Mouly 2 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 Prodam volan logitech G25, ki deluje brezhibno in ni veliko rabljen, v originalni embalaži (zadnjih par let mi samo stoji v škatli). Zraven je tudi okvir z avtomobilskim sedežem, za boljšo izkušnjo pri vožnji. Okvir je popolnoma nastavljiv, za vse velikosti ljudi, sedež pa ima še originalna vodila za pomik naprej/nazaj, ob enem pa je nastavljiv tudi po višini ter po naklonu naslonjala. Okvir se popolnoma razstavi, zato je transport mogoč z osebnim vozilom. Zraven je v kompletu vštet tudi tepih. Glavna drsna cev je iz inoxa, ostalo je pobarvano konstrukcijsko jeklo. Pred volanom je "polica" za ekran ali laptop, po želji pa se jo sname stran. možna je tudi prodaja vsakega posebej, cene po dogovoru. Cena za vse skupaj 350€ več info na tel: 031 476 809 LP Matej 1 Link to post
ingange 379 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 Prav lepo narejena zadeva. Veliko razmisleka vloženega v dizajn. Škoda da prodajaš. Link to post
Mouly 2 Napisano January 24, 2017 Avtor Share Napisano January 24, 2017 Hvala! Res ga že vsaj dve leti nisem uporabljal, tako volan kot okvir in zadnje čase se bolj zadržujem v garaži, zato bi rad nabral nekaj denarnih sredstev za odprte projekte . Od začetka sem imel volan MOMO, in ko sem nabavil G25 sem moral dodati še del na okvirju za menjalnik. Ker sem bil ves v zanosu od navdušenja nisem imel časa, da bi pobarval dodan del, (je blo treba hitro probat) potem pa je tako ostal. Ampak to je eno urco dela. Je pa sedež res udoben in daje občutek vožnje kot v avtomobilu, razen pospeškov v različne smeri, katere je težko ustvariti v simulatorjih (oz. zelo drago) Link to post
Mouly 2 Napisano February 2, 2017 Avtor Share Napisano February 2, 2017 Če kdo želi prodam tudi samo avtomobilski sedež. Gre za sedež iz enega novejšega Senic-a, je pa kot nov, nič raztrgan, brez sledi uporabe (vzet iz kramboliranega vozila). Ima originalna vodila za pomik naprej/nazaj, nastavljiv po višini, nastavljiv naslon ter nastavljiv vzglavnik. Sedež ima celo gretje, če ga bo kdo želel zvezati. Cena samo sedeža bi bila 80€, oziroma po dogovoru. Več info na tel 031 476 809, ali ZS LP Matej Link to post
play 502 Napisano February 2, 2017 Share Napisano February 2, 2017 Matej ti bom javu, sosed ima že uničenga, pa bi ga menjal, mogoče celo kupi.... Link to post
ingange 379 Napisano February 2, 2017 Share Napisano February 2, 2017 Če rabiš gretje sedeža pri simracingu pol delaš nekaj narobe ? hahaha. 3 Link to post
play 502 Napisano February 3, 2017 Share Napisano February 3, 2017 Ni res, če zjutraj furaš, si najprej skuhaš 3deci kave, se pokneš v zic, stisneš gretje, da ti vidš kako žez 5minut letiš na WC, kaj si ti ja nooor.... 1 Link to post
Ale 472 Napisano February 3, 2017 Share Napisano February 3, 2017 @play, eni gremo na šiht zjutraj...sej vem, mal heca... Link to post
play 502 Napisano February 4, 2017 Share Napisano February 4, 2017 Ale eni gremo v soboto in nedeljo in vse praznike na šiht ja...., pa konc šihta 8 do 10h delovnega študiramo cele dneve, pa prokleto mal spimo zaradi naše lepe dežele...., bom grdo reku ni keč zaslužit 700 do 1k eur, keč je plačat položnic mesečnih za 1,5k eur če imaš jebeno firmo...vsi smo v enaki greznci... Link to post
PEK 2 291 Napisano February 4, 2017 Share Napisano February 4, 2017 Razn Murn je pouhn k lešnk! 1 Link to post
Mouly 2 Napisano February 10, 2017 Avtor Share Napisano February 10, 2017 PRODANO! LP Matej Link to post
Recommended Posts