n1vekk 262 Napisano October 27, 2016 Avtor Share Napisano October 27, 2016 ja termini se lahko spreminjajo, lahko tudi damo od pondelka do petka pa pustimo vikend prost. trenutno nism planiral nobenega prvenstva ker nimam casa/moznosti igrat, lahko pa naredim nekaj ce imate voljo vozit. @middlemanSI to prvenstvo je zau koncano, bo pa mogoce novo kmalu. spremljaj forum da bos na tekocem Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 27, 2016 Share Napisano October 27, 2016 (urejeno) nivek_m, kar se mene tiče bi bil to kar fajn termin. Sem pa imel v mislih takrat, ko se bo kakšno prvenstvo organiziralo. Ni treba zdej zame prvenstva delat. Če je pa dovolj interesentov, sem pa prec zraven. Uredil October 27, 2016 - Ale Citiraj Link to post
middlemanSI 15 Napisano October 28, 2016 Share Napisano October 28, 2016 @nivek_m ni treba hitet. Ko bo, bo. Hvala! Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 28, 2016 Share Napisano October 28, 2016 Drugič nared 1 tedn dirke, en tedn pavze... je bolš za vse. Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano October 29, 2016 Avtor Share Napisano October 29, 2016 no sej s hmali je blo misljeno cez kasn mesec ali dva. @Arne Dopudja meni se mi zdi tak format primeren za glavno prvenstvo, za te fun zadeve pa se mi je zdelo brez potrebe da se raztegne tako na dolgo ker so rallyji kratki in je narjeno samo da se usedes in peljes Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 2, 2016 Share Napisano November 2, 2016 To je res, alternativno bi lahko naredu vsak teden, cel teden. Sam pol jih moraš vnaprej že pripravit. In se recimo vsak ponedeljek ob 00:00 začne nov reli. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 5, 2016 Share Napisano November 5, 2016 ajmo,nächste runde! Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano November 8, 2016 Avtor Share Napisano November 8, 2016 (urejeno) bom ta vikend nekej skuhal za konec novembra @Arne Dopudja ja sej tako je blo ze to prvenstvo narjeno...se mi zdi da je najlazje da si na zacetku vzamem malo vec casa in naredim komplet zadevo in mam pol mir. Uredil November 8, 2016 - nivek_m 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts