baty 484 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 Pred 9 urami , baty je napisal: 3.del nadaljevanke Sm mislu,da bo trajalo dlje.A ispiracija prišla po polnoči,ko pride luna vn Evo, uštimano. Sory Eršte,malo sm zajebal,ma jebt ga ,saj se ne vidi 8 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2016 Avtor Share Napisano December 6, 2016 Bravo @baty! Všeč mi je, da uporabiš še kakšno drugo kamero kakor tiste default ob progi. Imam pa tudi kritiko - ta mouse tracking/movement izgleda tako slabo, da video čisto pokvari, saj se kamera ne premika gladko, ampak se vse nekaj zatika - k bi kamerman imel parkinsonovo... Glede vsebine pa bi mi bilo mogoče bolj všeč kakšno prehitevanje več namesto celotnega uvodnega kroga, ker se ponavadi takrat ne dogaja kaj veliko. Izbira muske je pa itak vsakič top! 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 (urejeno) OK.bom poskusil par stvari popravit. Problem 5-6 min videa je,da čas kr hitro mine,......in vsak dvoboj posebej kr traja in si zasluži pet minut časa.Časa zal nimam ,da bi večinoma dvobojev posnel in jih obdelal,kot si jaz to želim. Če kdo hoče(mi je že rokovnjač to svetoval)mi lahko preko pm pove,kdaj v dirki se je odvijal dvoboj,pa ga dam za "par sekund" v video. PS.Bom pa probal dobit mal daljši dobr komad Uredil December 6, 2016 - baty Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2016 Avtor Share Napisano December 6, 2016 Glede dvobojev predlagam, da vsak napiše povzetek dirke in v temi dirke napiše kje, kdaj in s kom se je boril. Te povzetke smo pred leti ravno zaradi tega pisali, da so lahko video majstri vključili naše boje v video in si tako prislužili svojih 5 sekund slave Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 (urejeno) Na hitro se vidi tudi na "race gaps" grafu, ki je v rezultatih, ki jih Matjaž objavi po dirki. Oni, ki mu gre črta na hitro dol, je šel v bokse ali pa je imel incident. Meni sicer Simonovi vidiki in zgodbe čist cool. Uredil December 6, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 Važno, da se vidi naš ples Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2016 Avtor Share Napisano December 6, 2016 Ne me narobe razumet. Tudi meni so Simonovi videopovzetki super za pogledat. Nobena stvar pa nikoli ni tako dobra, da se je ne bi dalo kaj izboljšat. Predlogi oz. kritike so popolnoma dobronamerni. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 pred 43 minutami, Rokovnjac je napisal: Važno, da se vidi naš ples Ja, te je Matjaž precej bolj elegantno, kot Miha mene. Živ grobijan... Ps: Aleš, vse je pod kontrolo ? Ps2: Matjaž, seveda. Sej jest sm tud samo napisal, da mi je OK. Delam pa tud jest neki, samo mi je ob Simonovi mojstrovini kar malo kriza sherat. Itak ste asi, da tako hitro to naredite.... 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2016 Avtor Share Napisano December 6, 2016 @mancSLO - le pokaži Vse radi pogledamo! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 6, 2016 Share Napisano December 6, 2016 Marjan, po 20 krogih sm mel dost tiste pinki barve, jebiga Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 7, 2016 Share Napisano December 7, 2016 A jej. Ni neki, ampak... 6 Citiraj Link to post
Recommended Posts