mare87 169 Napisano December 11, 2016 Share Napisano December 11, 2016 Blo je fun, r1 šel čist na easy in delal bedarije (bump), dvakrat vrtel, r2 me presenetla druga prestava in šlo postrani . GG, je pa res hitro minlo. 1 Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano December 11, 2016 Share Napisano December 11, 2016 Treniral seveda brez kil, ko pa v quali zasedež drugo mesto in za nagrado dobiš 100 kilski cegel v prtljažnik gre veliko treninga skozi okno. Skozi ovinke je še nekako šlo, na ravnini pa proti tistim z manj kilami enostavno nisem imel šans. Ene parim sem malo poškodoval zadnji blatnik, za kar se opravičujem. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 12, 2016 Share Napisano December 12, 2016 Smo kuj vidl, da si hiter. Pa tudi ostali "novinci" ste bili super. Janko tole res naredi bolj fun, za to kile, da se nas izenači, kolikor se da. Malo bolj resno je pa GT3 prvenstvo, kjer je tudi nekaj ballasta za tahitre, samo ne toliko restricted, kot tu. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 12, 2016 Avtor Share Napisano December 12, 2016 Pred 10 urami , Tjaž Brelih je napisal: Treniral seveda brez kil, ko pa v quali zasedež drugo mesto in za nagrado dobiš 100 kilski cegel v prtljažnik gre veliko treninga skozi okno. Skozi ovinke je še nekako šlo, na ravnini pa proti tistim z manj kilami enostavno nisem imel šans. Ja, ker si bil hiter priblizno tolk kot jaz, sem te moral upočasnit. Glede na čase v Q, sem potem s kilogrami ciljal, da bi vsi vozili okoli 1:40.0 (kar smo v R1 hotlap tudi skoraj vsi furali, v R2 malo bolje ker smo mel 15 krogov treninga več za sabo). Probaj drugič s polnim tankom trenirat, ker glede na pace boš zmer dobil okoli 100kg. Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano December 12, 2016 Share Napisano December 12, 2016 Vem zakaj sem dobil kile, problem je bil le v tem, da sem šele na dirki prvič vozil tako težak avto. Citiraj Link to post
Tibernius 23 Napisano December 12, 2016 Share Napisano December 12, 2016 @PEK, @mancSLO - Hvala! That was actually my first race win online since I started simracing - which was October 2007. A bit of a shame it happened in those circumstances, though. I was surprised by how much speed the Maseratis were losing with the ballast, especially on the straights. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 13, 2016 Share Napisano December 13, 2016 Your first win? Congratulations are in order! Great pace in R2, btw... Citiraj Link to post
Recommended Posts