nepoznavalka 0 Napisano October 5, 2016 Share Napisano October 5, 2016 Pozdravljeni. Na forum sem se prijavila z namenom, da bi našla kakšno prijazno dušo, ki mi bo pomagala. Kot je že razvidno iz naslova teme- Svojemu fantu bi rada za rojstni dan podarila tečaj/ure dirkanja, pa me zanima če imate kakšne izkušnje s tem- kje je zakon, kdaj, okvirne cene, kaj se mi najbolj splača vzet? Zavedam se, da te stvari niso poceni, ampak tega si res zelo želi, tako da do neke mere denar ni problem. Vem tudi, da obstaja več različnih vrst, ampak bom najprej zbrala podatke, potem pa nekako potipala oziroma opazovala kakšne posnetke največkrat gleda. Zaenkrat je bil na veliko dirkah (vem za večkraten obisk San Marina, Italije, Avstrije, Buzeta, Ilirske Bistrice in več ali manj vsega kar je v naši bližini). Pred nekaj meseci (ko sem jaz že vedela kaj mu bi rada podarila) me je v štosu vprašal če mu bom zrihtala tečaj dirkanja v Puli. Je Pula na visokem nivoju? No, ne bom dolgovezila- čakam na vaše odgovore. Hvala! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 5, 2016 Share Napisano October 5, 2016 Živjo! če bi fant dirkal z gokarti, predlagam da si ogledaš hitri-dirkac.si - je tudi cenovno bolj ugodno + možnost udeležbe na šoli dirkanja. Če bi rad dirkal z avtomobili pa ti predlagam http://lema.si/. Ne vem, če pri nas še kdo nudi te storitve, mogoče bo znal kakšen drug uporabnik kaj svetovat. Načeloma gre tukaj bolj za nekaj minutno vožnjo z dirkalnikom, kjer inštruktor na hitro razloži par zadev dirkaču - niso to neki pravi tečaji dirkanja... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 5, 2016 Share Napisano October 5, 2016 Mogoče mu prav pride Lead & Follow z Nissan 370Z na Red Bull Ring. 60min tečaj, košta pa 345€. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 5, 2016 Share Napisano October 5, 2016 http://www.ovrace.com/sola-dirkanja/ 1 Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano October 6, 2016 Share Napisano October 6, 2016 (urejeno) Hoj, glede Leme ti iz prve roke povem, da se da najet dirkalni Twingo, ki je najcenejša opcija in tudi vrjetno najbolša. Na voljo imaš še dirkalni Clio 4 ter dirkalni Seat Leon. Dirkališča so po izbiri in cenovni zmožnosti. Pomoje je najbolša izbira za začetek eno ali dve rundi Twinga in mogoče še ena z Cliotom pa bo vrh glave za začetnika, od dirkališč pa bi izbral Grobnik, ker je blizu in poceni in lahko vse skupaj izpelješ v enem dnevu. Sam Twingo je zelo zabaven avto z svojimi bogimi 80 konji ter zadnjim pogonom. Tudi dirke so nenormalno zabavne za gledat. Evo še za dokaz video iz zadne dirke z Twingoti na kateri smo bili ( na 4h58m28s) Za več informacij mi pa piši na mail dudle93@gmail.com ali kliči na 031 762 432 Uredil October 6, 2016 - Domen Hrovatin 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts