Skoči na vsebino

DiRT 4

n1vekk

Recommended Posts

Vceraj zasluzil prvi ingame miljoncek CR-jev s tem da imam ze polno garazo  v Punim Team barvah avtov...woohoo :)

Ko smo ze pri tem...je ze kdo razsiril garazo iz 4 slotov na mogoce 15. Vmesna stopnja je sicer 8 slotov in stane 100.000CR, za 15 slotov pa bi moral dati 250.000 CR. Ce je sel kdo ze na 8 slotov lahko prosim pogleda ali cena za 15 slotov ostane ista 250K ali se sorazmerno zmanjsa glede na nakup 8 slot graze na 150K. TNX

Sem pa na Svedskem dozivel izkusnjo, ko so mi sli mravljinci cez hrbet.

Nekje zadnja cetrtina proge v karirskem nacinu. Ali se muci z Imprezo obdrzati prednost pred AI zasledovalci. Svicam kot kojn, da ne zamudim bremze pred ovinki z visokimi napluzki a vseeno turbina dela na polno..kontroliran slide, vidljivost krasna in v daljavi zagledam ravnico. Pozen hudica! Avto se vrti v rdecih obratih v zadnji brzini in priblizujem se vrhu hriba, kjer se ne vidi nicesar. Slisim sovoznika left 5 se pripravim na panoramo, ki jo bom zagledal na vrhu a lej hudica!

Iza hriba 5 metrov nad tlemi hoovra helikopter in dela tak snezni prs ter vrtince, da ne vidim ama nista. Avto na pol v luftu v samem zametu vidljivost nicna...zvoki in pojava helikopterja malo nad mano strasljivi. Pristanek in kalibracija avta po njem sicer srecna...je pa na hitro zraslto nekaj sivih las :D

Se enkrat prej sem pa enega drona skor zbil, pa neki zajcjo drzini, ki je letela cez cesto sem skoraj zmanjsal stevilo clanov za polovico ;)

Stvar je res zakon. Je bil pa zaenkrat moker in dezeven Wales z Imprezo zame najboljsa in adrenalinska izkusnja. Drsenje, nepricakovani ovinki in kombinacije hitrih odsekov. Sicer v gozdu frejmi kar konkretno padejo, tudi drugace so frejmi med drzavami zelo razlicni, kot sem opazil.

Vsak dan se tudi splaca pogrindat tiste daily evente, prav tako pa kariero vozit s kupjenim avtom.

Uredil - AliBuggy
  • Odgovori 131
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Me mika tisti stage creator - se bo vidlo kdo zna iz prve vozit ne pa kdo nima šihta.

Teden bo okoli in vsak dan sem sel malce spilat kariero, da se je do tega petka nabralo CR-jev in da sem odklenil stvari, ki sem jih zelel za petkov session. Sem na 85% kariere v rally in do sedaj nimam res  za povedat kaj ocitno slabega, edino nekaj stvari, ki so proti koncu postale ze malo motece oz. se jih je sele sedaj opazilo.

Dejansko so proge v karirnem nacinu zgenerirane saj se doloceni odseki veckrat ponovijo cisto na isto finto ali pa so zrcalni..:angry:

Malce zmoti tudi skorajda flat proga oz nakloni v ovinkih. Hribcki in dolince so ze ok...samo ni pa tako veliko nagnjenih ovinkov kot v DR...celo v D3 se mi zdi da jih je vec.

Scasoma postaja stvar malo moteča, se posebej ce si bil navajen res lepo kreirnih prog v DR.

Vcasih imajo AI neke nadnaravne lastnosti saj na dolocenih sekcijah pridem v momentu iz 1 na 10 mesto. Opazil na Svedskem in v Avstraliji. Bi rekel da na ravninah AI dajo v 8 prestavo :D

Glede upgradov (kar sem spraseval v svojem monologu), pa zgleda da placas kar polno ceno...tko da ce ste skrti kot jaz se splaca malo pocakat, pa pol ko imas dnar kupit top-shit opremo in upgrejde, vmesno fazo pa preskocit.

To je to po enem tedno, ce pa se kdo poda svoje mnenje pa oblubim da ne bom jezen :D:DD[it]

Kar se tice generatorja prog:

e85808d0df39a305b1845ad03b90edd5.jpg

verjamem da je neskonco mozno kombinacij ampak obstaja samo 6 razlicnih levo 5, 6 razlicnih desno 5 itd in se lih tako lahko navadis te odseke in potem rata enako kot v DR...sej drugace mi je pa precej vsec. 

Uredil - nivek_m

tale Stage generator kot so propagirali bodo morali res se fajn izpiliti, mislim pa da vecjih tezav s tem nebi smelo biti, ce dodajo nove objekte in nastimajo, da se vec kot enkrat ne ponovi na dolgih 10min progah na kratkih pa itaq ni pardona.

drugac pa je live nov page, kjer (zaenkrat) lahko naredis sopek prog, ki ti ustrezajo. Kaj sicer z njimi lahko pocnes mi ni cist jasn je pa neki :D

https://www.dirt4game.com/uk/home

@vajtos Sicer ne vem kaj je finta sam displaj na volanu mi je zacel delat. Kaze mi prestave.

Probaj na volanu zamenjat profil, pa pol spet nazaj...men dela pol.

Uredil - AliBuggy

Včasih je AI res na kakšnem odseku povsem prehiter, če si na par sektorjih povsem zraven, potem pa kar naenkrat 10 sekund zadaj... Pacenoti so mi na nekaterih ovinkih precej sfaljeni, fizika na asfaltu mi pa tudi ni preveč všeč. Sicer pa kar okej :) 

• 2 months later...

Eno vprašanje. Imam PS4 in T500RS. Ko se PS4 prižge se volan normalno kalibrira levo, desno in se postavi na sredino. Ko pa grem v Dirt 4 in se ponovno kalibrira, gre levo in desno, potem pa se ustavi na 45 stopinj v levo. Je to normalno? Ker potem v igri pa normalno deluje "sredina".

PS4 in DIRT 4 mal heca, men dela vse OK, ko pa vozim nek stage 2min ali celo popreje, kr ven vrže iz igre,  kot da ga ni, nato na novo odklopim iz usbja volan, dam nazaj in spet recimo dela 2 do 5min, pomoje niso dobr naredili za T500 volan samo podporo itd...(probal celo 3 volane, na vseh 3 enaka pesm...)

Če je tvoj volan OK, probaj na ps4-pcju,  drug špil, če ti dela vse OK, je zihr neki z Dirt4 narobe, pomoje da ja, ker niti kot kaže ne misiijo poudajtat za T500, oz mogoče bodo, bojim se da bo reč delal dobr le na T300 in na novem T GT-ju volanu.

Volan dela normalno v drugih igrah tako, da to ni problem. Zanimalo me je, če tudi ostalim pri začetni kalibraciji konča pod kotom in ne na sredini.

Ja t500 ni uradno podprt in verjetno tudi ne bo. To, da ti meče ven rešiš tako, da daš "Tire Friction" na 0 in potem vse dela OK ;)

Vir: http://forums.codemasters.com/discussion/52861/dirt-4-ps4-t500rs-and-th8rs-compatibility

Je pa bedarija, da nočejo uradno zrihtat, glede na to, da so v igri nastavitve na vse obroče in tudi T500 prepozna po imenu .

Hvala za info :)

Ah zakaj neki, važn da bodo lahk nove volane prodajal, če ti je v igri volan na pravi poziciji, in da je le takrat zamaknjen ko se kalibrira, se men zdi da ni nobene panike.

Codemasters ne bojo nobenih volanov prodajal. T500RS uradno ni supportiran na PS4 (ker ne delujejo vse tipke) in potem tudi v DiRT4 ne more bit podprt.

To bi mogoče lahko Thrustmaster uredil kvečjemu s kakšnim Firmware updatom, samo vprašanje kako je s HW, če se sploh da.

Pred 6 urami , Matjaž Murn je napisal:

Codemasters ne bojo nobenih volanov prodajal. T500RS uradno ni supportiran na PS4 (ker ne delujejo vse tipke) in potem tudi v DiRT4 ne more bit podprt.

To bi mogoče lahko Thrustmaster uredil kvečjemu s kakšnim Firmware updatom, samo vprašanje kako je s HW, če se sploh da.

Seveda je lahko podprt v Dirt 4, saj je tudi v mnogo drugih igrah (med drugim Dirt Rally). Edini problem pri 4 je ta, da očitno "Tyre friction" pošlje napačen signal volanu in se ta sesuje (zato tudi ob izklopu te funkcije vse deuje brezhibno). Verjetno bi res lahko TH to uredil, vendar je to bolj naloga Codemasters, ker je napaka na njihovi strani.