skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 No to je torej jasno? ali ti ni? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Ne, nič jasno. Uredil January 11, 2017 - markop Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 OH, the drama Sicer res zanimiva zadeva, kaj naredi par litrov bencina, tako da bom z veseljem čakal kaj bo Todt povedal na novinarski Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Vodilni prečka cilj. Marjan je krog zaostal, ko pride čez cilj je dirke zanj konec z +1lap (odvozil 69 od 70). Tebe vodilni NI prehitel za krog, tako da moraš odvozit do konca 70 krogov. Marjan je prej naredu 69 kot ti 70, tako da je prej končal dirko. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Meni je spotter rekel, naj se ne sekiram preveč in sem mu še na chat napisal, da je blo čist cool. Ja, pisalo je last lap in ko sem prečkal ciljno črto me je Kunoši simulacijoni povrnil v boks. Sta me pa za krog prehitela 2, Janko pa ni mel šans, ... Se tud upal ni pomojem . Fabijanova razlaga drži. Uredil January 11, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Hvala @skopusnik Mogoče jaz vidim to zadevo drugače in Marjan bi moral odpeljati še cel krog. Namreč: 1) Kaj če meni zmanjka bencina in me Marjan prehiti ? 2) Kaj če grem s steze in me Marjan prehiti ? 3) Kaj če bi Marjan šel s steze in dobil penalty v krogu, ki ga ni naredil ? 4) Kaj če bi Marjanu v zadnjem krogu (ki ga ni naredil) zmanjkalo bencina ? 5) Kaj če bi Rokovnjaču zmnajkalo bencina, kot mu je in Marjanu tudi ? Imel ga bi pa več in le uspel regularno prehitet Rokovnjača ? Je to AC fora ali je tudi v RL tako ? Glede RL bi rekel, da je tako v časnovno omejenih dirkah. Ko so pa dirke na število krogov jih mora vsak prevozit pa četudi zaostaja za 5 krogov. Ali ne ? Uredil January 11, 2017 - markop Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Kmečka pamet je kje? Kraner zmaga dirko in počasi pelje v boks, Marjan naj pa mimo dirka še en krog? Pa se zaleti v zmagovalca k se je odloču mal gume zakurt? 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Ja, imaš prav. You hava a point there bi rekel. Je pa tu pol še matematični problem in sicer kaj če Kraner istočasno konča dirko, ko Marjan prečka ciljno črto za svoj zadnji krog Kako naj Marjan to ve ? Naj naredi še en krog ali konča v RL ? Če ne konča reskira diskvalifikacijo in izgubo pozicije. Recimo. Boh. Anyway. Uredil January 11, 2017 - markop Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Well, zato so radijske zveze in podobne reči Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 Zanimiva debata. Moram videti na replay ker nočem nekaj trditi na pamet. Ampak med dirko nekje proti sredini sma se z Markop podila in vozila cca 1sec za nekom in to par krogov . Ne spomnim se kdo je bil, vendar je v enem trenutku izginil. Prepričan sem bil da je disconectal vendar ni bilo obvestila iz serverja. Ko sem preveril na app ki kaže kdo je okrog mene in čase pa je bil 7 sec pred menoj. Ampak dokler ne preverim je vse ti moja domišljija. Glede pisanja na chat po dirki pa je izredno moteče za tiste ki se še trudimo prebiti do cilja. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) To je bil @Domc, ki se mu je sesul AC. Se spomnem, da je kar zginil brez obvestila in najave. Dobi balast drugič ? Uredil January 11, 2017 - markop Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Če se prav spomnim, me je disconnetal na štartno/ciljni ravnini? Sem brkal mal po crash logih. V glavni mapi steam/ac/crash_logs je mapa valda prazna. V Documents/AC/logs pa... ON REMOTE LAP COMPLETED BY SES ID:7 sessionResults.leaderLapCount=24 WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times ON REMOTE LAP COMPLETED BY SES ID:12 sessionResults.leaderLapCount=24 WAS LATE, HAD TO LOOP 3 times WAS LATE, HAD TO LOOP 3 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 4 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times ON REMOTE LAP COMPLETED BY SES ID:9 sessionResults.leaderLapCount=25 WAS LATE, HAD TO LOOP 2 times WAS LA Tole so zadnje vrstice v logu. Zgleda, da vsak končan krog rezultate nekam zapisuje. Uredil January 11, 2017 - Domc Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 (urejeno) Pred 4 urami , Matjaž Murn je napisal: EDIT: Mogoče samo še za primer dirka za 24H Le Mans 2016, ko je Toyoti v zadnjem krogu odpovedal dirkalnik. V rezultatih pa so zaključili na 45 mestu - kljub večjemu številu prevoženih krogov od veliko drugih ekip. https://en.wikipedia.org/wiki/2016_24_Hours_of_Le_Mans#Race_result http://blackflag.jalopnik.com/why-the-car-with-as-many-laps-as-the-winner-didnt-get-s-1782255785 "Because it took more than 11 minutes for driver Kazuki Nakajima to limp through the No. 5's final lap and the race regulations stipulate that a last lap must be under six minutes to count, the No. 5 Toyota went unclassified in the race results" Torej ta primer pri nas odpade, kot vrjetno tudi pri vsaki drugi dirkaški seriji. Uredil January 11, 2017 - PEK Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 pred 16 minutami, ingange je napisal: Glede pisanja na chat po dirki pa je izredno moteče za tiste ki se še trudimo prebiti do cilja. Zmenjeni smo, da se TS med dirko ne uporablja, za chat pa ne. Če se tako dogovorimo, ga lahko ukinemo, ali pa ga verjetno lahko izklopiš kar sam. Smo pa že itak kot hiša strahov in po dirki se mi zdi, da pa lahko kaj napišemo... 2 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano January 11, 2017 Share Napisano January 11, 2017 A pravilnik mamo pa kar malo tako zaradi lepšega? Citiram: Quote 2.4 Točkovanje Točkovalni sistem prikazuje in določa število točk, ki jih voznik dobi ob koncu vsake dirke na določeni poziciji. Točke se bo podeljevalo tako posameznikom, kot tudi ekipam. Uporabljal se bo sledeči točkovalni sistem. V ekipnem seštevku se bo upoštevalo le točke dveh najboljših dirkačev iste ekipe na posamezni dirki. Voznik lahko dobi točke samo, če je prevozil >75% celotne razdalje dirke. Torej ne uporabljamo lemans sistema. Posledično, je Pavšek 69 krog zaključil v krajšem času kot Kurent in Grebenc, kar pomeni da je pred njima in je osvojil 2 točke. Res ne vem kaj je tu za debatirat... 5 Citiraj Link to post
Recommended Posts