Skoči na vsebino

The Crew : Wild Run - FREE

AliBuggy

Recommended Posts

Ubisoft se je odlocil da bo ob svoji 30 letnici potalal zastojn MMO driving game The Crew z vsemi dodatki, ki so ta trenutek na Steamu vredni slabih 50€.

Vse kar rabis je Ubisoft account in potem na Ubisoft clubu claimas spil ter ga preko uPlaya downloadas. V kolikor si si zelel sprobati tak tip igre je sedaj priloznost.

http://www.game-debate.com/news/21308/the-crew-and-all-released-dlc-and-expansions-are-coming-to-pc-for-free-this-month

Pa ce bo kdo naletel na tezave. Jaz sem za hec tole stvar vceraj potegnil dol, da vidim ce dela in kako. Ce sem imel prizgan volan, ko sem zagnal igro se mi je spil sesul se preden se je intro pokazal. Resitev je bila da sem prvi zagon naredil brez prizganega volana in v settingih nastavil pod opcijo controler iz Automatic na Wheel, pa video settinge sem se neki spreminjal ter shranil. Od takrat ni bilo vec sesutja. Opazil sem tudi tezave z grafiko na AMD 290 ce dam na ultra in 8xMSAA, ker pride do nekih popacenj. Volan je po defaultu kar lepo cutiti, se bi dalo pa se kaj popraviti...glede same vsebine, voznje ter vzdusja (ki naj bi bilo ce imas krog znancev v igri dobro), pa ne vem kaj dosti ker sem spil sele potipal.