ingange 379 Napisano January 20, 2017 Share Napisano January 20, 2017 Ponovno jaz Ker je DD izredno brutalen in močnejši od mene je padla odločitev da rabim nov volanski obroč ki bo imel paddle shift . Na daljših dirkah roke preveč trpijo ko v ovinku spustiš obroč in menjaš na sekvenci . Ima pa to svoj čar in zato je potrebno narediti oba volana na quick release, zato da ne bo potrebno preveč šraufat ko bom hotel menjati stil . Začelo se je izbiro materijala . Kaj naj bo les , kovina , carbon fiber ???? Pa naj bo les , ker je lep . 3 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Share Napisano January 20, 2017 Izrezan : Pomemben je tudi oprijem ki je seveda narejen po meri za moje šape : Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Share Napisano January 20, 2017 Malce topografije še iz druge strani : Pobrušeni robovi , de lepše vsede v roko : 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Share Napisano January 20, 2017 Nosilci za stikala za paddle shift . Tu zna pasti kakšen komentar , vendar sem v ta del vložil ogromno razmišljanja in na koncu se je to izkazalo za najuporabnejšo rešitev . In tudi občutek ob pritisku ne more biti pristnejši in natančnejši kot da pritisneš samo stikalo . Kot bonus pa ta mehanizem ne potrebuje nobenega povratnega mehanizma ki bi stikala vračal na izhodiščni položaj . Eko še zmontirano na svoje mesto in izvrtane luknje za stikala . In ja za prestavljanje se pritisne na stikalo . Ni nekih velikih fansi prestavnih ušes ker jih ne potrebujem . Ergonomika ročaja je narejena tako da je prst vedno na pravem istem mestu . Mogoče ni videt tako 2 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Share Napisano January 20, 2017 Na tem mestu sem bil v veliki dilemi . V katero smer naprej ? Naj ga skitam in pobarvam črno ? Naj ga oblečem v karbon ? ........Ne les je lep ! pa sem ga fino pobrusil in zlakiral . Verjetno se bi kdo odločil drugače ampak jaz sem zadovoljen z rezultatom : 2 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Share Napisano January 20, 2017 Nato je sledilo polaganje špagetov : In še povezani v spiralni kabel : Citiraj Link to post
Popular Post ingange 379 Napisano January 20, 2017 Avtor Popular Post Share Napisano January 20, 2017 In zadeva končana . Ni še povezan na kontroler in sproban .Hrbtni del pa ni lakiran namenoma , ne vem zakaj ampak naj diha . Končno poročilo zato še pride. Zmontiran quick release : Odstranjen quick release : In še lepotec od spredaj : To je to : 18 Citiraj Link to post
treker 139 Napisano January 20, 2017 Share Napisano January 20, 2017 RESPECT!! Enostavno a čudovito! 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 21, 2017 Share Napisano January 21, 2017 Daj tole na Kickstarter, tam je vse kar je leseno top shit! Drugače pa, fenomenalno! 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano January 21, 2017 Share Napisano January 21, 2017 Bomba,edino drugo stran bi moral polakirat,ne zaradi izgleda ampak zaradi krivljenja 1 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Kapo dol @ingage, hudo izgleda! 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 23, 2017 Avtor Share Napisano January 23, 2017 (urejeno) Danes sem si vzel prost dan . Z namenom da zalotam barvno karbonaro . Lepo počasi da se nisem zgubil . Prevezal sem vse do sedaj narejeno . Stopalke , sekvenco in sedaj še tanov volanski obroč . Vso kablovje sem spravil novo škatlo ki ima častno mesto - kje ? To pokažem čez kak mesec . Vse na kupu zgleda takole : Volan sproban , vsa stikala delujejo ! Zaj pa gasa Uredil January 23, 2017 - ingange 6 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 Pred 2 urama , ingange je napisal: ki ima častno mesto - kje ? To pokažem čez kak mesec . Uuuu, jst pa sumim kaj pripravljaš 1 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 23, 2017 Avtor Share Napisano January 23, 2017 Ja sej ni skrivnost . Button box bo na pokrovu. Samo ne mislim preplačevat push buttnov tu v slo. So naročeni iz prc in ko pridejo bo zadeva končana. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 A boš tule? Citiraj Link to post
Recommended Posts