alkoro 676 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Iz trenutnega pravilnika je zaključek tak, da je voznik kvalificiran za točke če prevozi 75% dirke (FIA ima to mejo na 90%). Če prevozi manj pomeni, da dirke ni končal (DNF). Nikjer ni navedeno, da mora voznik videti karirasto zastavico, zato mora veljati, da se najprej upoštevajo krogi na to se pa gleda skupen čas. Na podlagi tega Pavšek ne more biti za dirkačema, razen če mu podelite DNF, kar mu pa po trenutnem pravilniku ne morete. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 pred 9 minutami, skopusnik je napisal: @mancSLO ali pa počakaš še tisto minuto, al boš že pozabil kaj si hotel povedat? Kriv je Marko, ki me je za krog in sem tako kmalu zaključil. Če bi mi kunos software pustil odpeljati 70 krog, bi še jaz Tomažu pomahal Ob 200 plp obvestilih nisem vedel, da bo koga to tako zmotilo. Sklep: bom drugič počakal Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Ne vem, imam deljeno mnenje, če je endurance bi res moral vsak prit skozi cilj, tak ali drugače, ni pa to po pravilih, sicer pa tudi jaz nisem šel čist po pravilih in sem naredil krog z penalty, čeprav ni bilo namerno in zelo malo izven proge. Pomoje najboljše, da se Pavška klasificira pred 2 dirkača, čeprav je to v škodo Gašperja, pač moje mnenje, se je že pogledalo nam skozi prste na prvi dirki z PLP (črta za bokse).. Za naprej pa bodo očitno potrebna bolj striktna pravila, glede chata pa se bom sam zadržal, čeprav se tudi drugi niso na prejšnjih dirkah Uredil January 11, 2017 - mare87 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Alen, močan občutek imam, da pišeš meni. Nisem pravi naslov za tvoje argumente. Če te je zmotilo moje osebno mnenje in ga hočeš spremenit, nimaš sreče, ker je zacementirano Če ne pišeš meni, je situacija ista za mene. Samo delim mnenje Jaz imam svoj pristop k pravilniku. Dokler nisem oškodovan, sprejmem vse. Če pa sem oškodovan pa pač naslednjič zbijem Murna. Ker Murn je kriv za vse 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Kaj pa če bi takole. Mnenja so na dlani, Matjaž pa odloči in je OK. A ja. Jaz bom pa drugič kasneje tipkal. Ps.: ali se da izklopit tista obvestila, ko se nekdo connecta pa to? 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Probaj še enkrat napisat da boš drugič kasneje tipkal in če se da obvestila izklopit. Ker mislm da še nisi tega napisal na tej strani. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Just now, skopusnik je napisal: Probaj še enkrat napisat da boš drugič kasneje tipkal in če se da obvestila izklopit. Ker mislm da še nisi tega napisal na tej strani. Ne obvestila od chata ali ptrackerja. To znam. Tisto na vrhu mislim, ko se nekdo logira? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Tomaž, pišem tistemu, ki odloča o končnem rezultatu. Če si to ti, potem pišem tebi. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Ja Marjan, 2x si (pred zadnjim postom) napisal, če se da izklopit. Pa dvakrat si napisal da boš drugič s chatom počakal da vsi končajo. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 pred 53 minutami, skopusnik je napisal: Ja Marjan, 2x si (pred zadnjim postom) napisal, če se da izklopit. Pa dvakrat si napisal da boš drugič s chatom počakal da vsi končajo. Bom printscreen dal. Tisto na vrhu mislim, ko je z belim tekstom, da se negdo connesta. Nima nič veze z chatom. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Zadnjega komentarja se ne citira. Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano January 12, 2017 Share Napisano January 12, 2017 Malo sem si vzel čas za razmislek glede sistema razvrstitve. Js mislim da bi bilo na endurance najbolj pravilno da se gleda prevoženo razdaljo in čas. Torej kraner zakjuči dirko in dirke je konec. Tisti ki vozijo in zakjlučijo v istem krogu so razvrščeni tako kot pač zaključijo. Če je nekdo v tem primeru za pavškom in ga po tem, ko mu zmanjka bencina prehiti je normalno pred njim. Ostali ki smo bili prehiteni za en krog pa smo za njim saj nismo odvozili takšne prevožene razdalje kot pavšek. To da on stoji oz. Ni zmožen pripeljati do ciljne črte nima pomena saj ni možno z zagotovostjo trditi da bi nam ob nadajljevanju dirke pa uspelo prevoziti razdaljo ki jo je on ali pa zaključiti čeprav mi še vozimo. Po vrstnem redu smo torej za njim. Torej po moje je pavšek v razvrstitvi pred kurentom, mano in kodermanom. Zanima me kakšno bo mnenje tistih na katere ste se obrnili. @mare87 ena točka ali pa nič je pa itak skoraj enako tako da nobene škode ne bi bilo ob spremembi razdelitve točk. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2017 Avtor Share Napisano January 12, 2017 @alkoro, @PEK in ostali imate prav. Sem se prebil skozi pravilnik Blancpain GT Series za sezono 2016, kjer med drugim piše: Citat CLASSIFICATION 207. The car placed first will be the one having covered the greatest distance in the scheduled time. All cars will be classified taking into account the number of complete laps they have covered and, for those which have completed the same number of laps, the order in which they crossed the Line. 208. If a car takes more than twice the time of the winner's fastest lap to cover its last lap, this last lap will not be taken into account when calculating the total distance covered by that car. 209. Cars having covered less than 70% of the number of laps covered by the winner (rounded down to the nearest whole number of laps) will not be classified. 210. The official overall classification will be published and posted by the Organiser on the Official Notice Board after the race. These will be the only valid results, subject to any amendments which may be made under the Code and these Sporting Regulations. Torej, šteje se 69. krog, kjer je bil Pavšek pred Kurentom in Grebencem. Popravim točkovanje ASAP. 6 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2017 Avtor Share Napisano January 12, 2017 Pred 10 urami , skopusnik je napisal: Probaj še enkrat napisat da boš drugič kasneje tipkal in če se da obvestila izklopit. Ker mislm da še nisi tega napisal na tej strani. Pred 11 urami , skopusnik je napisal: @mancSLO ali pa počakaš še tisto minuto, al boš že pozabil kaj si hotel povedat? Pred 10 urami , skopusnik je napisal: Ja Marjan, 2x si (pred zadnjim postom) napisal, če se da izklopit. Pa dvakrat si napisal da boš drugič s chatom počakal da vsi končajo. Pred 9 urami , skopusnik je napisal: Zadnjega komentarja se ne citira. A se lahko ti mal ohladiš? 5 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 13, 2017 Share Napisano January 13, 2017 Pred 23 urami , Matjaž Murn je napisal: @alkoro, @PEK in ostali imate prav. Sem se prebil skozi pravilnik Blancpain GT Series za sezono 2016, kjer med drugim piše: Torej, šteje se 69. krog, kjer je bil Pavšek pred Kurentom in Grebencem. Popravim točkovanje ASAP. Šele sedaj sem imel čas prebrat glede uvstitve Pavška...Taka odločitev je čisto pravilna! Citiraj Link to post
Recommended Posts