Grebenc Gašper 193 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Js priznam da sem imel v prvih krogih en dive pred šikano, na sreče mene in enega corovca v GT2 uspela nekako rešiti, jaz sem bil pa tako kaznovan z spinom in peskom. Po tem sem seveda veliko bolj pazil in raje počakal čez šikano Citiraj Link to post
57X 962 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 @mancSLO seveda mam replay, sicer pa sam štart sploh ni bil problem, tega nisem nikjer napisal. Je pa zlo slabo štartal in je bil nervozen cel 1. krog, vključno s prvo šikano. Pa kaj nama pomaga replay, če fantu ni jasno kaj je naredil narobe? Vprašaj ga, če se ne spomne, da je sekal 1. šikano in zakaj se je to zgodilo (da je sekal šikano). Povej mu, da se v duhu fair playa, na fun eventih počaka na dirkače, ki si jih z nedovoljenim manevrom prehitel. Nikakor pa se potem, ko te taki dirkači celo ujamejo in prehitijo, ne izvaja pritiska na nemogočih delih proge (kombinacija Indianapolis), samo zato, da nekoga spraviš v težave. To ni namen fun eventov. Tip je bil na Q dve sekundi hitrejši od mene in bi me kasneje z lahkoto prehitel kadarkoli bi želel Sicer pa ni treba neke drame delat, itak počasi zapuščam AC evente, zgleda, da bojo na RD AMS eventi tud ob vikendih. Juheeej Kar se prehitevanj LMP1, jaz v 7 krogih nisem imel težav, razen v 1. krogu, ko mi je en divebombal v Tertre Rouge in za las zgrešil še enega izmed naših GT2 dirkačev (Tuš ali Kraner). Če ne bi pogledal v vzratno ogledalo, bi že tam zaključil dirko. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Ah saj ne zaradi drame, saj je bil fun. (če je endurance lahko fun) Če se pa fantu na videoreviewu pokaže, kje naj drugič pazi, pa nič takega. Jaz rad pogledam, kaj sem ga tudi sam biksal, za drugič. Poslji mi na ZS če hočeš. Da ne bodo LMP narobe štekal. Jaz sem "našim" blendal v pozdrav k norc. Pa vsakič "dej mal zavetrja, noo", ampak niso imeli časa. 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Večinoma so bili kar vredu GT2 dirkači. Tisti, ki so se borili za visoka mesta so kar vedeli kaj počnejo. No edino ferrari nad katerim se pritožujete. ( ima kdo cel replay?). Največ problemov sem imel s tistimi, ki niso vedeli kam naj se postavijo. Tako da sem imel parkrat situacijo, ko sem hotel iti mimo izven idealne pa sem bil blokiran. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Marjan, sem videl da si vsakič blendal Drugič bi lahko dodali par skinov, da ne bodo med 15 istimi dirkalniki 3je različni skini, da bom vsaj vedel kdo je Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 13, 2017 Avtor Share Napisano March 13, 2017 Skini bodo, ko bo organizator imel več časa za organizacijo To je bil neke vrste test tudi za mene, ker sem se v zadnjih mesecih izogibal organizaciji in serverjem in sem malo padel iz prakse. Na naslednjem boste lahko tudi farbali, če boste hoteli 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 Če bi kdo kadarkoli na kakšni dirki na naših serverjih mel kakšen svoj skin, naj samo napiše in mi pošlje skin pa bomo uredili. 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 (urejeno) @Matjaž Murn a tudi za GT3 lahko kakšnega custom še dodamo? edit. Sorry Porsche GT3 cup sem mislu Uredil March 13, 2017 - skopusnik Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 (urejeno) Tam kamnčan ne bo dovolil, ker so poštarski skini zakupljeni pa to... Uredil March 13, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 13, 2017 Share Napisano March 13, 2017 ja, veš kok men pošta plača za tisti skin,.. kaj šele ostali 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2017 Share Napisano March 14, 2017 @skopusnik komot 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts