play 502 Napisano October 30, 2009 Share Napisano October 30, 2009 Server:miomoto geslo:miomoto B.Hatch Ob 21.00h trening. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 1, 2009 Avtor Share Napisano November 1, 2009 Brands Hatch, 1.11.2009 Trening: 21:00 Kvalifikacije: 21:15 Dirka (2x14 krogov): 21:30 -štart iz mesta -dinačno vreme -70% škoda na dirkalniku Link to post
PEK 2 291 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 A ma kak formulaš setup za poslat? Tukej je res prevec za štimat, pa je kr potrebn setup, sam men se ne da. Niti vozil še nism več kot par krogov, tako da če ma kdo se priporočam.. vodičar? Link to post
noth 3 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Jaz moram nažalost odpovedat svoj nastop danes zvečer, ker se mi je nekaj zakompliciralo z dobavo g25. Starega volana mi ne uspe instalirat na win 7, tako da bi moral formatirati in nasneti xp, kar pa ne mislim početi. Lp Link to post
McGoga 2 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 se vzdržim komentarja, nočem bit banan Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 ah...event za pozabit hitro. R1 sem se zavrtu in mi je šlo vse po gobe. R2 sem grdo zavrtel Golobiča (se močno opravičujem - si zaslužim kazen hudo). Potem splezal iz zadnjega do 9. in ko je že kazalo, da morda pridem do kake točke sem se spet zavrtu Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 r1: Bum u steno in optimist mislm, da kle celo kej popraujo v boksih tako kot v f1.. r2: Štart s 14 mesta, nekaj lepih borb, predusem pa veliko veliko napak! Vsekakor dirka, ki jo hočem čimprej pozabit. Lp! Link to post
McGoga 2 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Drugič malo bolj pazljivo v bokse! A si sploh kaj gledal ogledala? Link to post
play 502 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Danes sem kr že počasi obupal, ko sem videl čase na treningu, tudi 1.20.xxx, sam pa 24.xxx, nato na kvalifikacijah pa popravim na 22.6xx in se mi je zdel kar dober, dokler spet ne vidim čas 19.xxx , bravo PEK! .Setupa niti nism imel, pač originalnega, malo sem še dodal procente difa,da tako ne drsi.R1 štaral iz predzadnjega mesta in gledal vse boje,napake...(bo kr neki hude krvi :mrgreen: ), zGubljal mesta, pridobival, bolid mi ni šel po ravnini čist nikamor, no na koncu 8 mesto. :mrgreen: R2 štartam iz prvega in me Kurent kr mal hinavsko prehiti , nato še kr ena skupina, pa spet v izi do konca, probal sem čim lepše in bolje zapirat vse za mano,do te mere, da ne naredim trka, ker mi avto ni in ni šel. Na koncu 6 mesto in skupno sem zelo zadovoljen, ker nimam ne setupa, niti mal prakse. Sama proga se mi zdi kar zahtevna za te F, a zelo dobra mi je za Wtcc bolide, bo pa treba kr še veliko ur vaje. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Jao... Q je bil supr pršu na 1:18.9 R1 lepo nabiral prednost potem pa pogledam gor v zacetku kroga ko je nekaj napisal (fastest lap ) in cist pozabim na Paddock Hill ovink in sm šel lepo naravnost. Potem je bil avto čist potolčen in nism mogu zadržat 8. pozicije. R2 lepo dirkanje potem me je en od mejakov nekolk razgibu v 4. ovinku in sm zgubu 1 mesto, potem še par po svoji krivdi v predzadnjem ovinku. No potem sm končno prišel mal k sebi in delal kroge 1:20 eden za drugim. Prišel na 2. mesto za 1. je zmanjkal par krogov.... Lah bi blo dost bolš (20 pik) ampak sm sam zajebu ze vse v R1. Čestitke zmagovalcema. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Q: Komedija....naredim 3. čas in sploh ne vem kako. Pred današnjim dnevom nisem prišel pod 1:21, potem pa nekaj spremenim na setupu (še sam ne vem kaj) in prec 2 sekundi dol. Glavač ti si pa itak odtrgan. R1: Dobr štart s katerim sem prišel pred Vodičarja. Glavač itak prec zgine, nakar vidm nek dim spredi in Glavača, ki počasi rine, potem pa še zgine za mano....po moje ga je Vodičar pobral Skor celo dirko vozim na prvem, ko se mi začne nevarno približevati Šošter. Bedak naredim napako v enem ovinku, kjer me zavrti in Šošter prleti vame Oba narobe obrnjena se probava obrnt in štartat naprej a nama nekako ne gre Čudno pri vsem tem je, da nikjer nobenga drugega voznika....kolk prednosti sva pa imela?!!? No Šošter se prej obrne in prevzame vodstvo ampak mi ga že naslednji krog prepusti, ko ga vidim leteti po zelenici. R2: Ufff....tukaj sem se pa bal da bo spet destruction derby. Na srečo sem se lepo prebijal v ospredje skupaj s Šoštrom, dokler nisem prišel do Šimenca Jebemti človek....navadi se pravilno zapirati ljudi!! To da sva bok ob boku na ravnini in me ti počasi rineš na travo se mi ne zdi kot športna poteza ane. Poleg tega čist ampak popolnoma na RANDOM bremzaš pred ovinki! OK, sem prišel nekak mimo in vozil daleč za Šoštrom, ko po 5 osamljenih krogih kot sneta sekira Glavač pripizdi za hrbet in kar naenkrat mimo mene. Jst res ne vem kaj ti ješ, da si tko hitr. Končno 3. mesto zadovoljen. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 1, 2009 Avtor Share Napisano November 1, 2009 Hjejj Treniram neki čez dan in si rečem...se nekaj pa še bo...pridem na trening in ko zagledam čase, me je kar glava zabolela Na Q še postavu svoj PB, a še zmeraj daleč zadaj. R1: Zmeraj, ko sem se privleku do 8 mesta, me je zaspinalo (skupaj 3x) R2: V prvem krogu butnem Novaka(mislim, da ga je malo počez vrglo, al se pa samo tolažim) zakar je zmanjkalo motivacije(moja krivda, sorry Marko). Spet križaril brez vsake volje. Bravo zmagovalcem, pa formulašom-sedaj vidim kaj morjo pretrpeti v F1(tolk krogov, TC) Nič od nič...pa drugič Link to post
play 502 Napisano November 1, 2009 Share Napisano November 1, 2009 Na srečo sem se lepo prebijal v ospredje skupaj s Šoštrom, dokler nisem prišel do Šimenca Jebemti človek....navadi se pravilno zapirati ljudi!! To da sva bok ob boku na ravnini in me ti počasi rineš na travo se mi ne zdi kot športna poteza ane. Poleg tega čist ampak popolnoma na RANDOM bremzaš pred ovinki! Jaz te res nism videl, nism pa kr zavil ali podobno, šel sem počasi levo ali desno, kako pa bremzam, pa sploh ne vem kaj misliš, tako sem moral, da pač se ne obrnem v ovinku, ali da me ne odnese, pomoje je tebi težje to, da nisi sm mimo piču, da se se kr namatral? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 1, 2009 Avtor Share Napisano November 1, 2009 Rezultati Race 1 Race 2 Link to post
Recommended Posts