..biu sm na tretjem mestu k se je zgodil neki čudnga..ne vem kva sam men se zdi d se mi je enostavno diskonektu iz serverja..kr naernkat ste vsi obstal pa začeu sm dobivat blue flags.. KR NEKI ta jajca.

Killer isto se mi je zgodil k teb..tole je blo neki u kurcu dons zvečer [Jaoo]icon_jaooo.gificon_twisted.gif:twisted:icon_evil.gif:evil:

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Q:18 mesto

R1:dober štart, pridobil 3 mesta, zaradi zaletavanja v prvem krogu prišel na 12 mesto in na koncu 9,zaradi napak ostalih..blo je kr neki dobrih dvobojev ponavadi v korist ostalih.

R2: dober štart iz prvega mesta pridobil sekundo v prvem krogu zaradi gneče uzadi, vendar kamlu pirueta in izgubil 4 mesta, nekaj časa sm držal 5 mesto, nakar sm imel rahlo trcenje(killer_b, vrjetno) in se izgubil 3 mesta,malček nervoze in 2 pirueti, in že je bil v meni makselj in to ravno v zadnjem krogu(js sm bil kriv) kar mi je prineslo končno 12 mesto s polomljenim sprednjim krilcem [it] drgač pa super dirka [champ]

Zamex: ne vem če sva midva trčila.....tistga ki sem se ga dotaknil ni nč zjebalo, pa še 4. je bil se mi zdi

Ja sej me ni takrat, ampak sm pol zgubo na hitrosti in so me uzadih dohajal in sm hotu mal pospešit in me je obrnal

Q: nastavljal avto in prlezu na 12. mesto :mrgreen:

R1: do drugega ovinka na 7. mesto, nekaj krogov kasnej sva se s kurentom istočasno odpeljala v pesek, zjebal avto in zapustil server...

Q:4 - Nadpričakovanji... pravi krog v pravem trenutku sicer pa gužva icon_thumbsup.gif

R1:8 Mel probleme sam s sabo nažalost čisto brez veze

R2:8 Šlo veliko bolje vendar relativno na začetku dirke naletel na oviro tako da sem odpikiral na P15

Za prvič super, vsem pa hvala za krasne boje.

Ma jest se morm najprej navadit, da zdržim celo dirko. Prav vsakič morm neki zašuštrat [wall] Niti si ne zalužim točk z tako vožnjo [Jel2]

Mi je pa kr všeč tale Masters za vozit, se lepo pelje, pa še celo dirko moraš paziti, da ne greš v maline [jezik12]

Bo pa na češkem boljše [smoke]

Spet en težaven vikend za mano, najprej sem bil zmatran kot pes, smo cel dan v nedeljo delali, trening sem prvi odepljal šele ob 8.10h, sicer spod 30xxx ni in ni šlo, pač original nastavitve, jaz nekak neznam nastaviti teh F oz. rečeno niti ne treniram, tako da vem koliko je ura....

Q bolj slabo, pa vseen več niti nisem pričakoval...

R1 pa se je začelo lamanje, veliko voznikov je delalo ogromne napake, jaz pa spet mirno, kot da se peljem po gorjancih, na izi pač in pridem iz 17tega kar na 11 mesto v 2 krogih a nato mi pc zašteka in zgubim vsa mesta, mislim da bo zadni čas, da si poštimam grafiko, ker če ne ne bo nič od tega, tudi škoda da več treniram.Čestitke zmagovalcem! [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...