Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

Recommended Posts

• Odgovori 335
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Imam eno vprašanje... Z nekaterimi sem se pogovarjal glede formule masters.. Bi kdo vozil? Mišljeno je kot neka spremljevalna serija za F1. Dirke bi bile 2 dni pred F1 dirko torej v ponedeljek. Don

Zdaj skinov verjetno nebo nobeden delav (glede na to, da jih je malo morje). Je pa zaželjeno, da celo sezono uporabljate istega (magari še sliko pripopajte, kerega boste vozili).

Ameriški trg je podal prošnjo, da bi rad gostil vsaj eno dirko Formula Masters. Tako je FIA odobrila še dodatno dirko, ki bo potekala 14.2.2010 na dirkališču Laguna Seca (sedaj skupaj 7 dirk).

Ok..samo imam občutek, da bo pole še hitreje kot 1.20.

A bi kdo furu dones zvečer po osmi uri?

EDIT: Zanima me še ena stvar. Na forumu pod temo WTCC sem prebral, da lahko izbiramo med avti wtcc08, Formula masters in med vsemi progami. Včeraj zvečer sem šel na server sloWTCC in res sem lahko izbiral med avti, med progami pa ne (vozil sem lahko le nastavljeno cuitibo08).

Sedaj me zanima, če se dejansko da izbirati proge, ko greš na server, ali lahko voziš le progo, ki je nastavljena na serverju? Prosim za pomoč, ker sem lastnik igre race On manj kot en teden in se še nisem najbolje "spoprijateljil" z njo.

Hvala!

Lp!

Sedaj me zanima, če se dejansko da izbirati proge, ko greš na server, ali lahko voziš le progo, ki je nastavljena na serverju?

V chatu daš opcijo VOTE, sm nevem če lahko sam glasuješ...al sta potrebna vsaj 2 na serverju.

Lahko sam glasuješ...sam morš čez cel seznam prog, da prideš recimo do željene, ker se menjajo glede na seznam, ki ga je maxl določu.

Če bi pa po končanem race 2 rad še enkrat isto progo vozu, potem pa dej vote za naslednji session in ne track. Tako ti bo skočilo na practice namesto na naslednjo progo. Pa nujno morš dat vote, ker drugače ti avtomatično naloži naslednjo progo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...