alkoro 676 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Q: Po nekem čudnem naključju mi je na treningu in kvalifikacijah vedno družbo delal Panger, lep skin BTW Preizkušal dva setup-a, na koncu se odločil za malce počasnejšega ampak bolj voznega, P1 sekundo pred moštvenim kolegom. QR: Kar OK štart, kmalu mi je postalo jasno, da bo Janko imel daljši postanek od mene, saj mu nikakor nisem mogel zbežat, V 4 krogu naredim napako na zaviranju in se malce odpeljem po pesku, ravno dovolj da je Janko smuknil mimo. Potem je sledilo 8 krogov sledenja, kjer je lamba vsak krog bolj začelo zanašati medtem, ko so moje gume ravno začele grabit. Čez ovinke je šlo mnogo hitreje, na ravnici se mi je pa odpeljal kljub zavetrju (Downforce much? ). Ko je odpeljal v boxe sem začel hotlap session in si nabral dovolj prednosti za zmago. R: Odločilno bitko dobil že na štartu, kjer sem obdržal pozicijo, kljub temu da sva malce zadela. Tokrat nisem naredil napake in sem se po 4 krogu začel oddaljevati, proti koncu še postanek na easy in zmaga je bila tu. Odličen rezultat za našo ekipo. Izbira avta, treninga in taktike se je izplačala. Malce škoda da je Tomažu ponagajala igra, drugače mislim, da smo imeli šanse za celotne štenge PS: Kje je moja kvalifikacijska točka? Quote 2.4 Točkovanje Dodatno točko dobi dirkač, ki je bil najhitrejši v kvalifikacijah. PS2: nerf time >< 3 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Pred 5 urami , Matjaž Murn je napisal: Potem pa postanek v boksih - PitConfig me je izdal. Ni potrdil izbire in jaz cca. 15 sekund gledam v tist prikazovalnik kot tele v nova vrata. Padem na zadnje mesto. Na koncu sem uspel prilezti na P10 - spet po zaslugi napak drugih. Matjaž, a je tole server skuhal, špil, ali kaj povsem tretjega? Meni se je isto zgodilo. Prvo dirko BP, drugo pa sem tudi sam 20 sekund pobesnelo klikal sem in tja, ker sem čakal kaj se dogaja (se ni nič)..... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2016 Avtor Share Napisano November 7, 2016 Nimam pojma. Mislim, da server ne vpliva na delovanje aplikacije... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2016 Avtor Share Napisano November 7, 2016 Točkovanje je tukaj. @alkoro - imaš točko Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Očitno še n-ti, ki je mnenja, da je ta vikend za pozabit. Res, da treninga ni bilo prav veliko, ampak šanse za višja mesta so vseeno bile ... Q v začetku kaže solidno, proti koncu nisem več sestavil kroga in je bila zgodba zaključena. QR Zanimivi boji s Selčanom in Murnom, kakor je napisal že sam. No ja, dokler nisem odletel s proge. R Miha, za prvo nesrečo nisem niti za sekundo pomislil, da je bilo karkoli namerno. To pa je bilo presenečenje, ti naenkrat v levo, meni se pa samo stemni od črnega Audija Rezultat je znan Panger, se opravičujem za precej neposrečeno vključevanje. Gledam in vidim samo en piko, ta gre mimo, se vključim in hopa, kar naenkrat mimo še ti. Fabijana nisem pričakoval tako hitro nazaj na progi Miha, kar se druge nesreče tiče. Med dirko sem bil prepričan, da je odneslo mene (no, rahlo me mogoče je) po posnetku se pa res vidi, da si si ga vzel malo preveč na kol. Jaz sicer sploh nisem bil oškodovan ... a rečeva, racing incident pa roka? Tu je še en, ki ga je izdal PitConfig in to na obeh dirkah Če se mi še enkrat zgodi na prvi, obvezen restart AC-ja in app-a. 3 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Če smo bili trije, potem je tole že problem, kar se tiče PitConfiga... A je obema nagajal na 2 dirki? Sam med dirkama nisem nič resetiral ali pa ponovno nalagal AC. Očitno zadeva ne prebavi takega tempa, kot ga imamo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2016 Avtor Share Napisano November 7, 2016 Meni se je samo na drugi zgodilo. ACja tudi jaz nisem restartal. V Zandvoortu na drugi dirki nisem videl boksov... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 5 hours ago, Matjaž Murn said: Hard gume se težje ogrejejo kot Medium. Verjetno si z Medium vozil na kvalifikacijah in treningih? Tudi treningi na hard. Na treningu sem recimo brez tezav sledil zamexu ene par krogov. Na dirki no way. Ce imas nastavitve serverja mi jim prosim pm da probam in razumem kaj se je zgodilo. Glavnemu mehaniku bom uha navil ce se v Monzi ponovi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 (urejeno) Zadnja dirka na predvečer zaključene prve petdesetletke. Q: drugo mesto. QR: težko je iz 100% gripa na koncu Q v trenutku preiti na spolzko podlago z neogretimi gumami. Posledica je, da drsim po lestvici navzdol, saj je Mclaren na ravnini bil podhranjen. Z naraščanjem oprijema sem začel nizati kroge, kot na treningih. Čisti uvoz v bokse in brez PLP-ja je pomenilo četrto mesto na koncu. R: štart podoben QR. Nekje na