Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Q: 6. mesto

R1: Supr štart kjer sem pridobil vsaj 2 mesti. Čolak počel bedarije in se sam izločeval, me ruknil in tako prehitel, ampak potem spet odletel in se disconnectal. V 6. krogu mi javi "engine overheating"....in sem se spomnil, da sem pozabil nastavit na 2 za race :D No začel sem po hitrem postopku menjavat v višjo brzino preden je kazalec prišel do rdečega. Šošter se mi je hitro približal, vendar sem ga uspel zadržati za mano do konca dirke in končal na "nemoremverjeti" 2. mestu.

R2: Spet supr štart, kjer sem pridobil še več mest in takoj vozil na 5. al 4. mestu. V 2. ali 3. krogu se malce dotaknem voznika pred sabo (pri pospeševanju) in me kar naenkrat odlima po borovnice?!!?!? Da to ni vse, pridem na zadnje mesto in prehitim predzadnjega in mi začne prijavljati modro zastavo in da naj se mu umaknem?!?!!? Z noro vožnjo pridem na 5. mesto direkt za vodilne (kljub temu, da mi špil cel cajt teži naj se umaknem tistmu zadej), ko mi valda da stop&go penalty. Ok si rečem, grem čez tri kroge v boxe si rečem. Ko mi reče, da naj v tem krogu pripeljem v boxe jst zapeljem v njih in mi sploh ne vklopi limit obratov ampak kar takoj reče, da sem diskvalificiran?!?!?! WTF se je pa na tej dirki zgodilo? Nič mi ni jasno....Če ne bi vsaj neki točk iz prve dirke dobil, bi bil zelo jezen.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...