mancSLO 1 945 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Zato sprašujem, ker se mi zdi nekoliko prevelik upor pri vrtenju volana z predlaganimi nastavitvami Gain 100, Volume 50, Tone 50, FX 50? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano September 27, 2017 Share Napisano September 27, 2017 Hm.. nevem kako je za logitech js mam na svojem tako edino mislim da sem fx malo znižal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 28, 2017 Share Napisano September 28, 2017 Meni pri teh nastavitvah želi volan iz rok iztrgat in moram zelo zmanjšati moč. Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Fantje, kaksen je ta PC2? V primerjavi z AC, recimo? Boljsi, podoben, slabsi? Je kaksen razlog da si to namestim ali niti ne zares? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Z AC ga ne moreš primerjati že zaradi fizike, ki jo ima AC najboljšo poleg iRacinga in rFactor 2. Ima pa PC2 nekaj kar mene osebno noter potegne in sicer čudovito grafiko, prelepo spreminjajoče se vreme in tudi fiziko so malce popravili napram prvemu delu. Ima tudi dnevno nočne cikle in noro dobro podporo za VR, ki jo nobena od simulacij na tržišču ne prekaša. No, dokaj blizu ji je Dirt rally ampak ima pomanjkljivosti (ne vidi se celotnega dirkalnika ampak samo sprednji del ). Lastim si tudi prvi del PC, ampak se ne more primerjati z dvojko. Dirke z Radicali so epske, sploh, ko se vmes vrine še vreme. Dežne dirke so zares superca. Sploh luže, ki se nabirajo na delih dirkališča so prave pasti, kjer lahko zelo nastradaš, če se zapelješ čez Prav tako je lepo videti kako se dirkališče suši ampak še vseeno ostajajo lužice. Skratka, če iščeš top simulacijo ta igra to ni. Ima pa velik faktor zabave z AI v kariernem načinu. Tukaj sem jo jaz kupil: https://www.cdkeys.com/pc/games/project-cars-2-pc-steam-cd-key Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Akhm, jest noob pa 49€. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 (urejeno) Na steamu je 59,99€ tako, da se ne sekiraj preveč Ja, so pa cene kar visoke. Jaz večinoma kupujem na cdkeys.com, kjer so ponavadi hude akcije. PS.: Samo ne pozabi nastaviti recimo platforme (Steam, Origin,...) in Worldwide. Uredil October 1, 2017 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Tole kopiram sem, ko sem malo temo zgrešil: Glede stock nastavitev. Kakšna je razlika med loose in stable ter ali se fuel v single player avtomatsko prilagodi št. krogov. Pogrešam ali ne najdem porabo per lap? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 DVD verzijo pomoje lahk uredim pod 45eur.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Kaj pa ti bo DVD verzija? Doma imam polno DVD verzij na katerih se mi nabira prah in še prostor mi zasede. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Kupiš DVD verzijo, prepišeš ključ v Steam, instaliraš PCARS2 (oz. če si @enjoyer83 ta tretji korak spustiš) in DVD pridno ekološko recikliraš. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 jaz mam ene par dvdjev, ki jih ne bom nikoli niti pognal - sentimentalna vrednost in prispevek avtorju načeloma pa Matjaž ni daleč od resnice 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 DVd verzijo lahk prodaš, če ti špil ni ok, ali se ga naveličaš, kaj če ti na stemu 30x iger igraš ponavadi mogoče neki novga, steem igro prodaš pa ?? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 Ko 1x vneseš kodo v Steam je DVD za druge uporabnike neuporaben, ker je koda že uporabljena. Kako pa je z konzolno verzijo pa ne vem. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 A potem je stable bolj na sigurno, loose pa kaj??? Ali se stable in loose set prilagodi št. krogov, ali je treba kaj nastavit? Citiraj Link to post
Recommended Posts