sredini dirke nekaj gneče (BMW, MF in ena Katy), ampak se je izšlo brez dotikov in hude krvi. Končnica da te kap. Uleti tip iz Irske in se nalima za mano 5 krogov pred koncem. Verjetno moj največji sim. dosežek, da mi je uspelo ubraniti končno drugo mesto pred mojstrom sim. scene. Čestitke Alenu in celotni ekipi. Razen težav v Tomaževem računalniku ob postanku vse bp. . Povzetek: v obeh dirkah skupaj en PLP in oba čista PIT uvoza. Se pozna trening, pa še Mugello mi leži. Glede na to, da je bil 650S še mesec dni nazaj tretiran kot nevozen avto in se je pričakovalo Ferrari prvenstvo, smo se vseeno odločili za Mclarna in ga dobro napedenali za tole prvo dirko. Se pa obetajo hudi časi (ravnina in kile ). Glede na to, da imajo namen pri sniti_skiri vedno biti vsi trije med top 6,Audi je na R2 fastlapal za šalo, AMG zna zraven volana tudi set pack dobiti iz nemčije , RRT so itak garači in so se na prvi dirki v borbi za konstruktorja morda samo malo ušteli, Ferrari je itak vedno zraven, BMW se je formiral v 1 tednu in naredil veliko delo, pa še zverine prežijo na nas, bo še pestro. Pa mogoče vseeno še Nissan uleti . Uredil November 8, 2016 - mancSLO 8 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 pred 15 minutami, markop je napisal: Tudi treningi na hard. Na treningu sem recimo brez tezav sledil zamexu ene par krogov. Na dirki no way. Ce imas nastavitve serverja mi jim prosim pm da probam in razumem kaj se je zgodilo. Glavnemu mehaniku bom uha navil ce se v Monzi ponovi. Moj trening pace ni bil glih dober pokazatelj, ker sploh nisem vozu, ampak samo štelu igro da je delovala. Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 (urejeno) Pred eno uro, Rokovnjac je napisal: Če smo bili trije, potem je tole že problem, kar se tiče PitConfiga... A je obema nagajal na 2 dirki? Sam med dirkama nisem nič resetiral ali pa ponovno nalagal AC. Očitno zadeva ne prebavi takega tempa, kot ga imamo Ja, meni ni "zagrabil" na nobeni dirki ... Hmm, vseeno si mi dal mislit: 1. pozabil updejtati, imam precej staro vezijo, 1.7.1 in drugič, zadnji komentar na RD: "Works only with full screen resolution", jap, jaz nimam FS, ampak mi včasih vseeno deluje, čudno, res čudno. Zgleda si bo treba vzet čas in ornk testirat ... Uredil November 7, 2016 - bofu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 7, 2016 Avtor Share Napisano November 7, 2016 Ja, jst sm ALT+TABal ven po R1. Tako da mogoče zarad tega ni delal. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 7, 2016 Share Napisano November 7, 2016 Hopla, potem bo verjetno v tem grmu zajec. Sam sem tudi ALT+TABal ven po R1, kar recimo v Zandyu na testni dirki nisem, pa je delalo BP. Možno da ga tole potem sesuje. Bom potestiral, pa povem. Fino bi bilo, da je to to, da vemo za naprej. 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 8, 2016 Share Napisano November 8, 2016 (urejeno) Treningi v tednu pred dirko so nakazovali, da Audi ne bo konkuriral vrhu, zato sem se skoraj sprijaznil z realno uvrstitvijo P5-P10. Q: Časi so se hitro izboljševali, po vsakem krogu sem imel nasmešek, so pa tudi drugi bili hitrejši, na koncu dokaj realen P5. R1: Soliden štart, skoraj malce prepozen na zaviranju, a sem nekako našel luknjo med dvema ognjema in nadaljeval na P4. Pavšku je očitno ena svečka delala probleme, ker mi je bil napoti v Mclarnu , kar je dobro izkoristil Kurent v svoji zeleni raketi. Ko je enkrat prišel mimo, sem mu lahko samo pihal v rit, na ravnini pa pomahal v slovo. Frustracije so kulminirale pri odhodu v bokse, kjer sem ga hotel prehiteti na zaviranju, na koncu pa sem se nagradil z drive-through Dirka je bila pokvarjena, na koncu pa sem vseeno nekako prilezel do P7. R2: Ker mi razlika v top-speedu ni več dišala, sem riskiral in brcnil zadnji spojler z Audija in riskiral kaos (5min practice before race 2 anyone?). Spet soliden štart, tokrat se na rit prilepim Gantarjevi zeleni pošasti (mogoče sem barvno slep, se opravičujem), z manj gripa in s preventivnim popuščanjem gasa seveda naredim napako in adijo Audi. Prilezem nazaj na progo, skušam se držati čisto desno in stran z idealne linije, ko kar naenkrat mimo mene po levi pihne Fabijan. Nisem še oči obrnil proti njemu, že je šibal Fujs po desni, a žal z dvema gumama po travi. Nadaljujem tik pred Murnom, ga komaj zadržujem za sabo in si rečem: manj downforca mu bolj leži. Grem v bokse in čakam uro in pol, da popravijo avto (očitno je bil kar fajn poškodovan) in časi so začeli postajati več kot solidni. Na tisti točki sem bil predaleč zadaj in sem samo vozil. Še 2-3 kroge in bi mogoče pridobil kako mesto, ampak napake so bile storjene. Mi je pa celo uspel najhitrejši krog na dirki Uredil November 8, 2016 - enjoyer83 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts