mihagapiha 45 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 Zdravo! Priporocam se za kaksen predlog za kaksno zacetnisko on-line dirko, ki ne zahteva posebnih (placljivih) add-on packov za Assetto Corsa. Nekaj sem navozil v ficku in BMW-jih, pa bi probal kako to izgleda z dejanskimi vozniki. Na RaceDepartment je materiala prevec da bi se znasel iz tega in ugotovil kaj je za zacetnika in kaj ne - na slo-racing pa se zdi da je fun race na previsokem nivoju zame (plus zaenkrat se nimam vseh potrebnih razsiritev). Hvala! Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 Na RD so vsi racing club eventi fun dirke, torej tekmovanje in rekordi niso primarni. Če upoštevaš pravila obnašanja in če si Premium član (mislim, da letno znese cca 15€), imaš potem možnost sodelovanja v eventih za vse igre, torej ne zmanjka. Ponavadi so to krajše dirke (včasih dve, ena za drugo), vse skupaj traja cca uro in pol (P,Q,R) in boš vedno našel koga, da se bosta podila, čeprav na zadnjih mestih. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 @mihagapiha katerega fička si pa vozil? pa bmw? ti katera proga bolj ustreza od ostalih? katere DLC-je si lastiš? to je vse stvar dogovora, server je postavljen v par minutah. interesa je sicer tu pri nas bolj malo, ker se terminsko težko uskladimo. lahko pa postavimo kak fun public server nocoj. fajn za začetnike je tud mazda mx5 cup na vallelunga classic. 1 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano November 12, 2016 Avtor Share Napisano November 12, 2016 Hvala Andrej, bom malce pregledal RD... kolikor sem gledal do sedaj, nisem znal locit kaj je za zacetnike in kaj ne. Vse mi izgleda precej "pro"... http://www.racedepartment.com/calendar/ 57X: vozil sem Fiat 500 SS najvec po Vallelunga club. Je lustna, kratka, tako da imas dober, hiter feedback na to kako vozis iz kroga v krog. Potem sem pa vozil BMW-je v Career mode-u, zdaj sem prisel na KTM. Pocasi se premikam, saj casa ni veliko, bi pa enkrat probal s pravimi ljudmi, ne samo z racunalniki, dasiravno sem kar presenecen nad tem kako vozijo (se posebej ce das oponent strength visoko). Verjamem da se je kar tezko uskladiti za dirko. Gledal sem tudi online race listing direkt v programu, pa je teh serverjev toliko, da mi niti priblizno ni jasno kako sploh kaj tam izbrat - verjetno je treba ze vnaprej vedeti kaj zelis. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano November 12, 2016 Share Napisano November 12, 2016 Miha, poskusi tole (se ravno prijave zbirajo), je pa res, da moraš biti prej Premium član, pa TeamSpeak rabiš. Drugače pa noben event ni začetniški, ampak začeti je nekje treba in ko začneš, si pač začetnik. In morda je res AC, kar se tekmovalnosti tiče, na RD najvišje, na RRRE so fantje bolj sproščeni. Pa morda si namesti RSR live timing, da boš imel malo primerjave, kje trenutno si. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano November 13, 2016 Share Napisano November 13, 2016 Naslednji vikend lahko nardim privat server, pa se par začenikov gremo furat (P+Q+R). Zainteresirani povejte dan (sobota ali nedelja) in uro, ter progo in avte (OP pravi da nima DLCjev, tako da prosim upoštevajte to) Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano November 25, 2016 Avtor Share Napisano November 25, 2016 Zdravo! Se opravicujem, sem nekako zgresil zadnja dva posta. Bom pogledal. Se pa priporocam za kaksno zacetnisko dirko, toliko da sploh vidim kako to izgleda (tehnikalije in vse to). Vidim da se nekaj na mancSlo serverju danes menijo, pa bom se tam vprasal. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano November 25, 2016 Share Napisano November 25, 2016 Jaz lahko načeloma v nedeljo (če sobota ne bo prehuda) proti večeru odprem. Javte avto/avte in progo, pa če se da brez DLCjev Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano November 25, 2016 Avtor Share Napisano November 25, 2016 7 minutes ago, dottor said: Jaz lahko načeloma v nedeljo (če sobota ne bo prehuda) proti večeru odprem. Javte avto/avte in progo, pa če se da brez DLCjev V nedeljo bom jaz na modelarski dirki, zvecer pa family business pred solskim tednom, tako da zal ne bom mogel. Hvala vseeno! Citiraj Link to post
Recommended Posts