Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 10, 2016 Avtor Share Napisano November 10, 2016 Nekaj rezultatom podobnega V roku par tednov pripravim še Monzo 1966 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 11, 2016 Avtor Share Napisano November 11, 2016 Replay iz mojega cockpita 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 You wanted results? This is how you get results: http://simresults.net/161111-5tC 1 Citiraj Link to post
Miha_1st 119 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 Pred 2 urama , enjoyer83 je napisal: Replay iz mojega cockpita In mojega: Klik 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 (urejeno) decki men je res zal za neprijetno zvocno kuliso...samo se sam ne vem kaj me heca na tistmu logitech kontrolerju, ko imam not mic priklucen ker tudi, ce ga fizicno ven iztaknem (mic) se se vedno slisi vse....kako je to mozno pa ne vem! Opravicilo je vec kot na mestu, saj nisem vedel da je tako mocan interrupt! V moje opravicilo sem vas pa prej opozoril in prosil za feedback Kar se pa Fun dirke s temi (pre)mocnimi starinam tice, pa res neverjeteno dozivetje in upam se na kaksno! Hvala organizatorju ter vsem prisotnim, katerim sledi tudi opravicilo za prepozen start... Fabjan misim da se me na startu ni uspel izogniti...my bad. Imam pa eno vprasanje...jaz sem vse bolide videl popolnoma bele, na posnetku od Tomaza pa imajo stickerje...kje je fora? Uredil November 11, 2016 - AliBuggy Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 Fora je v tem, da sva s Tomazem dala ene kul oldchool skine gor in jih pozabla dat se vam 2 Citiraj Link to post
Miha_1st 119 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 Pred 2 urama , AliBuggy je napisal: decki men je res zal za neprijetno zvocno kuliso...samo se sam ne vem kaj me heca na tistmu logitech kontrolerju, ko imam not mic priklucen ker tudi, ce ga fizicno ven iztaknem (mic) se se vedno slisi vse....kako je to mozno pa ne vem! Opravicilo je vec kot na mestu, saj nisem vedel da je tako mocan interrupt! V moje opravicilo sem vas pa prej opozoril in prosil za feedback Kar se pa Fun dirke s temi (pre)mocnimi starinam tice, pa res neverjeteno dozivetje in upam se na kaksno! Hvala organizatorju ter vsem prisotnim, katerim sledi tudi opravicilo za prepozen start... Fabjan misim da se me na startu ni uspel izogniti...my bad. Imam pa eno vprasanje...jaz sem vse bolide videl popolnoma bele, na posnetku od Tomaza pa imajo stickerje...kje je fora? Verjetno moraš samo v TSS nastaviti source oz. v nastavitvah zvočne, da ti ne zajema tudi in-game/desktop zvokov. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 11, 2016 Avtor Share Napisano November 11, 2016 Pred 2 urama , AliBuggy je napisal: Imam pa eno vprasanje...jaz sem vse bolide videl popolnoma bele, na posnetku od Tomaza pa imajo stickerje...kje je fora? To je pa moja napaka. To s skini v AC mi je tako tečno, da sem čisto pozabil, da bi skinpack delil še z drugimi... btw hvala @57X Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 11, 2016 Share Napisano November 11, 2016 1 hour ago, MihAE said: Verjetno moraš samo v TSS nastaviti source oz. v nastavitvah zvočne, da ti ne zajema tudi in-game/desktop zvokov. ma sem ze vse gledal pa tudi pri dirt 3 ko je ingame sound enabled je isto...nima veze sej kej pametnega nimam nikol za povedat...rajs bom poslusal in bil po default mute...ce bo se kdaj kaksen tak fun session Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 11, 2016 Avtor Share Napisano November 11, 2016 Začasna rešitev je tudi, da si na volanu naštimaš tipko za push to talk ali pa za utišanje mikrofona. Potem jo samo stisneš ko hočeš kaj povedat. Jaz imam za dirkanje recimo naštiman ptt, za kak gta pa nonstop zajemanje Citiraj Link to post
Recommended Posts