silicijeva dolina 1 254 Napisano June 7, 2017 Share Napisano June 7, 2017 On 6. 6. 2017 at 19:35, play je napisal: Tole pa zgleda kar lepo. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 choo choo....hypetrain countdown https://www.igdb.com/games/dirt-4/countdown ...ta noc, bo moj dan 2 Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Tkole včer igral 2h dokler mi ni skuril vse živce, igram na ps4, nardil so že nek update in ne pomaga nič, t 500 se na vsake 5 do 10min vgasne, se hoče kalibrirat in ne dela ok, FFB mi je mal čudn, ni enako kto je blo v dirt rallyjju, daleč od tega, imam čist mešane občutke glede fizike...upam da ko pride 50gb update da to uredi, mogu bo bit velk update... Grafika, ne vem men ni jasno zakaj 2x, slabše od dirt rally-a , kaj jim je?, ok Španija je huda, ko ti samo anrdi stage se mi zdi enako ok, ampka dokler pa ne uredijo podoporo volana, grafiko...ne vem kaj rečt, mal sem zmeden, jezn ker vsak špil ki ga zadnje časa dajo ven , pride še 10x update in mogoče je špil ok čez mesec dni, ali pa celo še to ne...ne vem men tole ni kul izdelek, mal nas hecajo. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 T500 kolker vem itak nima uradne podpore sploh na ps4. Drugace pa je problem z ffb na t500 pa ps4. Ce izklopis ffb se volan ne bo vec kalibriral kr naprej. Drgac pa tist release time @AliBuggy ne vem ce drzi ker na steamu pise da bi naj bil release sele jutri ob 19:00 Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Ni res, T 500 dela na PS4 odlično Dirt rally, Seba evo, Asseto, ProjectC, F1 čist ok, vse je enako kot T 300, enaka podpora in ker špil je OK T 500 dela fenomenalno, in tudi na Dirt 4 bo, sm da pomoje nardijo kak nov update.. Špil je pa tko, nekej uradno se dila 6 dalje, nekje šele 9 dalje...kako je na pc ne vem... Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Gledal sem enga streamerja ki je igral na ps4 že v četrtek prejšn tedn in je imel enake probleme kot ti. Če izklopiš FFB na T500 ti volana ne bo več stalno kalibriralo. Vem pa ne a je to fora špila ali ps4. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Sej ko je prišel Dirt Rally je blo enako, šele drugi pack update je FFB popravil, popreje ni OK deloval, tko da se doaga trenutno vsem za Dirt 4 na T 500 na ps4 heca, na PC ne vem, ampka sm 99% da bodo tole uredil. Sej pelje se ok, sm vidi se da ni to to, upam da uredijo, kar se pa grafike tiče pa sami mal javte, men ni glih OK. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Na pc dela T500 normalno ni problemov. Sicer js ga nimam ampak po videnem ni teh problemov kot na ps4. Za PC ti bomo pa povedali ampak še ni zuni Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 PlayStation®4 compatibility (*)This decision is upon each game developer and will therefore vary from racing game to racing game. In the event of upward compatibility with PS4™ racing games, the T500 RS racing wheel will only be recognized in the game, and not in the console’s menus. Please note that the “SHARE” and “PS” functions will not work on the wheel in PS4™ racing games. Nevertheless you can still use your gamepad for these 2 specific functions. V bistvu to pomeni, da je volan s PS4 kompatibilen samo, če razvijalec igre naredi podporo za volan. Vprašanje kaj so Codemasters čaral... Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Razlike je sm ta da t 300 lahk delaš z tipkami vse, t 500 pa rabiš imet plošček poleg na ps4, vse ostalo VSE enako, nebi govoril, če neb vse špile probal, in ja če naredijo za T300 itak da nardijo za T500 govorim na ps4, tko da brez bojazni, vse bodo poštimal, mene moti to, da grafiko dvomim da poštimajo, razen če pride res kamijon težak update, pol jim še vrjamem, tko pa... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 (urejeno) @vajtos: dej nehaj me strasit no. Jutri mora ob 19-ih ze pircek v D4 padt ne pa da bom sele downloadal tole je povedal njihov developer: Neil McCabe [developer] 18 hours ago Midnight UK, simultaneous release worldwide. https://steamcommunity.com/app/421020/discussions/0/1291817837639878788/ ...zdej mi pa nej en pove a nastimam budilko danes zjutraj al ne Uredil June 8, 2017 - AliBuggy Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Ja ce je midnight UK potem drzi tist countdown. Na steamu je pa drgač. Bomo vidli Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 wooohooo kljucke se je pojavil na Humble storu DiRT 4 (Pre-order)... ze preloadam. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 9, 2017 Share Napisano June 9, 2017 (urejeno) Ekola na hitro sprobal in razocaranja, kot sem se bal na sreco ni. Bo potrebno se kaksen fine tuning na volanu narest pa kaksno tipko premapirat, drugace pa je stvar NORA! Sem sel kariero na 88% difficulty. Assiste isklopil, igral pa sem se malo z ABS in bremzanjem, ko odvzemas gas. Za slednje nisem preprican se kaj bi naredu, ker ce je cisto na OFF je bil avto na pesku sprva malo cuden glede na default 1. Res pa je, da je slo za Opel Adam in sprednji pogon. V karieri bo AI diff potrebno se malce povecat, ker si prelahko prvi. Me pa zanima kaj mi vedno za "team deductions" odsteva denar. Kaj hudica je sploh to? Graficna je delala na polno in se nisem slisal, da bi se kdaj ventilatorji tako vrteli. Moram popoldne se malce s settingi za grafiko pospilat je pa po default prepoznano na high 1080p 4xMSAA in 8xAA na moji R9 290 Obcutki: Stvar ima potencial vsekakor, je pa resnicno malce drugacno od Dirt Rally tudi v Simulation nacinu. Ne vem lahko da so pac zacetni avti (Adam in pesek) sam res ni bas neki tezko tole hendlat al sem pa se kaj pozabil pogledat. S Pezojckom 306 v Spaniji in asfaltu pa je bilo dosti bolje kar se feelinga tice Vsekakor danes zvecer bo zanimivo...wooohooo! Uredil June 9, 2017 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 9, 2017 Share Napisano June 9, 2017 Vidim da je tudi že verzija na travniku, no pa dajmo probat kakšen je. Če bo cool nabavim in se vam pridružim na kakšnem brzincu Citiraj Link to post
Recommended Posts